Student information management system sims vb6pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    243,034 student information management system sims vb6 tugasan ditemui, harga dalam USD
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    9 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    11 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Hi Elite Information Tech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    hello I am a student and having good knowledge of English Stenography and typing.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello ,I am student and having good knowledge of English, Stenography and English typing. New to this line , but I am hardworking and Bound to complete my goals

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. This is a limited budget project (9000 inr). Rea dy solutions are welcome. teacher and student video class, sell courses,multiple teacher regsiter should be there

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    11 bida
    Livescore Soccer 6 hari left
    DISAHKAN

    Ho bisogno di un livescore come [log masuk untuk melihat URL] tutte le funzionalità presenti, tra cui: 1)Risultato in diretta 2)Tutti gli eventi che si verificano durante un match 3)Archivio Storico: campionati, squadre e giocatori 4)Registrazione Utente 5) Selezione preferiti sia per i campionati che per le squadre 6)Selezione delle squadre e dei campionati di cui si vuole seguire il...

    $1141 (Avg Bid)
    $1141 Avg Bida
    31 bida

    Hey, We want the best Android & Ios Developer who can create a platform where the user can Sell & resell the product + 3rd Party vendor Can Also Post Thier Products and earn money Similar apps like Meesho, wooplr or Shop101. We need the following features in our app like 1. Admin Panel( Where Admin can manage the whole process) 2. Reseller Management 3. Margin Management 4. Points Sys...

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    8 bida

    I need a online restaurant recommendation system built on google or yahoo api. A restaurant recommendation with users contributing information about restaurants such as location, cuisine, price range, and ratings. Results of user searches could be displayed on the map. You could allow Wikipedia-like features, such as allowing users to add information and edit information added by other users, alon...

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    25 bida
    Python flask developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I need python developer with flask experience. I need to create simple portal to browse database DB design is ready and is not part of your work Most of website design is ready and is not part of your work (I will provide HTML, you need to integrate it, but some simple work might be necessary here) Need someone with at least 1 year of experience with python and flask, with basic knowledge of SQL....

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    Dear Sir or Madam, I'm a postgraduate student and I have a literature review file which has around 18000 words and I would like to hire a person who has experience in academic research and literature review writing to summarize the file and rewriting the file in an academic way to be readable and clear for the reader. will pay 8.00GBP PER 1000 WORDS

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    43 bida

    This is a purely F# work. So, if you don't know F#, please, DO NOT REPLY. I want to refactor and extend cluster computing framework that I own: [log masuk untuk melihat URL] to make it more generic, separate the payload from the actual cluster implementation, and add more functionality as it seems needed. The specifications will come in due course and the actual work will start sometime in...

    $4272 (Avg Bid)
    $4272 Avg Bida
    17 bida

    Hello, We are a LTE mobile operator working on a project to add eSIM technology to our network and part of the project is to allow our customers using our mobile app to download, delete, disable, switch their eSIM profile subscriptions to the supported eSIM phones as an alternative to the traditional QR code method. We think the project requires experienced developer who has worked on the eSIM LP...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    17 bida

    i need a nice host profile/ description for my apartment in airbnb

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida
    Laravel back/front software 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need a laravel software for my website project. It requires some basic modules/settings such all software/website like default settings, roles, permissions, login/register and so on plus some specific modules. In order to avoid automatic proposals, please write "REAL OFFER" in up front of your proposal. Do not offer, if you will ask more than 150/200$+, it's a small project f...

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    70 bida
    $500 Avg Bida
    10 bida

    Hello, We have a reserved instance (small) on Amazon AWS running our website. Lot of process happen and in due time the instance becomes slow. We need help in setting up best server side practices, analyzing why the server becomes slow, which processes are inefficient etc. Our team can later just follow those processes and maintain it. Thanks Swapnil

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    7 bida
    React.js website 6 hari left
    DISAHKAN

    Convert current asp.net c# 45 page website to react.js. Previous developer could not complete project. He only completed UI (html, css & React). Still to be completed is API calls & consuming objects to map to html elements. Redux, Rxjs, [log masuk untuk melihat URL] needs to be implemented. Backend API’s written in .net core & ready to be consumed. This conversion should have...

    $535 (Avg Bid)
    $535 Avg Bida
    52 bida

    I need a logo designed. it should be relate to bride and groom as it is a management company, I also need "dreams of jenifer" words (company name) present in logo or "DOJ"

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    25 bida

    Hi. I am looking to create a big database from start. Msql is the way to go. I will need to enhance it daily and create analysis tools that will help me draw significant udnerstanding of inputs as well.

    $2072 (Avg Bid)
    $2072 Avg Bida
    49 bida

    I want you create a training material , 4 of them on stress management

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida