Smart lighting system for homepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    534,652 smart lighting system for home tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai subject workshop. supervisor saya ingin saya membuat sata case study berdasar menu2 yang disertakan di appetit village cafe.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    17 bida

    Lalush home + Zemel livingroom

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    1 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    22 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    4 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida

    ...membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka harapkan? Itu tugas Anda sebagai designer handal. Anda mungkin akan meriset market kami terlebih dahulu, atau mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sek...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1...pilihan paket poles mobil poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1.500.000 poles coating nano ceramic Small : 2.500.000 Medium : 3.500.000 Large : 4.500.000 Luxury : 5.500.000 Sport car : 7.000.000 Khusus utk coating nano ceramic akan mendapatkan GARANSI s/d 2 tahun. More info call : #085248900670 #083875475909 WA #233A23D9 BB Line FB : Smart Evolution

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pada siang...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    tentang ulasan sebuah smart phone android

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.000 6-9orang Rp 280.000 10 – 30 org Rp 230.000 31-300 org Rp 200.000 Fasilitas di Luar paket ; Banana Boat Rp 35.000 Perahu cano doble Rp 45.000 Perahu kano Tunggal Rp 35.000 Info Lebih Lanjut Butuh? Hubungi: YANTI / fahmi Telp : 0857 1405 7142 / 0857-7361-5769 Pin BB : 7DB013A5 / 298c596e Facebook : Tour Seribu Pulau Berkicau : Tour Seribu Pulau Email : / website :

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Berbagi info itu menarik bukan . Aplikasi smart phone yang satu ini tidak kalah saing dengan hape symbian pertama . Mohon Bimbingannya .

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    I need a new insurance website built using the Elementor bu...com/be/corporation3/ I will finalize text content once the site is done and handed back over to me, but the content should mostly be filled out using the websites I provide. I can also provide header and slider stock images for the site that can be used throughout. Pages should include: - Home - About - Services - Life Insurance - Group Insurance - Business Insurance - Professional Insurance - Contact - Get Started (detailed form for lead generation) The logo is currently in development, and the colour scheme can stay as the demo content's colour scheme for now. Once the logo is finalized I will input it throughout the site, and update the colour scheme myself. I will need t...

    $195 - $584
    Dimeterai
    $195 - $584
    78 bida

    We mainly guide all kinds of unemployed people through various online channels to make money on our platform only by having a mobile phone at home. I can guarantee this. Now I need 10 recruiting agents and some who are willing to come and make money with me. people. As long as you are patient and willing to listen to my arrangement, you can earn an average of 100~300 US dollars per month on a mobile phone

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Elkmont Homebuyers 6 hari left

    We are a home buyer and remodeler located in East Tn. The name Elkmont comes from a region in East TN that is well known for its trees/wildlife. I'd like there to be nature/animal incorporated into the design. Something as simple as a tree would be enough, but I'd like to have options to choose from. Here are some photos of Elkmont.

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    16 penyertaan

    We're looking for a smart, experienced, and awesome Project Manager (Scrum Master) to support one of our rockstar clients! In this role, you will focus on: Ticket organization on Scrum Master Running standups on Scrum Master Ticket trimming on Scrum Master Creating and delegating tasks, necessary source requirements for task completion Day-to-day management of a multiperson team to ensure no balls get dropped, nothing slips through the cracks, and everything gets done on time and according to expectations Collaborating with team members to build and implement new SOPs that support predictable outcomes and allowing the team to scale smoothly Developing documentation for internal and external processes and improvements Reporting on the effectiveness of our ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    Need a live sound person who can mix for a band on the Sat 20th Aug. We provide all the lighting and sound but the band that the client has booked is now requesting a sound engineer. Location - St Ives, Cambridgeshire. Let me know if available. Thanks, Katie

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida
    Repair Wordpress Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm having a problem with the frontend of a Wordpress website. The home isn't displaying well (see attached images), and some elements render without the given margin and padding. Maybe it's CSS, maybe it's a problem with the wordpress lazyloading function, not sure, I am just unable to do the proper diagnose or repair. The problem appears when loading the home for the first time, but if I reload, the problem dissapear. The URL of the affected website is and the pass to access it is pielagoarchi

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    41 bida

    I'm doing a home improvement project and need some help setting up the Excel document to track the overall budget and spend. I need some help setting up totals/subtotals depending on who has paid for certain items and i've given a bit more of a brief on this Loom video: I've also attached the Excel doc as is currently is to this post. As usual with this sort of post, i'm more likely to award the job if you've clearly read the brief or had a look at the short 1min video and if you have any questions, just let me know. Thanks.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I'm looking for someone for a unique writing project to create categories for a new website. MUST have EXCELLENT English writing skills. The website will have 4 categories. Non-categories Causes Good For the Planet Good For People Then the site will have the regular product categories like food, home, bath, beauty, etc. And then each of the product categories will have a sub category, for example for food, snacks, candy, cereal, etc Your job is to create unique "headlines" to combine those first 4 categories with 300 of the sub categories that will grab the attention of people. Here are some examples of what we're looking for. For non-categories and Maekup (beauty) the headline will be: Use...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    49 bida
    Technical writer 6 hari left

    Need to write technical documentation for software development project in English and Russian on high level of GOST IT and engineering standards (IT, software development for biometric terminals, technical equipment, smart home devices, manufacturing). Ability to work with Graphic editors, Word, Excel, and Power Point, including Google Docs, at the advanced user level.

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    16 bida
    Web development 6 hari left
    DISAHKAN

    Build a Java reservations form on my home page that sends information to a Flutter app on another page.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    64 bida

    Hiring for virtual chat freelancer home based, chatting visually is the work and you get paid for chatting casually. Freelancer must be open minded and available with good internet and video quality

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hiring for virtual chat freelancer home based, chatting visually is the work and you get paid for chatting casually. Freelancer must be open minded and available with good internet and video quality

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hiring for virtual chat freelancer home based, chatting visually is the work and you get paid for chatting casually. Freelancer must be open minded and available with good internet and video quality

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have a website please find below what i need : a. proofread and Paragraph Summarizer “ Home page – About – Services “ b. 3-5 Creative Messages in HomePage “ to sell services, what they need , why benefit their business - no need down payment…..”

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    54 bida

    We are looking for someone to draw our products on photos for our clients when we send them a proposal. For example, a planter or tree outside a library. The result needs to look very professional with the right lighting and angle.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    28 bida

    Hiring for virtual chat freelancer home based, chatting visually is the work and you get paid for chatting casually. Freelancer must be open minded and available with good internet and video quality

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida