Student information system database tablespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    333,030 student information system database tables tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $771 (Avg Bid)
    $771 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    12 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Who are we? Already Ordered AS is a Norwegian Company providing bars and restaurants with a seamless self order and payment system. Guests can be seated at their tables, scan a QR-code and order from the menu directly from their smartphones and pay when placing the order. The order will be delivered to the table when ready making it easy and convenient for both the guest and the restaurants, espe...

    $27 - $334
    $27 - $334
    0 bida
    Excel data management graph 6 hari left
    DISAHKAN

    I have 17 tables of data showing a dollar balance over an approximately 10 year period. I want to plot all of the data on the same chart. The problem is that there are no gaps in the data, and the graph will plot based on an occurrence, rather than the time period. I need all data from all tables to be aligned and showing data relevant to the time period. I've attached a photo showing th...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Seit 2010 beschäftigen wir uns mit der Entwicklung und dem Vertrieb von Überwachungseinrichtungen. In der Anlage sehen Sie die englischsprachige Anleitung. Für die Erstellung einer deutschsprachigen Kurzanleitung und Shopbeschreibung suchen wir eine freiberuflichen Mitarbeiter. Die Anleitung sollte an das Produkt angepasst werden. Hierfür stellen wir Ihnen das Produkt zur Verf...

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    7 bida
    Data scrap of web database 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, There is a public webpage that publishes all the tenders in our country ([log masuk untuk melihat URL]). It has a search function in which you can define different criteria and see all the tenders matching them. It shows the results as a table with 20 rows and many "next" pages. In particular 273 for a total of 5458 results. The table has 6 columns. We want to extract all to an e...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    38 bida

    I have a school management system and I would like to showcase it on my website like a demo. Where users can log in to the system and see what's the system is about.

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    21 bida

    Assume that you are a member of a team designing a magnetic system to remotely control a microbot moving in a live animal's body.  Assume the microbot is on the scale of ~200 micron, and is made of a rigid inorganic material. The microbot is supposed to move through tissue inside a live animal in a precise, safe manner.  Assume that your job is to develop software for the image...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    6 bida

    Hello Together We are looking for a developer/programmer who has very good knowledge of the [log masuk untuk melihat URL] platform. Someone who thinks along with us and brings solutions. We will try to describe our project as detailed as possible. But as our know-how is limited, we prefer freelancers who have the big picture in mind. Initial situation: We have a platform where users can registe...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    9 bida

    hello i need an information security expert for my project. let me know time you need for project if you can help me

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I buy a system already made for the escort directory

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    12 bida

    Hi All, I have some uploaded pdf files stored in the field of database tables in sql server as nvarchar(Max) Datatype, i want to download pdf files while clicking a link button from the table which i have already created in mvc view as mentioned in attachment. I want to compare the physical file location and database file path field together, if the file exists download else nothing. If anybody is...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    5 bida

    I need a school management system that can be lunch like CMS program. I also want the system to have a comprehensive result computation system.

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    22 bida

    Track logistics, sales, CRM, tasks,

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    19 bida

    Hello freelancers, I want an android application which has 4 activities 1: Welcome page : This should display a welcome message and an image which will be provided by me 2: Home page : This shows information about our premium plans and a button redirecting to our "signals" activity 3: Signals : This should show Forecast/ signals for currencies [Should be updated by me everyday] 4: Info /...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    5 bida

    Hi mikehurley, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Brief attached in WORD Database output required attached in XLS

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for an expert in Database Programming

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    11 bida
    build a recommender system 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a recommender system to show the most similar items in my dataset

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    23 bida