Starting computer repair businesspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    486,260 starting computer repair business tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari freelancer untuk menyiapkan proposal kepada beberapa kementerian untuk mencadangkan pemasangan alat aed (automated external defibrillator)

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    10 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $15 Avg Bida
    8 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract the business data from each industrial area) Axis Industrial Park , 42450 Shah Alam , Selangor Bandar Teknologi Kajang , 43500 Semenyih , Selangor Bukit Kemuning Industrial Park , 42450 Shah Alam , Selangor Cempaka Emas Industrial Park , 42000 Pelabuhan Klang , Selangor Elite Industrial Park , 40400 Shah Alam , Selangor Hicom Glenmarie Industrial , 40000 Shah Alam , Selangor Ka...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak kerjasama antara dua parties.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3600 - $7200
    $3600 - $7200
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida
    $17 Avg Bida
    13 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya juga melampirkan:...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicking on website, looking for contact e-mail or mailing address, and then putting them into a spreadsheet that I will provide. The size of this is approximately 421.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi , I need a video for an advertisement for the service i provide.. I provide total station Leica TS07 training and survey service. I measure the land n provide report. land partition . Venture planning constrction column marking DGPS service with drone and by car land measurment. Need a very good video to boost my business. thanks I will send the product details. if you need further information

    $950 (Avg Bid)
    $950 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I need a 2D pygame game who follows the rules of UNO. Here are the requirements: -Python3 -pygame module - rules Uno ((card_game)) - more simple code as efficient - no frameworks - Design has to be simple: black background, deck, player can see their cards but not the one of the opponents (see attachment) - Game can be played against 1 or more computer - No menu needed

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida
    Business card and logo 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m wanting to have a professional business card that looks futuristic. I can put all the details on myself I just need the design of the card on both back and front and the logo either in the center or at the top right, whichever looks more professional. The small business is a custom gaming PC building/servicing company. We also offer cable management and installation of computers, with tutorial on set-up and basic start up if needed and My favorite color is green and I’m from New Zealand so would love for the logo to represent that somehow aswell as the company name being obvious.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    109 bida

    Hi Younus. Just need a few name changes for the business cards.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Need SEO expert who can manage Team of 4-5 Candidates. Full Day , work from home , Remote login on ofc computer. 6 Day working. Minimum 3 yr exp . Good English Must. Having knowledge Of Wordpress Website designing and Manage Hosting. Long Term Job. Good Knowledge of On page and Off page. Free Guest Post Backlinks Come DM and Send your resume. Weekly Payout Monthly Salary (10k -25k ) pkr

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    16 bida

    My friend has started a new business and is looking for logo suitable for their brand. The name of the brand is “HOUSE OF VAMP” and it is seller of fashion forward accessories. We are looking for a logo for ‘House of Vamp/HOUSE OF VAMP’, but keeping in mind that the word ‘VAMP’ from the logo might also be used as a stand alone bit of branding. Think edgy, sleek, bold, iridescent, colourful, fun. A bit rock n’ roll, retro, glam & sexy - David Bowie meets Nick Cave meets Lauper. It’s certainly not a conservative brand. The logo deliverables are: 1) 3D mockup 2) Logo Transparency 3) Printable File 4) Social Media Kit 5) Source File 6) Stationery design 7) Vector File Format. There are no parameters for colour, font, s...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    47 penyertaan

    I have to input some data into a spreadsheet, I'd like to create a macro or a user form to make this faster. I need to have Columns A - D with some data input from a user form and then have it concatenated into Column E. Column A needs to have a data validation to only allow a single Character like the l...form and then have it concatenated into Column E. Column A needs to have a data validation to only allow a single Character like the letter S for instance. Column B needs to have today's year YY - 22 Column C needs to have today's day in numerical format 0-365 Column D needs a text value of sequential numbers. But I need the user form to ask, Column A letter and quantity of Column D So S ***** (Starting from 001) Quantity 30 And the output into column E should be ...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    14 bida

    We have a big file - about 1mm+ rows and it is taking much too long to open up in any program via the CPU ie Google Sheets etc. We need to move this onto an online cloud infrastructure that can host the database (csv file) and make it queryable via Tableau. This should not be a difficult task to do for the right person. All computer bids will be ignored. If you want to bid about this - please say something specific about this project (and it is very easy to see if you have a script that just takes part of the context and makes it look like you read it). There are a lot of other projects I need help with in terms of database so for the right person this could lead to many more gigs.

    $217 (Avg Bid)
    $217 Avg Bida
    7 bida

    ...excel geek who loves to solve complex problems and wants to work with fast-growing companies, you will love this offer. Italy is full of Small & Medium Enterprises that offer great products and services, strive to achieve results, and need help with digital transformation. I am the CEO of Digital Rivers srl. I founded it to digitalize Italian SMEs to help them reduce time & cost waste and seize business opportunities. The company is growing, and I am searching for a highly motivated person who loves his work, wants to learn more in data & tech fields, and enjoys working in small diversified teams. The freelancer will work with the team and me to analyze data, implement databases and check app features. Skills needed: - Excel expert - Knowledge of how databases wor...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    New concrete company named Apollo Concrete . Based in Denver, Colorado so I would like to see some designs that incorporate the Rocky Mountains. Not all designs need mountains. Thank you in advance!

    $109 (Avg Bid)
    Dijamin
    $109
    281 penyertaan

    People can register their businesses and add details, operating area and equipment

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    90 bida