Sorry office 365 has been configured to prevent individual acquisition of office add ins.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    752,456 sorry office 365 has been configured to prevent individual acquisition of office add ins. tugasan ditemui, harga dalam USD
    jasa pengetikan 6 hari left

    saya seorang pekerja swasta, saya punya sertifikat microsof office

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    4 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    14 bida

    Boleh mengunakan Microsoft office, masukkan data dalam system, membuat iklas dalam website, merdeka iklan seperti yang dominate dan boleh membuat kerja berkaitan dengan pengkeranian.

    $1828 (Avg Bid)
    $1828 Avg Bida
    3 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu menggunakan Microsoft Office dengan baik, mampu menggunakan Microsoft excel dengan baik. Mampu menggunakan beberapa rumua dalam excel

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    1 bida

    Membantu dlm permasalahan word office dll

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    9 bida

    Mengerjakan yang berkaitan dengan ms. office

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    10 bida

    Masukkan data ke microsoft office

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    6 bida

    Masukkan data ke microsoft office

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    18 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Saya terbiasa bekerja menggunakan microsoft office

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    12 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    Membutuhkan seseorang yang dapat merubah macro dari microsoft office pada word, ke libre office pada linux. Fungsi macro yang sudah di buat di microsoft office adalah menambahkan garis horisontal pada tempat kosong di sebelah kanan tulisan, dan penambahan garis vertikal pada sebelah kiri tulisan. Macro pada microsoft office sudah berfungsi 100% dan kita ingin agar bisa berjalan juga di libr...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    entry data atau kerjaan yang berhubungan dengan komputer (Office)

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    1 bida

    Memasukkan data melalui microsoft excel atau menggunakan microsoft akses dan aplikasi microsoft office

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    input data di office, pemasaran online, design, dll

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    CD Tutorial untuk aplikasi Microsoft Office dan materi sekolah

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    microsoft office, analisa data excel dll., mengetik

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    4 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    9 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Do u know these theoretical questions? Explain why professional software that is developed for a customer is not simply the programs that have been developed and delivered. What is the most important difference between generic software product development and custom software development? What might this mean in practice for users of generic software products? Briefly discuss why it is usually ...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Need to add subscriber form to pop up in wordpress website asap Please check zip file how we want design

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida
    kokorosa seo 6 hari left

    Compared with other handmade tools websites, kokorosa has been established for a short time and is currently in a stage of rapid growth. We are sincerely looking for trustworthy partners. Since the establishment of the website, our products have been sold to more than a dozen countries around the world, and our product quality has received numerous praises, and we have a relatively complete and cu...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    25 bida

    This is a simple embedded C++ project on Texas Instruments CC2652 (or similar cpu) For anyone who has ever written C++ code for any TI CPU using Code Composer Studio this project is just a piece of cake. The CC2652 will read its pins and send theis data to an Android phone over BLE. A software developer in Turkey will be cooperating with you all the time. His responsibility will be to develop th...

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Logo Design - Gulf Stone 3 hari left

    We need a new logo with a monogram which indicates the company and its work. Company initials may be used but NOT preferred. Below are the details about the company. This company aims to provide high quality services in the field of general contracting and construction and to develop long-term business partnerships and to adapt to the changing needs of customers and effectively contribute to the ...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    11 penyertaan
    Male Voice Actor 6 hari left
    DISAHKAN

    Sinn Studio Inc. is a virtual reality game developer and publisher based in Toronto, Canada. We're looking to hire a male voice actor for an exciting new project we're working on. Expected in Q3 of 2022 with a release on all major PC and console systems. The game takes place in the year 2045 on a lunar base. The actor will be playing the CEO of the private corporation that owns the bas...

    $1217 (Avg Bid)
    $1217 Avg Bida
    1 bida

    The exam covers all the topics that have been discussed until the end of Module 4 of the course. The materials in any format that have been posted for the class activities should be considered and used for the project. Additionally, the student can use any other source of information that he/she can gather IMPORTANT NOTES: The student can use any source of information that he/she considers the be...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    Chess programming a Tournament Platform for individual (One vs One) and Community/Group Tournament. They can chat while watching the games. Games are 1 minute, 3 minute, 5 minute and 10 minute time element. Programming must be on Python, Nodejs or higher language suitable to make a powerful and creative chess playing platform.

    $226 (Avg Bid)
    $226 Avg Bida
    3 bida

    Hello Good Day, Hope you are doing well due to the current pandemic covid-19...I am Mr Ryan Lu one of the recruiter SoftBank Group . I am contacting you in regard’s to your bid on Job Boards (AD)) that has been approved by our company on a position with a pay of $45.00 hourly. Kindly reply back with a "YES" if interested

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Need to fix an opensource script, largely working but some components needs to be configured properly. This is mainly in Java/Spring-boot with Maven. [log masuk untuk melihat URL] Thanks

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Dear Friend We have many projects running on and we need to make html for certain projects. Please apply only if you are individual developer and also can able to make a pixel perfect HTML. Thanks

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    42 bida

    Program: Native Canada Speak French Speak French to pay attention to the first English into French in reading. What you have to get ready: 1) Have a recorder, Sony px470 or better Debugging and preparation of recording equipment Before recording, please adjust the equipment according to the requirements. Recorder settings: Home key - Settings - recording settings: Recording folder: built...

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Hello Good Day, Hope you are doing well due to the current pandemic covid-19...I am Mr Ryan Lu one of the recruiter SoftBank Group . I am contacting you in regard’s to your bid on Job Boards (AD)) that has been approved by our company on a position with a pay of $45.00 hourly. Kindly reply back with a "YES" if interested

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida