Student result processing system using php mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    436,442 student result processing system using php mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    11 bida

    Linkedin papper click specialist

    $21 - $177
    $21 - $177
    0 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    semua berkaitan dengan excel baik itu data processing data entry dan lain sebagainya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    8 bida
    Rust Detection 6 hari left

    The aim is use a data driven approach to evaluate corrosion spread across an asset. The input data is a large dataset of high quality dense image data. The dataset variability is high (e.g. different lighting conditions, perspective, scale, etc), and it is initially unlabelled. Each image’s location and orientation is available and is referenced to a fixed reference frame. Corroded areas nee...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    3 bida

    In apps chat system between driver and receiver. In apps navigation system (googlemaps/waze) e wallet system(auto debit chrge to driver. No upfront payment will be made but payment will be made 100% full when jobs is completed. Any candidate who can obligate with the conditions are allowed to bid.

    $2196 (Avg Bid)
    $2196 Avg Bida
    49 bida

    We are a Chicago based company supporting the needs of thousands of real estate agents, brokers and investors in the USA. We are looking for an Email Campaign Manager, an expert in automated email systems to help us promote a new product we are launching in August. REQUIREMENTS: • Be familiar with data processing and data extraction/scrapping, handling large text files, Excel spreadsheets, M...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    13 bida
    Booking System 6 hari left
    DISAHKAN

    We need two apps for iOS and Android phones and a server to manage all the requests. The code should be very structured and easy to change. We need an app developer and a back-end developer.

    $2518 (Avg Bid)
    $2518 Avg Bida
    113 bida

    I wanna build a web application that do the following : realtime bus tracking via communicating with a device which is installed in the bus reading RFID data from the device installed in the bus managing time attendance for students (drop off, get on, trip duration etc) surveillance monitoring cctv which is installed with device, as well as playback the system must have user management system ( ...

    $680 (Avg Bid)
    $680 Avg Bida
    79 bida

    We have a web app developed in CodeIgniter. We want an Authentication flow (Login, Password Reset, JWT Token Management, etc) using AWS Cognito, to be built for logging in the users. Freelancer should have experience in developing applications in CodeIgniter and should be able to complete the process within 2-3 days.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    4 bida

    The task is simple find 50 websites that are related to travelling that has google maps widget in "For development purposes only" . You can do it by hand or automate as you prefer - the result should be Word document with links to URLs with broken maps. Requirements for site: * Travel related (very broad - intercity bus company, travel agency, air ticket agency, country travel promotio...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Security automation using Python for log analysis and triaging; security automation using Python for using external online resources against the events generated in the logs; linux security and linux working knowledge, and SIEM tool experience for log analysis using regex

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am working on this project and is stuck on a piece of code . i am looking for someone to rewrite it.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    23 bida

    I need to add a database connection to my vb6 desktop application for commercial distribution. I would like it to connect to my database through a php file both of which are loaded on my Godaddy server. My domain has an SSL certificate and therefore is a "HTTPS" secure site. The old vb6 components like Winsock don't work on HTTPS sites. What I want to accomplish is : I need my vb6 ...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    9 bida
    Build me aTemplate 6 hari left
    DISAHKAN

    I want someone with good command of TOEFL /IELTS etc to build me templates for weak students. The templates should be universal (i-e the student should be able to describe any lecture using the same template by just fitting in few words ). An example template would be like this below. The template should be good vocabulary etc. This lecture gave a brief information about___________. Firstly , the...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    5 bida

    The deliverable of this project is a fully functional frontend for an Appointment system with a storefront POS. The product is meant to be used by hairstyle salons and barber shops. This product is based on other existing solutions (like [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL]). However, this particular project is meant for Latin American businesses and thus the front end ha...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a script customized from envato within 5days its php based

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    71 bida
    SEO Package 6 hari left

    SEO Package is needed for my website for getting result in short time, my target specially is backlinks

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    77 bida

    NEED AN EXISTING PROFESSIONAL POS SYSTEM TO MANAGE MULTIPLE RESTAURANTS

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    13 bida

    I need to add a database connection to my vb6 desktop application for commercial distribution. I would like it to connect to my database through a php file both of which are loaded on my Godaddy server. My domain has an SSL certificate and therefore is a "HTTPS" secure site. The old vb6 components like Winsock don't work on HTTPS sites. What I want to accomplish is : I need my vb6 ...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    19 bida

    need to design the page, and to be converted in PDF in asp.net. we are facing issue, since during conversion from HTML; the css is lost. The converted HTML/PDF Page would be dynamic; based on values from the database. The PDF would also have a trend x-axis graph, already being created using asp.net Designing also needs to be articulate and impressive. 3 Such pages are need, for now.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    10 bida

    I need a new website. I need you to design and build it. Custom Unique Website Design You Will Be Able to Easily Update your Website 24/7 Contact Forms Social Media Integration Responsive Website to Work on Mobile & Tablet Devices Thanks.

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    62 bida

    We are needing an API connection to be built to link various e-commerce platforms (just one to start with) to our Warehousing system. This would consist of name, address, phone, email, SKU(s) ordered, postal service, etc. Status of orders, including tracking number to be sent back.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    44 bida

    ** Only Apply If Can Join Immediately ** Requirements: 1. Excellent English with no or minimal accent 2. Should be a great communicator. 3. Open to face rejections. 4. Result Oriented. Equipment And Resources: 1. Calm place / no background noise. 2. Computer / Laptop. 3. High speed internet. 4. USB headset. Payment: $2 / hour + $3 /Appointment. If you work as per our expectations, hourly rate w...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    need to use two inclinometer a microcontroller which will compare the value and Should provide I/O output as the following • Low level, • High level • On position Based on predefined value which will be provided by the user

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    21 bida