Supply chain curriculum resume profile oracle demantra requirementpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    322,705 supply chain curriculum resume profile oracle demantra requirement tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida
    $17 Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Faisal's task Tamat left

    Resume/CV Update, Linkedin Update

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    8 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel. Saya menguasai bidang manajemen supply chain, kimia sains dan industri dan penulisan akademik untuk skripsi, tesis dan penulisan artikel akademik

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    saya adalah seorang grapich designer, saya sangat menghargai sebuah keaslian design jadi saya tidak akan memakai design oranglain untuk pekerjaan saya, saya kompeten dalam software coreldraw silahkan lihat curriculum vitae dan contoh design saya difile yang saya lampirkan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya bekerja dalam sebuah bidang jasa yang mana berhubungan dengn supply dan pemasangan kaca dan alumunum

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to create a company profile in word

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    10 bida

    Looking for a developer in Cluj for longterm cooperation on many projects. Projects will be in Flutter/Dart but as long as you have programming experience, good spoken and written english and work ethics I am happy to give training and mentorship if needed. Working together in my office is a requirement at least some of the time for best collaboration. A good time and free cofee etc. included :)

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    6 bida
    React native API integrations 6 hari left
    DISAHKAN

    i have requirement of API integration for a quiz app. [log masuk untuk melihat URL] UI ready. APIs ready. Budget 100$ Days: 7-8

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    7 bida

    Hello, I am using kayako helpdesk tool. I want a php code to surrender all tickets own by staff member For this, I found the link on Kayako forum which may help in completing my requirement. Please check the comment [log masuk untuk melihat URL] I will share FTP and helpdesk access details

    $8 - $47
    $8 - $47
    0 bida
    cs cart Blog web development 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to build blog webstie and blog which will be mobile and desktop friendly. We would prefer PHP, HTML5, CSS3, JQUERY, JAVASCRIPT ,MYSQL, AND seo friendly Please match all the requirement according to refrence website, I will post job details and link of Goverment Reference Website:- [log masuk untuk melihat URL]

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    7 bida
    need tamil male vo 6 hari left
    DISAHKAN

    we need tamil vo urgent requirement

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida
    WordPress Website development 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a developer to develop a WordPress website us. website will have around 10 pages. homepage will have 6 slider images. contact page should have contact form. we have all contents and designs ready. developer will only have to develop the website s per our requirement. we already have domain, hosting and everything. The website should be mobile friendly. The lowest bid with the hi...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    24 bida
    Design Company Profile -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to design an attractive Company Profile. Content and logo are ready. Just create an attractive booklet with eye catching presentation of the content and images. There are total of 6 pages in the company profile. The profile will be used digitally and is not to be printed, so related GIF image or animated images is expected. The content is ready. Just we need the images to be presented pr...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    22 bida

    In search of someone very proficient with Microsoft Office. Must be able to create high quality resume designs. If you can do good work you might have long term work. This first design is a test. Best designed submission with win this project. *** I am looking for proof that you have the ability to create high quality designs *** Please note text can be lorem text. But bold fonts should be...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    28 bida

    NOTE: PLEASE READ CAREFULLY BEFORE BIDDING. We need to style a print out page that has already been developed, the look does not match our frame. We want it to output the same as our .jpg files, however, the current result pdf print is what we are getting. The other pdf is our pdf output that is missing all top content. Styling is inconsistent. All outputs must be landscape. If the result is co...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    20 bida
    Clicking job available 6 hari left
    DISAHKAN

    You just have to collect point for us in 2 websites by clicking . Please message me for more details. We will only pay SGD 10 for the job as per the client requirement. Do not waste time asking for higher pay.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    26 bida
    Trophy icon Design logo for project 242600 6 hari left

    Hi, i need design a logo for my company, all requirement bellow: - Business name: FM - Slogan: True Sport - Business career: Accessories for cycling, running, swimming .. - Color: Green

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    20 penyertaan
    Clutch Profile Optimization 6 hari left
    DISAHKAN

    We want to optimize our Clutch profile. Need quick help. Will not take more than a few minutes

    $10 - $30
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $10 - $30
    8 bida
    $14 Avg Bida
    29 bida

    Hello, We are looking for Malay Voice over artist for an ongoing project. Please share your audio [log masuk untuk melihat URL] bid with your per audio minute price.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    6 bida

    I want to design a professional construction company profile that reflects how the company is big , professional and capable. It should be done in 3 days . and also to be customization for later on updates. Pls. if you have similar projects share it with us.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    32 bida
    pcb design 6 hari left

    i need a pcb to place above arduino nano. its basically a rearrangement of pins to connect power, 7 leds and 4 [log masuk untuk melihat URL] includes 4 resistors and capacitors. Also you have to suggest me the best connector types for the requirement. Will give you the hand drawn diagram. Details later

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    22 bida

    Hi there! Currently I'm looking for someone who has experience in developing 3rd party Shopify apps. What I need: 1) embedding google maps and a search field on a product page with functionality allowing a customer to select a location by either: a) using a search field to bring up the location and coordinates on a map. b) dragging the map to select the coordinates. Example: click on this p...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida
    Write an article 6 hari left
    DISAHKAN

    We need an article for "How an effective website helps to boost your business". I need the article to be well researched, and original, and current. We will have regular work for the selected person. Ok, I shortlisted few bids. My revised requirement is for a set of THREE articles for a price of $51. The three articles should be a series, and I want you to suggest the TWO topics which w...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    75 bida

    Custom chain pendant to fit a 14mm Prong chain 18". I have given you images, ignore the gold the material has to be in silver. FILE TYPE HAS TO BE .stl or .3dm. If it is .3dm it has to be RHINO 5 compatible. BUDGET IS £50

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    10 bida
    Networking and Infra expert 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a requirement for following skills: 1. Cisco Router Configuration 2. Open VPN server setup 3. Knowledge of Rackspace 4. Knowledge of ZScaler 5. Knoweldge of AWS 6. Firewall & Routing 7. Solid handson on Unix 8. VMWare EXI

    $317 (Avg Bid)
    $317 Avg Bida
    4 bida