Software engineer job duties offer letterpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    270,403 software engineer job duties offer letter tugasan ditemui, harga dalam USD

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We looking for our company someone who can do copy paste / writing job on facebook very easy to handle we will provide the content facebook social mediamarketing data entry ( we go for test work before we can hire you )

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    I am looking for a web design expert who will do the basic editing of my pinterest site working on subdomain. The site is based on wordpress, please send basic price and reference information. Site address: [log masuk untuk melihat URL] Site language: Wordpress / PHP Server: Linux

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    13 bida

    We are shooting ourself aroudn 20-50 events per year and need to produce little 1-2 min trailer videos of them. Please find here examples of our work: [log masuk untuk melihat URL] We search for an Editor that we can just send the raw video files and that you can edit us the little videos in a similar style or even better. Animations, logo etc. will be provided. - Please send me an example link...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    24 bida

    I am looking for fluent English speaker to teach my child. There will be additional research work. I'll share more details in private chat.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello, I would like to hire you for a quick mac software development project. It is not a big one so it will not take much of your time. The fotware will gather data from a webpage , once gathered it would give it in a format that I will explain. Easy money can be made if you are the correct person to work with us. Daren Gerede

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    I'm a student looking for a person to make a professional resume and cover letter for a internship position on criminal justice system. I'm studying forensic science investigator and I have 6 training certificates in this area. I want something serious and professional.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    15 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company’s general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company’s general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company’s general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company’s general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 - $250
    $250 - $250
    0 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company’s general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    app is a dating app - mysql database - node express framework for back end - react naive for front end i'm trying to implement google payment system so that user can buy virtual coins within the app - front-end work is about 80% done you would need to - pull the lastest code from github - work with two other engineers to merge / pull / commit / etc - work from where the other engineer left ...

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    17 bida

    We are large Tshirt manufacturer. Our company name is "Asthanaz International". We are looking for Graphic Designers who can design Tshirts print. We need 10 lac Tshirt Prints in 3 Months. Excellent opportunity for House wives, Students, Work from Home job for people from anywhere in the world. We need people to design in bulk. Immediate hiring. Payment twice in a month.

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    15 bida

    Need Business Card and Letter Head for a real Estate Company (Based on an existing Logo)

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    22 bida
    $18 Avg Bida
    47 bida

    i don't know anything about programming, im a civil engineer, but looking to build a raffle script for shoe releases so i can have multiple entries must have UI so i can share it with my buddies

    $2095 (Avg Bid)
    $2095 Avg Bida
    21 bida

    Hi Imara Software Solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a talented and driven hands on Electrical Engineer who will be part of creating an incredible cutting edge technology system. And will focus on the design, construction, and troubleshooting of compact and reliable embedded electrical systems . This includes electrical sub-system design, integration, PCB layout, and frequent hands-on work in lab building and debugging electrical ...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    12 bida

    Responsible for day-to-day data management and marketing implementation for Real Estate Investment Firm. Duties to include: - inputting and cleaning data from our PODIO crm - marketing list generation - contacting individuals to obtain information - coordinating with other VA's and agents in the office - Formatting excel files - loading files into marketing systems - managing the list stackin...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need a chemical engineer to teach me how to assurance the quality of fragrance oil / essential oil / perfumes / aroma chemical and how to quality control using GC-MS, I already have the machine and I know how to analyse the sample

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello! I would like to have a VMWare machine with a certain app setup gradle so that I can debug it. This VMware machine should have Peppermint OS running. The name of the application as well as some additional information is attached to this project in txt file. If you post your bid, please send me a message confirming that you have read the txt file and that you have understood what should be ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    I have 1 letter translation from Sorani-Kurdish to English, deadline is very urgent and price is 10$

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida