Student database system in javapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    355,839 student database system in java tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Android developer needed : **** Upgrade mobile APP : Project budget : $1000 = JAVA (min 5 years) = PHP CORE (min 4 years) = MYSQL (min 6 years) -Design new pages. -Integrate new functionalities -Integrate APis (payment, social media) = See doc for details Attachments

    $1046 (Avg Bid)
    $1046 Avg Bida
    31 bida

    General requirements - The component to be created is only used in the backend of Joomla. - The projects between which data should be transferred are located on the same server, but use different databases and different webspace directories for the Joomla installations. No FTP is needed. - The component can be installed via the Joomla installer and should be provided as an install package. - Pref...

    $596 (Avg Bid)
    $596 Avg Bida
    12 bida

    The goal is to build a vehicle recognition system that can be deployed in a small building and at scale perhaps in a congested street. Any framework and API (such as openalpr are fine). Requirement include the ability for the system to capture these vehicles in real time and know the following (make, model, color and license plate), and to store them in some form of database (locally or online)...

    $1188 (Avg Bid)
    $1188 Avg Bida
    29 bida

    an android application "made by android studio" that track the eye of the user and displyies the movement of the eye with a cursor on the mobile screen to select some orders using graphical user interface. connected to home devices by Arduino NANO (Home devices; ex. choosing a fan and then speed it up or down).

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    7 bida

    You are required to build a Restaurant Billing Management System with java code

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    9 bida

    I have a requirement of Native android app (coding in java or kotlin). I will explain the project scope: Merchant app scope:- Merchant should login into app and post adds. * Login, Forget password, * various categories, subcategories for adds * Upload images, adds details (in subcategory under category), * adds should expire automatically in mentioned time period, * payment gateway integration f...

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    20 bida

    Please answer the 3 simple questions described in the attached document. Please send me the responses for questions 1 & 3. For question 2, please Teamview into my computer, set up MySQL and answer the question 2. You will be paid AU$5 for each question, a total of $15. Please complete all question within 24 hours from the time of start.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Looking for android/IOS native mobile app, PHP, web, API developer. This is to add more features to an app. So need to work on tv and get the Android and website. (no exception) ios maybe you can do on your side once this is done. Excellent Linux, sockets, Java, ob c, PHP, API, MySQL, SQLite, js, jq, g maps, responsive design skills. don't waste time if you don't have the skills and expe...

    $1192 (Avg Bid)
    $1192 Avg Bida
    116 bida

    I need a web system that have 2 users. Admin & guard. Admin : *able to view & update their personal information *able to create another admin *able to view visitor access log & generate report (such as, pie chart or bar graph) *login & logout Guard *able to view & update personal information *able to create visitor *login & logout

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    31 bida

    We want to build and validate new models for power systems using PSS/E and PSCAD.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    6 bida

    i am looking for api knowledge base people with python, c++, Java HTML language persons for writing trading strategy codes

    $322 (Avg Bid)
    $322 Avg Bida
    6 bida

    I want to build the app same like Google go, Ref : [log masuk untuk melihat URL] we need to list lot of category with the website, once click if we have app already we need to open that otherwise we need to open as a webpage, 1. We need to add category and list of websites from admin panel.(PHP or java) Same functionality already in Google app with the same attractive design, (We dont need se...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    10 bida

    We are working on a new start up idea and are looking for someone who can write content for the website on international student recruitment. We are happy to provide ideas and examples of website and guide alongside where required.

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    53 bida
    Build a code in Java, html 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a small program written, which allows the user to enter some basic information and a date and based on the date calculates periods in the year and pulls up pre defined values for each period and presents the same as a well formatted report. Need this integrated into my existing mobile app, so should be in java, html.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    To maintain a web application developed in java. Only experienced developers may contact.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    35 bida

    The system is a non-linear system, bouc-wen model used to describe the hysteresis behavior of the actuator, this hysteresis nonlinearity of PZA actuator deteriorate and limit the system tracking performance and error. my objective : I want to design PID controller using zigler-nichols method tuning for the system and then design fuzzyPID controller for the non-linear system to enhance the perfo...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    5 bida