Student registration system project javapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    406,348 student registration system project java tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mystery visits that requires an average an hour of your time by restaurant scenario within your nearby vicinity. Three processes: Registration > Mystery Visit > Survey Completion. Locations that are available: Kuantan Perak (Taiping) East coast (KK, Sabah, Tawau) Kelantan Terangganu Penang Central i-City, SL Alamanda Rasa Food Arena, Putrajaya East Coat Mall, Pahang Kuantan Mall, Pahang...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $416 Avg Bida
    1 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $697 (Avg Bid)
    $697 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $814 (Avg Bid)
    $814 Avg Bida
    25 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    i want someone if the field of electrical engineering, who is expert in powerfacoty and electrical power transmission line. i need some help with personal project that i have.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    3 bida

    NOTE 1. Kindly read the following before bidding 2. Whatever price you mention here will be final - no negotiations and no change in pricing 3. Quote your own price - fixed priced - Assume extras for development as per normal website requirements Need to create 2 different types of products 1. An exact fork/replica with different name of the type [log masuk untuk melihat URL] with a node alon...

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    3 bida

    Bookshop - Web Service Restful - Java

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    I already have a Java application which needs to be modified to add more features such as: - Using Apache POI library to add header row for the excel document - Add c++ cout results to Java - Add colours for specific cases.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    We are from an IT consulting firm and an online tutoring company One of our client needs assistance in Computer Graphics OpenGL and Java 3D Project

    $5 - $10 / hr
    $5 - $10 / hr
    0 bida

    I need a features added in my java application where user can directly send list to items to the merchant and allow merchant to approve the list form the merchant app.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    5 bida

    hi sir. I am an expert in data entry,pdf to word,java language and a good invester. sir i can assure you my 100% accuracy and i can do projects on time

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Developing a simple rest API on AWS with a Java lambda function for connecting and retrieving data through redshift. Routes are configured through API gateway.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need a blog article that explains what Containerization is and how it benefits a company, that is, why they should make use of it. Explain why docker is one of the critical solutions for containerisation, with a brief explanation about what a Dockerfile is, what it typically contains (mandatory/ common/ helpful elements) and at least 2 screenshots from either VS Code or Eclipse/ a comparable IDE...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    11 bida

    I need a good backend developer with java full stack, python experience Open pay rate. Minimum 4+ years of experience. Job Description: 1. Develop java applications and maintain. 2. Develop Python applications and maintain them. 3. Take care of Builds in all instances 4. DevOps capability 5. Migration on applications 6. Write PL/SQL 7. Linux , IBM MQ, RTC tool or jira tool

    $1328 (Avg Bid)
    $1328 Avg Bida
    6 bida

    vTiger - Organization - List view "relation contacts" I apologize for my "clear" statements. Unfortunately I have had some negative experiences. German language preferred. Unfortunately I always have to use the "translator"! # First task The first task is to check if my wish is possible! Maybe a programmer sees an alternative to my wish. Possibly this adaptation is...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    7 bida
    Break the Encrypted File -- 4 6 hari left
    DISAHKAN

    Break the encrypted file you have been given. Money will be given for a clearly argued explanation of how you go about breaking the code as well as for correct identification of the key and recovery of the plaintext. The task may require bit-level programming, a basic appreciation of encryption concepts and a little independent thought. Download the encrypted file (attached below). The encrypted...

    $13 - $20 / hr
    $13 - $20 / hr
    0 bida

    Python to create a multivandor e-commerce website Design full copy [log masuk untuk melihat URL] 3 panel and 1 admin panel 2 seller dasbord 3 buy portal Full design copy Seller das bord [log masuk untuk melihat URL] And full website copy create and logo,name and parsonal detail change Skills Required Java JavaScript Python CSS HTML

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    9 bida