Standard error of the meanpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    503,686 standard error of the mean tugasan ditemui, harga dalam USD

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida
    $1810 Avg Bida
    31 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    7 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada module auto select city dan one page check out. Module auto select city tersebut jalan di halam check out standard tetapi ketika saya menggunakan module one page check out tidak bisa jalan. Jadi saya perlu bantuan untuk menggabungkan kedua module tersebut.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    We are encountering an error: Failed: Session not started or terminated On BrowserStack when trying to run our E2E tests. Unclear on why this happens, video recordings of the screen during the tests show that no activity is happening.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Edit/Organize PDF pages so that 2 pages fit on 1 page, reducing the total number of pages in half.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    3 bida

    We finish the backend authentication part with mobile number. But in order to make security higher, we wanna get jwt expire token. So when the user login for the first time with mobile number and password, there should be created new jwt token with 12~24hours expiration, and when users access to backend, the api should compare and check token, if the expired, generate new token, if not, give acces...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    Given: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] Expect: [log masuk untuk melihat URL] Source determines rules for parsing click id data. Once the click id data is parsed we extract the camp. Each camp has a predefined set of static parameters. Then we merge static per camp parameters with the ones we extracted from click id. And we substitute the parameters inside the templ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida
    Create backoffice order error 6 hari left
    DISAHKAN

    When you want to make an internal order as a seller / commercial, it does not add the products to the cart, sometimes if you go to the cart you see it added, but at the moment it does not refresh and you do not see it in the internal order purchase list.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    We are bigcommerce certified partner looking for independent BigCommerce developer 20 hours /week I'll pay $10 to $15 per hour or you can say 50% of project amount to developer Your Role : 1. Communicate with client 2. self starter 3. BigCommerce pro Store setup, theme modifications, custom design, and modify/create store functionality - BigCommerce Stencil theme customization and de...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    Dear Talented Designer, Kindly find attached excel file with detailed background and requirement. I am looking forward to your talented artworks. Thank You Chery

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    1 penyertaan

    Hi The SEO Doctor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hi The SEO Doctor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hiring @8000 for 30 days

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Modicare, Clovia and Sirona. All are prestigious and registered brands.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    4 bida

    I have a VB.Net Application currently using OAuth 1.0 and this needs to be changed to 2.0 for Xero to continue to work. See email from Xero below. Source code will be shared with my shortlist of applicants in order to review this prior to starting the job. It’s time to move to OAuth 2.0 Xero is moving to the industry standard API authorization process, OAuth 2.0, with OAuth 1....

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    4 bida

    writing a book into ms word with zero error

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    69 bida

    i am looking for a employee who can make valuable record in a excel file and do error correction in the data that is given to you so u can able to do proper entries on a excel file employee can be he or she no such preferences both can easily work on this project

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    16 bida
    Wordpress Error 6 hari left

    The site is experiencing technical difficulties. Please check your site admin email inbox for instructions.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    38 bida

    Description: We need a coder that is good with Microsoft Signal R. We need help with this issue. This job will include Coaching and maybe coding on Signal R: Here is the problem: We are using signal r for notification with SQL dependency so when record updated in table then getting notification from Signal R. so the main issue is that when we are updating signal r code on server then its call...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    3 bida

    We have a website that is built on WP. Now we are facing a loading issue due to theme or other JS query. We need custom theme development for the site which will meet the following requirements: - Custom theme development - Quick load within 3 seconds from mobile and desktop - Mobile, tablet, desktop responsive - Google page speed score more than 90 for mobile and desktop - No useless JS to run a...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    61 bida

    I want to research a good option for (almost) infinitely scalable file storage system that is fast to use by many concurrent nodes. Nodes are running Ubuntu 20.04. File system needs to be highly fault tolerant and it should handle automatic backups by configuration. System needs to support basic POSIX file permissions. There are two options: 1. Use managed (remote) service such as Azure Files (...

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    2 bida

    I think to hire a cheapest laravel developer for long term. If you're interested, put bid

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    11 bida

    Hello, I need a well written article on one of the following topic: 1) Local Search. 2) Random Walks and Markov Chains. 3) Compressed Sensing and Sparse Vectors. 4) Introduction to machine learning, which includes the following topics: 1) Linear Regression (Simple model whilst modelling errors as statistical distributions 2) The Bayesia Approach to Machine Learning 3) Bayesian Inferen...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    6 bida

    I need you to write some articles.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    8 bida

    I need a design expert to design and rebrand the website and design a logo for the website [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    15 bida

    I looking for an SEO expert to improve the SEO of my website [log masuk untuk melihat URL] SEO for articles like this [log masuk untuk melihat URL]

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    35 bida

    Hello, I am looking for someone who could solve the mobile version view of my current website. it is looking like zoomed out below is the domain [log masuk untuk melihat URL]

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    5 bida

    very simple e-commerce website that connects buyers for a unique shopping experience. When a Customer purchases a product they will receive a raffle ticket. There are limited amount of tickets so the chances of winning are high. The Customer can either choose to come and take the product or donate the product to a charity organization. When the Customer chooses to donate the product, in return...

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    7 bida

    Sir, these is Ambar jaiswal. You blocked me on chat , so had to message here. Does not mean to disturb you. Sorry for the late project. Which i had to stop in between, i understand it caused trouble to you, but also sir i did not charge anything to you for that. Your feedback on my profile is causing a major effect on my profile. I would be really greatful if you could change or delete the feedba...

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida