Surat election cadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 surat election cad tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida

  Saya memerlukan gambar conveyor dan bracket 3D untuk beberapa projek. Saya distributor mesin ke manufacture

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  17 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida

  Kenamatics

  $750 (Avg Bid)
  $750 Avg Bida
  1 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida
  Auto cad Tamat left

  Daring editor

  $256 (Avg Bid)
  $256 Avg Bida
  8 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  membuat BIM menggunakan revit dari cad yg sudah disediakan. bangunan rumah tinggal 2 lantai

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bida
  2 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan pembayaran: - Insentif akan diberikan ketika closing mencapai target tertentu.

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida

  I have a hand-drawn ISO currently in JPEG format that I need converted into a 3D CAD model. I prefer the conversion to be done using AutoCAD. Requirements: - Proficiency in converting JPEG files to 3D CAD - Extensive AutoCAD experience - Ability to produce medium level detail on the model The successful freelancer should be able to identify basic shapes and some fine features from the hand-drawn ISO and replicate them precisely in the 3D CAD model.

  $89 / hr (Avg Bid)
  $89 / hr Avg Bida
  22 bida

  I am in need of a skilled CAD designer to create an innovative residential toilet design. The initial design should be based on a provided image. The design will then be extended with a raiser mechanism which will be discussed in detail with the selected freelancer. The brief details are provided in the attached images. You can use the general dimensions mentioned in the link and also the sample models are provided in the drive. Tools preferable: Any common tool like, Solidworks, Catia, Creo, NX, etc. Final CAD files should be shared in native format and also in neutral format like step and parasolid files. Key Requirements: - The design should be suitable for residential use. - I am looking for a designer

  $72 (Avg Bid)
  $72 Avg Bida
  11 bida

  I'm seeking a skilled CAD designer for an urgent project. I need detailed plans for lot splitting on a large parcel of land. This is planned for a presentation to potential investors and should focus on showcasing potential land use options. Key requirements: - Ability to create detailed CAD plans: You should be proficient in CAD to create detailed, professional plans. This includes incorporating topography and key landmarks for a comprehensive view. - Urgent turnaround: I need this project completed urgently. The sooner, the better. This project is crucial for my investor pitch. Your ability to deliver high quality work under time pressure will be valuable. Please include relevant experience in your bid.

  $384 (Avg Bid)
  $384 Avg Bida
  40 bida

  I'm in need of a blueprint for a copper bracket -- a task with a two-hour estimated completion time. The bracket serves the purpose of unification and has specified dimensions. - Purpose: Unification - Material: Copper (.060 - .080 thick) - Dimensions: .060 - .080 thk. X 8.450 long. The ideal...bracket -- a task with a two-hour estimated completion time. The bracket serves the purpose of unification and has specified dimensions. - Purpose: Unification - Material: Copper (.060 - .080 thick) - Dimensions: .060 - .080 thk. X 8.450 long. The ideal candidate for this project should have experience with blueprinting and an understanding of metalworks, specifically copper. Proficiency in CAD or a similar digital drawing tool will be appreciated. I'm willing to pay $200....

  $186 (Avg Bid)
  $186 Avg Bida
  14 bida

  I'm looking for a skilled CAD designer to help me visualize a room design. The purpose of this project is for interior design planning, specifically to incorporate faux beams. Key Requirements: - Your main task will be to create CAD design images of the room with the faux beams applied - The room design should fit well with the faux beams while keeping the overall design aesthetic in mind - The faux beams are intended to be made from foam, so your understanding of material application in CAD is crucial Ideal Skills and Experience: - Proficiency in CAD software, particularly in interior design applications - Previous experience with similar projects involving material representation in CAD - An eye for interior design to ensure the room design compl...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Avg Bida
  40 bida

  I need to convert a DWG file of a 90 cents property into smaller plots for individual sale. Key Responsibilities: - Review the existing DWG file and develop a subdivision plan that will maximize the value of the property for individual sale. - Customize the dimensions of each plot to meet my requirements. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in CAD software and handling DWG files. - Strong communication skills for understanding and executing my customized plot dimensions.

  $40 (Avg Bid)
  $40 Avg Bida
  4 bida
  3D CAD Models of Gold Clasps 5 hari left
  DISAHKAN

  I need cad models made of these clasps in matrixgold 3dm format. These are approx 23 designs. I want wholesale price dont contact me if your prices are too high

  $321 (Avg Bid)
  $321 Avg Bida
  27 bida

  I'm in need of a highly skilled CAD mechanical designer who can accurately develop a 3D and 2D design for a manufacturing machine. This design must include the following components: - Gears - Shafts - Bearings The machine's intended use is within a manufacturing environment and will be heavily involved in sheet metal forming processes. The ideal candidate will have proven experience in designing machines for similar applications, with a keen understanding and expertise in the mentioned components. Proficiency in using CAD software is a must for detailed and accurate designs.

  $89 (Avg Bid)
  $89 Avg Bida
  37 bida
  3D visualization of the fair 5 hari left
  DISAHKAN

  ...model, which we will subsequently use for presentations and promotion of the event. It is therefore important for us both the visuals, but also the 3D model itself, with which we will subsequently work, e.g. if we want to make some changes in the layout, placement of elements. It is important that the dimensions according to the drawing are exactly preserved. We are able to supply a DWG file in CAD with the dimensions of the area in which the fair will be held. As part of the 3D design, we would like to model the lecture halls in 3D, including the LED screen, podium for the speaker, and chairs. Next, model cafes. Model the stands - it is enough to alternate 2-3 types of stands when the stand will have a table, sofa, TV, banners, etc. So the output should be: - 3D model of the...

  $274 (Avg Bid)
  $274 Avg Bida
  53 bida

  I am looking for a skilled and experienced professional who can render detailed plans and ele...facilitate the building process. - Providing comprehensive plans that can be used for obtaining necessary permits. Your understanding of local building codes and regulations will significantly contribute to the project's success. - Ensuring these detailed drawings can be used for accurate cost estimation. Your background in architectural design or civil engineering, coupled with proficiency in CAD software, will be extremely beneficial. Experience in residential construction projects is a must. Please keep in mind the crucial role these drawings play in the project's execution and the importance of accuracy and attention to detail. If you excel at this, you might be the right...

  $87 (Avg Bid)
  $87 Avg Bida
  57 bida

  ...engine layout and key components to optimize its performance. - Understanding and managing the behaviors of steam vapor and condensate. - Proficiency in analyzing fluid flow, power, and pressure drop. - Knowledge of steam hammer and heat pipe behavior for this application. - Experience with developing engines within the 1-5 kW power output range is essential. Ideal Skills: - Proficiency in CAD software, such as SolidWorks. - Experience with thermal/flow simulation software, like ANSYS or COMSOL. - Knowledge of material science and heat-resistant materials. - Experience working on patent prototypes is a plus. Scope: First 10 hours: - Review existing design and analysis - Conduct initial thermodynamic analysis, heat transfer, and 3kW power calculations - ...

  $42 / hr (Avg Bid)
  $42 / hr Avg Bida
  10 bida
  Travel scooter design 4 hari left
  DISAHKAN

  I need a Mechanical Engineer to design a carbon fibre scooter prototype. This project starts with the ProE proof of concept CAD model, attached. It eventually needs to be progressed to be ready for manufacturing. Ideally, bicycle and scooter design history would benefit. The job will start in about six weeks. The CAD model for prototyping is required by the end of June. Drawings and BOM for costing are necessary. I will cost with your assistance. It will be a collaborative project, with phone and email communications, and include prototype parts. An hourly rate is appropriate. Don’t apply with a structural, civil, graphics, animation or architectural background. It is a light engineering job.

  $17 / hr (Avg Bid)
  Perjanjian Kerahsiaan
  $17 / hr Avg Bida
  26 bida

  ...Description Objective: Conduct a detailed analysis of several 3D planner software platforms to compare their offerings and pricing structures. The goal is to provide a comprehensive, visually appealing summary that highlights key features, subscription plans, and costs associated with each software. Scope: Competitors: The platforms to be analyzed include Saninet 3D Planner, MATICAD DOMUS3D, PALETTE CAD, TILE LOOK, VISOFT, and SPARK VISION. Data Collection: Extract detailed information from the competitors' websites, focusing on: Price Features Customer Support Compatibility Cost Type of Subscription What is included in each type of subscription 3D Modeling Costs: Gather information about the costs associated with 3D modeling for new products, including the data required f...

  $157 (Avg Bid)
  $157 Avg Bida
  28 bida

  I have serval human body, arm 3d models and would like to find someone who's able to modify those models, cut into smaller parts and convert into CAD format. I will use the parts for 3d printing. The original model is in 3ds, fbx and obj format. Image of the model is attached and I only need you to work on the arm and upper body parts, which is circled in red. Key deliverables: - The final mechanical parts should work be compatible with standard CAD software, such as SolidWorks, Onshape. STEP or SLDPRT format works for me. - The final model should be as close as possible to real human body size, The total height of this woman will be 165cm. - I only need the 3d parts to be a shell, no need for inner mechanical structure, but each pieces of the shell should have mech...

  $137 (Avg Bid)
  $137 Avg Bida
  65 bida

  I require an adept CAD designer, with expertise in CATIA, for the development of a mechanical component meant for automotive use. The ideal candidate should: - Have extensive mechanical CAD design experience. - Demonstrate proficiency in CATIA. - Display an understanding and familiarity with automotive components. This project will require you to create complex, precise designs that will increase the efficiency of an essential automotive component. Prior industry experience would be invaluable. Your resourcefulness, creativity, and problem-solving abilities will be put to great use.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Avg Bida
  9 bida
  3D Logo Design for JigSpace 4 hari left
  DISAHKAN

  Jigspace project I'm in need of an experienced CAD designer who can convert my logo into a 3D model using AutoCAD (.dwg). This 3D logo will be utilized within JigSpace for product visualization purposes. Furthermore, specific attention needs to be paid to ensure the 3D logo's format is compatible with JigSpace's requirements. Ideal skills and experience for this project: - Proficient in AutoCAD and experienced in 3D logo design - Familiar with JigSpace's format requirements - Creative, with the ability to transform a 2D logo into an engaging 3D visual - Strong attention to detail to ensure the final product is both visually appealing and functional for use in product visualization.

  $90 (Avg Bid)
  $90 Avg Bida
  80 bida

  # Seeking: Fractional Monthly Community Manager We're looking for somebody who's passionate about charity, who loves people, who loves to empower people, who speaks clear spoken English and is good with Discord. # Payment $200-$500 CAD (CAD = 73% of USD) monthly depending on your abilities and quality of work. # Non-Profit Org We're an organization dedicated toward making video games that improve people's lives through education and through raising awareness. # Key Requirements - A PC that can play games - Good spoken English - Able to be online from 2:00 P.M. EST - 6 P.M. EST - Stable internet. # Org Details In joining us you will be joining a community deeply passionate about empowering other people to succeed. Your goal will be to connect wi...

  $262 (Avg Bid)
  $262 Avg Bida
  32 bida
  Commercial Site Plan Design 4 hari left
  DISAHKAN

  I'm in need of preliminary a detai...requires careful attention to lot sizes and dimensions, as well as adherence to Jacksonville's specific setbacks and zoning regulations. The design should also include necessary road access and infrastructure requirements. The ideal freelancer for this project would have experience in civil engineering or urban planning and have a deep understanding of Jacksonville's local zoning laws. Skills in CAD or other design software are a must. The site location is 3062 Sunnybrook Cr, Jacksonville, Fl 32254 the Lot has an area of 3.47 acres We can split the project in different phases. We need right now the preliminary site plan to apply for a Application for Waiver of Minimum Required Road Frontage

  $3547 (Avg Bid)
  $3547 Avg Bida
  22 bida