Student registration system using java accesspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    511,007 student registration system using java access tugasan ditemui, harga dalam USD

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mystery visits that requires an average an hour of your time by restaurant scenario within your nearby vicinity. Three processes: Registration > Mystery Visit > Survey Completion. Locations that are available: Kuantan Perak (Taiping) East coast (KK, Sabah, Tawau) Kelantan Terangganu Penang Central i-City, SL Alamanda Rasa Food Arena, Putrajaya East Coat Mall, Pahang Kuantan Mall, Pahang...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $416 Avg Bida
    1 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $697 (Avg Bid)
    $697 Avg Bida
    2 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $814 (Avg Bid)
    $814 Avg Bida
    25 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    I need an SQL database for managing a clothing inventory system. The way our process works, we receive blanks and then the blanks go out for production. I need a system that will manage the ingoing and outgoing blank inventory. Each code should correspond to a style and size. I need to be able to adjust the system as we receive ingoing/outgoing inventory and generate corresponding QR codes for ...

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    5 bida
    WPLMS development 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a solution on how to make a different start date for a specific group of users. By default it is possible to set a unit only common start date. Example. The University Alpha course is divided into halves in different ways. I have a course with the 3 units and I have 2 student groups with different meeting time schedulers. Group "Photo 1 Alfa" begin the lesson on Septem...

    $547 (Avg Bid)
    $547 Avg Bida
    44 bida

    i am looking for someone who is able to develop something in untiy or in unreal games engine - these on different source codes such as C++ and c sharp. The project may consist of certain things to be modelled in low polygon for certain reasons.

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    7 bida

    An experienced analog designer is needed for a Bandgap Reference circuit design using Cadence Virtuoso, 65nm Technology with certain specs.

    $20 - $171
    $20 - $171
    0 bida

    I require developers to take my Figma Design Systems and turn them into functioning websites. Most websites will be static web pages and non CMS driven, for now. - HTML, React, CSS, SASS etc. I prefer to work to development sprints (scrum) for better project management. The developer must be willing to sign an NDA for sensitive projects. The developer must also be able to optimise the site fo...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    57 bida

    An experienced analog designer is needed for a Bandgap Reference circuit design using Cadence Virtuoso, 65nm Technology with certain specs.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I need to create a BACPAC file to back up my SQL Server database though the PowerShell - see: [log masuk untuk melihat URL] I need the PowerShell command to perform the database back this command should allow me to exclude some of the tables I do not need. The idea is to incorporate that command in a Python routine and run that command through Python automatically. BUDGET: 10 EUR

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    The purpose of the milestone is to create an opportunity to make orders on the web menu. First of all, we are expecting to have an Order button for each menu item [log masuk untuk melihat URL] Secondly, we need a Cart pop-up window so the end-user will be able to see the list of pre-ordered items and confirm it Additionally, we should store the orders after confirmation into our DB (we expect to ...

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    11 bida

    Fix WP Issues 1.) After submitting contact form 7 there is no confirmation showing up - we need the confirmation message 2:) DropDown shows not only event city, shows multiple locations instead of 1 3.) Training registration: PopUp too slow, you have to click exactly on "register for free" to open the registration form. As a user I assume that it will also open when I click on the map/c...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    39 bida

    I need a person who can get backend to my app including -Google auth -Facebook auth -User registration -Content uploading to cdn -Add other cloud functions social media have And remember project should be completed in 1-2 days

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Hi All, I'm looking for a developer who has experience in hasoffer/ tune affiliation system customization to build and integrate some automated functions/systems

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    10 bida