Suppose you are appointed the manager of a business found with declining business what object of communicate will you use to chepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    634,318 suppose you are appointed the manager of a business found with declining business what object of communicate will you use to che tugasan ditemui, harga dalam USD
    $13 Avg Bida
    8 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    3 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,emiliano13v5yy@gmail.com. Regards

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,emiliano13v5yy@gmail.com. Regards

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    I want wordpress chat-bot plugin customization. You can select any chat-bot plugin, but it must be free(free). -essential I need to be able to have messages with both text and up to two buttons. When the user presses one of the buttons, the bot needs to be able to generate another message or send you to a URL. (those are two different actions that the admin needs to be able to configure. Does that...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    12 bida

    I provide digital marketing for my clients. We mainly focus on Website, Social Media Posts, Local SEO, Listing Clean Up. We are looking for someone to partner with that can help us achieve an automated version and planning. We want to be able to have a seamless process that allows client onboarding to be easy. Some challenges I face that we need to fix -Google MyBusiness Listing Setup -Domain ...

    $142 (Avg Bid)
    $142
    0 penyertaan

    we looking for someone will manager our facebook fan page. the category is - yummy thing (chocklate cakes / viral things in world of cooking / deserts / sushi etc.. the titles of each post you will be upload will be in hebrow languge. the things u will ppost come from instagram 0 download videos and images. than add copirght with our tool and than post. the hebrow title will be easy - tag your be...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    10 bida

    I need mobile phone leads from the Netherlands for sms marketing. Please collect i pay you

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Please design my business logo! 9 hari left

    Looking for someone who can help bring my idea to life. I’m looking to have a logo designed for my personal training business aimed at women, more specifically at mothers. The idea I have is a silhouette of a woman holding a small child on one hip, flexing her other arm, high bouncy ponytail. I’d like it to be in sort of caricature/cartoon style, with the words Alex Wahl Fitness inc...

    $45 (Avg Bid)
    $45
    5 penyertaan

    please read carefully job description. I have a Google Map on which the user can draw. After this, the user can save it on the server. It works fine But the big problem is, after reloading the lat/lng from the server and drawing it on the map, the event listener does not know about the new polygon: But the user can change the polygon and want to save the new changed polygon on the server. The lis...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Business Report -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Need reports written on marketing, change management, business integration. Need it to be level 6 marking compliant.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    33 bida

    I am looking for some expert web developer who can develop exact same website

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    22 bida

    We are a mortgage broking business in Sydney and would like to inquire about setting up a lead campaign and starting off by generating say 15 to 20 leads for home loans(new or refinance). Happy to pay $3 per lead. We are happy to work out a pricing structure for it? I am Keen on first seeing about 15-20 leads and that the leads are quality and convert. Happy to work out a staged part payment pla...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    3 bida

    i need a invitation card (format like a post card) where we invite the people to celebrate our first anniversary in our night club. so also need to be write some text where we say its our first anniversary and that is a personal invitation to celebrate our anniversary. need to be luxury with black and gold as mainly colours... something very nice and brilliant. hope you have good idea in attac...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    40 bida

    I need an iPhone/iPad/Android phone app. I already have a design for it, I just need it to be built. We are a commercial cleaning company. The app will need to be editable to me to upload details and videos for each cleaning contract we have and other pages like recruitment - new jobs and new contracts. I’ve attached a basic sketch for an idea. I will be sitting down with my business...

    $733 (Avg Bid)
    $733 Avg Bida
    77 bida