So i already have a logo design with the logo and website name with itpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    314,191 so i already have a logo design with the logo and website name with it tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for someone to create an RPG Logo for my online web-based game.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    72 bida

    Hello, I want to edit GrapheneOS. GrapheneOS is a privacy and security-focused mobile OS with Android app compatibility developed as a non-profit open-source project. I want to disable some of the options that GrapheneOS has. i want to change father splash and some logos and names that contain it. Please contact me only persons who know what it is about. I do not want to waste time with others....

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Need to create a wordpress instance similar to the the existing one

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    26 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Current solution was built In House. It is a static website with no CMS We are looking for a contractor to rebuild an angular site securely with a CMS component which can be passed to Metric, so as to be able to update important sections of the site In House. We would like the site hosted, with access to site maintenance as required. Current hosting set up: (...

    $21311 (Avg Bid)
    $21311 Avg Bida
    59 bida

    I need a DigitalOcean expert to add a new domain to the current Droplet

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    9 bida

    Photoshop expert - Create Seamless & Great Studio Paper Backdrop version of this colour and make a PSD template of this with a " backdrop colour" layer where you can change the backdrop colour just by changing the HEX colour of the "backdrop colour" layer

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Finish the scene 29 hari left

    **Keep 20 seconds of black frame at the end of the video with no sound Instructions: 1. Download: [log masuk untuk melihat URL] Or, if the link does not work, you can type in google: " watch Bad Teacher 123movies", and download the movie or screen capture just the scene. 2. Finish this scene a freelancer started: [log masuk untuk melihat URL] Add maybe another minute to the end of t...

    $8 (Avg Bid)
    Dijamin
    $8
    0 penyertaan

    We intend to build an ecommerce mobile app for construction materials and link the app to our existing website. Kindly reach out to us. Thank you

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    7 bida

    I'm looking for IT Sales Person having very good knowledge and aware of new technologies.

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    4 bida

    Hi there, We have a project finished and completed using Swift & iOS 14. The project has a checklist including design patterns, binding, dependency injection, SOLID principle & more things to be rechecked and revised. We need to complete these checks within 1-day max. Please only apply if you have enough experience in the above topics. Thank you

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    5 bida

    we would like to fix a problem in our react native expo app. we have already launched it but we need to reduce the loading time. we suspect that the problem is the amount of data that we fetch in the first load is too much. we need it to load at most at 5s per first load. the second problem it might be related to the first one: so when the client place order and want to check out its also sometime...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    10 bida

    Needs to hire 99 Freelancers Question 1: Who are we? We are one of the leading artificial intelligence data service providers in China. We are committed to assisting companies to accelerate their AI initiatives by providing different types of data services mainly in the fields of natural language processing (NLP). Question 2: What is the task? a)Download the App and login with the ...

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    48 bida

    [log masuk untuk melihat URL] I have Purchased this template and i need to integrate the points experience system for my users. We should be able to set what rewards we can give to our users so it should have an backend menu for us to upload our own badges and what rewards we would like to give. [log masuk untuk melihat URL]

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    37 bida

    Photoshop expert - Create Seamless & Great Studio Paper Backdrop version of this colour and make a PSD template of this with a " backdrop colour" layer where you can change the backdrop colour just by changing the HEX colour of the "backdrop colour" layer Use this tutorial , but without a reference photo. You have to make the colour look like studio paper then turn it int...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need to design a laser in MATLAB Simulink that needs to have a output power port. One possible option is designing a quantum well laser, but I need a different laser for my project. Second task will be showing the noises the laser produces(relative intensity noise, shot noise or any other noise will be fine). People who have good knowledge about different lasers, MATLAB Simulink are only reques...

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    10 bida
    Looking for IT sales person 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for sales person who is connected to IT fields and having very good knowledge and aware of new technologies.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    Expert Photoshop expert - Create Seamless & Great Studio Paper Backdrop version of this colour and make a PSD template of this with a " backdrop colour" layer where you can change the backdrop colour just by changing the HEX colour of background layer (the "backdrop colour" layer) Use this tutorial , but without a reference photo. You have to make the colour look like stu...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    23 bida

    Photoshop expert - Create Seamless & Great Studio Paper Backdrop version of this colour and make a PSD template of this with a " backdrop colour" layer where you can change the backdrop colour just by changing the HEX colour of the "backdrop colour" layer Use this tutorial , but without a reference photo. You have to make the colour look like studio paper then turn it int...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    30 bida

    LOOKING TO BUY DATA BASE OF COMPANIES OFFSHORING TO INDIA

    $696 (Avg Bid)
    $696 Avg Bida
    5 bida
    2D/3D Images of the property 6 hari left
    DISAHKAN

    Want to market a project with nice and attractive designed images of the floor plan including interior and exterior realistic Images.

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    58 bida
    $18 Avg Bida
    29 bida

    Short project, 554 words, deadline August 2, 2021. Only native speakers may apply.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida

    Requirement: to be a native speaker of the Japanese. Assignment: you need to listen to 250 files for 1 minutes in Japanese. If the recording contains fragments of another language, this must be indicated. It is important to be able to distinguish between the dialects of the Japanese. 要件:日本語を母国語とすること。 課題:日本語で250ファイルを1分間聞く必要があります。 録音に別の言語の断片が含まれている場合は、これを示す必要があります。 日本人の方言を区別できることが重要です。

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    3 bida

    I have had a logo made off of a screenshot of the family crest. and i need it properly recreating so it is clear and can be in the correct files to send to sign makers.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    48 bida