Software manage deal coupon websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    463,871 software manage deal coupon website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Online shop pakaian. Me manage Instagram dan marketplace. Membuat promosi.

    $114 / hr (Avg Bid)
    $114 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    saya mahu orang setupkan autoboost untuk 5 produk di shopee setiap jam secara auto & boleh letak multi account untuk di manage.. Sila lihat contoh gambar sebagai rujukan..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    bantu saya manage schedule kerjaan setiap harinya

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    2 bida
    $629 Avg Bida
    24 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    10 bida

    SDN CONTROLLER

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $985 (Avg Bid)
    $985 Avg Bida
    6 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    membuat aplikasi dekstop dan website

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    sy ingin buat web salon spa saya yg bisa untuk booking juga. dan bisa di manage ( bisa di edit harga ataupun produknya). kami jasa. saya lampirkan formatnya. apapun jenisnya yg penting bisa kami edit dan mudah aplikasinya.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    2 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hey everyone ! So far I had a bad luck streak with all the automated bids/proposals and had to delete projects posts all the time.. So what I am looking for is somebody to manage my new Minecraft Compilation channel so far I have 3 videos posted on it but I do not have time to edit everything my self , design the thumbnails and do the SEO work on each video. So what I need is for somebody that ...

    $302 - $907
    Sulit
    $302 - $907
    7 bida

    We're looking for experienced professionals who can win live baccarat using artificial intelligence technology. Apply only for experienced professionals with their own great ideas. Forr information, Baccarat game is 100% luck. It means there's no correct answer. The thing is, you have to understand and know 100% about Baccarat games.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Project Assistant -- 10231 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need freelancer who can do work as required in given time frame. You should be able to manage project. You should be able to visit the address I provide you and do required work. You should have following skills: Virtual Assistant Project Assistant Project Management Data Collection Reporting Best Regards!

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    YOU NEED TO CREATE A SOFTWARE PROGRAM WHEN I ENTER THIS ITEM EBAY URL to add the details automatically in an csv file ebay template [log masuk untuk melihat URL] HERE ARE SOME EXAMPLE OF url ITEMS [log masuk untuk melihat URL]:g:RjMAAOSwTwtf7mAo [log masuk untuk melihat URL]:g:VUkAAOSw1EFgPvxc [log masuk untuk melihat URL] When i enter this url to create a file exchange to post all of the ...

    $612 (Avg Bid)
    $612 Avg Bida
    14 bida

    We are looking for an accomplished web developer to work with our team to develop a well structured web based GUI framework. The work will be based in JavaScript, HTML, CSS and use React and Node.js frameworks. The work will need to be well structured and planned out. The frontend development involved SPA development and data visualization. We're looking for a Web Application Engineer, to dev...

    $532 (Avg Bid)
    $532 Avg Bida
    7 bida
    leads generation for airbnb 6 hari left
    DISAHKAN

    I run vacation rentals. I am looking to sign up more places to run. I sign up property then i run it on all the worlds vacation sites such as airbnb and [log masuk untuk melihat URL] . I am looking for new property to manage we contact people who are listing their property on normal rental sites and we get them to try vacation rental it is very popular as the owner gets more money and the property...

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    5 bida

    Hi We have developed our inhouse online debt solution software which is in final stage . we need university students to analyse data flow and twaeking of logic for achiewing desired results . We also need data reporting to be tested and liason with our software developer to get desired result in our software. we also need to build our client log in portal for certain client data assessment by our ...

    $3046 (Avg Bid)
    $3046 Avg Bida
    20 bida

    Hello, in my current work i jhave to manage a lot of videos from different sources that some time need to be manipulated. THere are various operation that we do on them and because of this we create a simpleBAT script to improve our effciency. The issue is that also using that script some operation result to long to do. For example if we need to CUT a video and delogo from it some portzion or l...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    6 bida

    Wir suchen einen professionellen Übersetzer für unsere Handbücher vom Deutschen ins Polnische. Die Übersetzung würde auf Basis des deutschen Benutzerhandbuchs erfolgen, das als Word-Datei vorliegt. Siehe Handbuch beigefügt. Looking for a professional translator for our handbooks from German to Polish. The translation would be done based on the German user manual, th...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    24 bida

    *** based in Denmark only ***! Company looking to incorporate in Denmark is searching a virtual assistant Responsibilities • Manage inbox and reply/forward emails to Management • make calls for stakeholders or booking necessary services • organize information research if needed • deliver or collect contracts or business information • post documents by mail Must be a ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    3 bida