Smart home lighting system projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 smart home lighting system project tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai subject workshop. supervisor saya ingin saya membuat sata case study berdasar menu2 yang disertakan di appetit village cafe.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    17 bida

    Lalush home + Zemel livingroom

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    1 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    5 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    22 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    4 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida

    ...brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka harapkan? Itu ...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    9 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1...pilihan paket poles mobil poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1.500.000 poles coating nano ceramic Small : 2.500.000 Medium : 3.500.000 Large : 4.500.000 Luxury : 5.500.000 Sport car : 7.000.000 Khusus utk coating nano ceramic akan mendapatkan GARANSI s/d 2 tahun. More info call : #085248900670 #083875475909 WA #233A23D9 BB Line FB : Smart Evolution

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pada siang...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    5 bida

    tentang ulasan sebuah smart phone android

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.000 6-9orang Rp 280.000 10 – 30 org Rp 230.000 31-300 org Rp 200.000 Fasilitas di Luar paket ; Banana Boat Rp 35.000 Perahu cano doble Rp 45.000 Perahu kano Tunggal Rp 35.000 Info Lebih Lanjut Butuh? Hubungi: YANTI / fahmi Telp : 0857 1405 7142 / 0857-7361-5769 Pin BB : 7DB013A5 / 298c596e Facebook : Tour Seribu Pulau Berkicau : Tour Seribu Pulau Email : / website :

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1442 (Avg Bid)
    $1442 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Berbagi info itu menarik bukan . Aplikasi smart phone yang satu ini tidak kalah saing dengan hape symbian pertama . Mohon Bimbingannya .

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ...competent system administrator who is well-versed with the Windows operating system. The ideal candidate's tasks will widely revolve around: - Network Configuration: I want to ensure smooth and uninterrupted network connections within my system. - Security Updates: Regular updates to cushion the system against potential security threats is a priority. - Data Backup and Recovery: I need to secure my data and ensure its availability in case of any unforeseen loss. Priority Tasks: - VPN Setup: To ensure secure and private connections, I require a system administrator who can configure Virtual Private Networks effectively. - Antivirus Updates: Regular antivirus updates are paramount to safeguard the system from malicious software. Sk...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Modern Circle Logo Creation 2 hari left

    I am in need of a skilled graphic designer to create a circle logo that embodies a modern aesthetic. Logo Requirements: - The primary colors of the logo should be green, black, and white. - The logo needs to incorporate a tagline which will read “THE HOME OF INDOOR GOLF” around the perimeter and our “x” logo in the center with the “>BEDFORD” aligned under and to the right of the x. Ideal candidate: - Has experience with modern design styles. - Possesses excellent communication skills, taking direction and feedback well. - Has extensive experience in logo and tagline integration.

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    103 penyertaan

    I am seeking to develop an OCR system with a specific requirement. This tool will primarily function to identify and process one specific type of screen only. Key Features: - The OCR system should be capable of detecting image files and record them into data type. Ideal Application: - The system will be used mainly for data processing. The OCR should output data that can be readily used for data processing tasks. Skills and Abilities: - A strong understanding of OCR technology and data processing principles are crucial. - Experience working with English language processing is highly preferred. - Proficiency in handling image files (specifically JPEG/PNG) is necessary.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    16 bida

    ...food truck business. I would like to have a simple, easy-to-navigate site that includes a 3-5 page layout. Key features: - A home page that captures the essence of the food truck and creates compelling reasons for visitors to explore the site further. - A menu page displaying a list of the food items available for purchase, along with pricing details. It should be easy for customers to understand at a glance. - An 'About Us' page, designed to tell our story, the inspiration behind the business, and any other relevant information. - A contact page with the business's phone number, email address, and any other important info. Ideally, the freelancer for this project should have experience with restaurant or food business websites, and understands how to mak...

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    65 bida

    As your diligent and skilled developer, I will focus on: - Front-end and back-end web development for a blockchain system - Building an effective and efficient blockchain web application However, I would like to clarify the specific functionalities you want the blockchain system to carry out, as you skipped the question on it. Ideally, this project requires a professional with expertise in React and Python for both front and back-end development. A good grasp of blockchain technology concepts would be beneficial. I give strong preference to Pakistani and Egyptian developers.

    $601 (Avg Bid)
    $601 Avg Bida
    23 bida

    ...dimensions. It's key that the design ensures proper alignment, as I will be printing these from my home office. Here are some specifics I'm looking for: - Text: Please incorporate a specific message into the design. The exact text content will be provided upon project commencement. - Design Alignment: The design should ensure seamless printing, specifically for home-office based printers. - I will provide a PDF file of the front of the postcard so it can be entered. The focus will be on the text message on the opposite side. It would be ideal if the freelancer has experience in graphic design, specifically with designing printable materials. Knowledge of alignment specifications for home-office printers is also necessary. Understanding of Avery8...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    32 bida

    As a father to two wonderful girls, I am looking forward to creating our beautiful home. I have always been inclined towards traditional architecture, something that's able to create a warm and inviting ambiance. I am seeking the following: 1. A design for a traditional style house, 2. The house must contain three proficiently designed bedrooms, 3. A strategic layout that optimally utilizes the available space, and 4. A design that exudes comfort and family connectivity. Ideal architect candidates should have substantial experience in residential design, especially within the realm of traditional aesthetics. Proficiency in utilizing space and creating comfortable, family-oriented designs is of utmost importance. A proven track record in designing 3-bedroom houses will be...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    38 bida
    Kiosk Mode Windows System 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking to develop a Kiosk Mode Windows system that effectively serves multiple purposes. While I didn't specify its intended usage among displaying information, providing customer self-service, and controlling device access, I am open to ideas and suggestions on this aspect. This is a flexible project for a creative problem solver. For your application, you are not bound to include details on your past work, experience or detailed project proposals. However, presenting any of these could give you an edge. Feel free to optimize your application as per your judgement and expertise. While I didn't mention the exact functionalities I want in the Kiosk Mode Windows, there are some common functions such as touchscreen navigation, secure login/authentication...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    5 bida
    B2B Wholesale Ecommerce Site 6 hari left
    DISAHKAN

    ...dealing with physical products, the website must have a robust system for inventory management. Freelancers applying should have experience in coding or integrating third-party services for this. - B2B Transactions: The website should be capable of facilitating inter-business trade. Core understanding of the specific features needed for a B2B platform, like bulk pricing, credit terms, and tax exemption options, is essential. - Wholesale Transactions: It has to support features designed for wholesalers such as MOQ (Minimum Order Quantity), tier prices for various quantity ranges, and shipping integrations for large orders. Ideal Skills and Experience: - Experience developing e-commerce platforms especially for physical products in the home and kitchen category. - Experie...

    $1188 (Avg Bid)
    $1188 Avg Bida
    66 bida
    Windows Virtual Machine Setup 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to set a virtual computers for 5 staff members working from home. Where we can put some browser restrictions and download apps

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    12 bida

    ...visually appealing and comprehensive business presentation focused on Strategy Overview. Your role will include: - Creating graphics and charts: These visuals will help articulate and drive home key strategic points in our presentation. Therefore, proficiency in creating insightful, easy-to-understand graphics and charts is a must. - Covering text-heavy slides: Although our presentation needs to be visually engaging, we also have a lot of important information to convey. Your ability to create effective text-heavy slides that balance information and readability is vital. To be the perfect candidate for this project, you need to have significant experience with PowerPoint and a solid understanding of business strategy presentations. Good design sense and the ability to e...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    38 bida

    I'm seeking an experienced professional with deep understanding of Security Information and Event Management (SIEM) systems along with Microsoft Defender and Cisco Stealthwatch for an integration project. Key Requirements: - Real-time collection of alerts from Defender and Stealthwatch - Alert severity and category filtering SIEM Features: - A dashboard for real-time alert visualization - We need alert triage and prioritization functionality - Integration with an existing ticketing system Alert Triage and Prioritization: - Automatic categorization of alerts - Ability to customize alert rules The ideal candidate would have a background in cyber security and extensive experience with SIEM systems, specifically Microsoft Defender and Cisco Stealthwatch integrations. A...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    17 bida

    I'm looking for...involve creating basic shapes and structures, with minimal need for textures or complex lighting. Client will provide sketches regularly. The first job is attached. Below is a summary of the key deliverables for this project: 1. Production of 3D mockups, based on provided sketches 2. Deliver final designs as image files in JPEG or PNG formats The ideal candidate for this project should have: - Strong proficiency in a 3D modelling software - An ability to quickly understand and interpret rough sketches - Experience with quick turnaround projects - Keen attention to detail, accuracy in representing the design ideas If you have these skills under your belt and can deliver promptly, then this project is perfectly suited for you. Looki...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    42 bida

    I'm seeking an experienced home extension professional to help me create additional space in my home. The main goals are: - Adding an extra bedroom of standard size. - Incorporating an ensuite bathroom into the bedroom design. Ideal skills and experience for the job: - Significant background in building and house renovation. - Proven expertise in installing bathrooms. - Ability to adhere to designated dimensions and plans. - Solid track record of completing projects on schedule. Your task is to propose the most effective approach to achieve these goals and provide an estimate for the duration and cost. Please include reference to similar projects you have completed successfully.

    $1165 (Avg Bid)
    $1165 Avg Bida
    50 bida

    I need a unique mask designed for a streamer which harnesses the power of led lights and is sound-reactive. The mask should provide a unique look based on a 3D facial scan. However, as the client didn't specify, facial recognition or unique fitting features are not required. Looking for someone with experience in 3D design and knowledge of smart electronics or wearables. The project timeline is within a month.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    25 bida

    I'm in need of a talented professional who can create a modern architectural rendering of a residential building. The rendering work should portray a realistic and detailed representa...detailed and modern architectural rendering of a residential building - Work closely with me to understand specific architectural nuances of the building - Adding in requisite details like shadows, textures, and lighting to make the rendering as realistic as possible. Ideal skills and experience: - Advanced skills in architectural rendering tools and software - Track record of creating modern architectural renders, particularly residential buildings - An eye for detail and excellence in rendering realistic and modern designs - Excellent communication skills to effectively collaborate on pro...

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    58 bida