Student result processing system using php mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    526,361 student result processing system using php mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    12 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    semua berkaitan dengan excel baik itu data processing data entry dan lain sebagainya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida
    PHP/Codeignitor Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    MySQL, PHP, and related technology development. Doctrine Migrations

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have a python code to webscrape reviews from a website using selenium and beautiful soup. I only know the basics, and I am having trouble with getting data that shows up only after a few clicks/scroll downs. I need someone that can help me with that. I'll give one URL and I need a simple function (few lines of code) to get the data I need. That's all.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    I have an iPhone and Android app. I already have it and its ready to use, its a game with a real withdraw, I just need an automatic withdraw crypto currency system.

    $2000 (Avg Bid)
    $2000 Avg Bida
    3 bida

    Someone to scale my student enrollments on a National level and optimize my search engines and also to maintain my social media platforms, and increase traffic and revenue. I am willing to pay, but I need to know I am not dealing with the average company that charges you 10k just for a website and SEO that is horrible and has literally no relevant outcome. Every social media/ digital marketer I me...

    $22229 (Avg Bid)
    $22229 Avg Bida
    2 bida

    need is a programmer to help me set up a loyalty points system for my site members that I can add points to based on activities that are not associated with the site activities. I can add these point manually. These point will use in purchasing. I am using free plan.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Hello everyone, I need some small help on two things! (1) I have a table built with JS/HTML. I would like to make the table ordered with a name. (2) I would like to build a table that has 'ranking' information. The scores of people will be loaded from somewhere else, and based on those scores, I need to build a table that shows their rankings. For example, the game will have five Playe...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    18 bida

    I need a website which can display a list of pdf files on the left side of the page, and have a pdf viewer on the right side. The website should have windows ad authentication feature and a service in the backend which copies pdf from folder a to b and updates mssql database where the list of pdf files are stored

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    I someone teaches me how to display mysql data in an android app

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I am trying to remotely connect my file servers to my main mysql database, but they wont work

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Need to build a white board animation of the "Mortgage process." We will be using this video to send to borrowers that are purchasing a new home. From start to finish, it must include: -The borrower submitting an application on our website - The list of documents we require -Loan going into processing -Loan being conditionally approved -Ordering an appraisal & title -Loan being ...

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    30 bida