Survey work projects market researchpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    287,784 survey work projects market research tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menyalin informasi dari beberapa website ringkasan dan survey

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    pekerjaan saya berkenaan dengan bidang konstruksi

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Mencarikan saya petunjuk Pengembangan market terbuka sistem tradisional

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Pembuatan survey kepuasan karyawan dengan menggunakan online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Market failure & behavioral bias

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida

    Prepacked Yellow noodles to be marketed to food court vendors or restaurants large and small. Aim at muslim market 1st priority, then others

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Memberikan informasi dan analisa yang akurat berdasarkan survey yang saya lakukan dan dapat dipertanggungjawabkan

    $1159 (Avg Bid)
    $1159 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mencari pekerjaan di bidang market dan menjadi seorang marketing

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin bekerja survey apakah aku bisa di bayar? saya hanya rang miskin yang tidak punya apa" dan ingin mengikuti survey ini agar saya bisa dapat kerja dan mendapatkan uang dan ingin membuat keluar saya tetap hidup ^_^

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Market my Shopify store 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to upload my products and my website on eBay and advertise online

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    14 bida

    need a few writers for various short posts- a few sentences that will help get straight to the point

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    37 bida
    Photoshop work 6 hari left

    Need photo cutouts for our products with white backgrounds to be placed on our landing page. Need the photos similar to shown here, going to be placed here also: [log masuk untuk melihat URL] Need these photos done with white backgrounds: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    43 bida

    I want some freelancer to work for calligraphy and I only want professional

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    2 bida

    Seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but are not limited to: Data entry Research

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    47 bida

    Am a good market if you are looking for a best person to manager your social media and provide content that will draw customer to the knowledge of your business,then do well to hire me and test my [log masuk untuk melihat URL]

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello all, I would like to have an 3D animation of my current logo for my twitch account. (uploaded) The animation should use my uploaded sound file (deatz voice) and additionally some kind of thunder sound...Red color should be involved within the logo Example for usage is the "Champions Club" Animation from Drdisrespect on twitch on the upper right side of his HUD: [log masuk untuk me...

    $33 (Avg Bid)
    Dijamin
    $33
    0 penyertaan
    Data Research 6 hari left

    From 200 URLs search for the company information, director, manager or head of contacts, and company phone numbers. See the video as an example. I am looking for: Marketing Directors Company Directors Head of Marketing Marketing Manager Data will be reviewed and only accurate and relevant data will make the cut.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    53 bida

    hello I need a biologist / physicist specializing or interested in biology to conclude a research about effects that happen to the person with hunger levels. please say what's your degree and work experience in the proposal. Also, what companies of institutes with groups that work on it. I want to get a full detailed overview with presentation. Need a person to really become proficient with i...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    23 bida

    I would like two simple wordpress sites using a single theme/template similar to [log masuk untuk melihat URL] in terms of form and function. Each site will need different color scheme and images consistent with each one's purpose - one will be populated with IT consulting and services content; the other will be populated with strategic leadership and development content. I will add the conte...

    $1025 (Avg Bid)
    $1025 Avg Bida
    118 bida

    I need quality writers who are competent and can handle assignments within the given time limit

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hello, I need someone to find the email addresses and do some research Details: [log masuk untuk melihat URL] Put the word " Yes Is ok" or i will ignore you if you can do the work, delivery is for NOW.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    26 bida
    Promoting work 6 hari left

    I want to promote my business instagram account to increase my work

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    18 bida

    Hello, I need someone to find the email addresses and do some research Details: [log masuk untuk melihat URL] Put the word " Yes Is ok" or i will ignore you if you can do the work, delivery is for NOW.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    38 bida

    We're starting an education system for location consumers, have done website and backend, now we're going to do built iOS/Android app with RN. - React Native, Redux Saga - G Suite, Survey, Vote - Google Calendar, Meet Please apply If you built any similar apps and published to app store. Sorry, but spam bids without app links or portfolio will be ignore.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    39 bida

    Hi Marina, I noticed your profile and you might have the background I need for a small project. I need to create hyperlinks within my Qualtrics survey. It should appear as a regular hyperlink (it will direct to a page that I will be creating); however, I want Qualtrics to collect information whether somebody clicks the link or not (for a participant who clicks the link the cell value will appear ...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Sales Manager 6 hari left

    Overview: - We are looking for additions to our team to help our growth in the global market. We are seeking flexible, enthusiastic team members who want to achieve results and be rewarded accordingly. The Role: - Primary focus will be the inbound contact and acquisition of new clients. This will include initial outreach via phone and/or email, follow ups and appointment setting, as well as the c...

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Please ...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    31 bida
    Social Media and SEO Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone to put in a max of 40 hrs to research and post interesting content to social media, to drive traffic and improve our SEO. Must be willing to correspond through email and keep up with other miscellaneous tasks assigned.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    98 bida

    I am looking for a personal VA, female only to work with me on tasks such as email handling, internet research, data entry etc. My website will be launched in couple of week and work will increase. During the time I would love to chat with the VA and keep me stress free. Only open minded females, beautiful and ready for cam shows and fun and chat should apply. Happy bidding!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    HI I need 2 pages research on the Space technology. Further details will be discussed in chat. Thank you

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    14 bida

    We need a Sketchup model of a new development to present to clients very urgently. Our meeting is on Monday 22 July at 12:00 UK time, so we need the model before that. We have an earlier set of floorplans, images and elevations that can help you with the "look and feel" of the project. The new Sketchup model should be based on the concept drawings we provide, but use the design approach...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    26 bida

    In Starloop Studios, we are looking for a skilled Senior Monetization Designer with a passion for making compelling monetization system. The candidate will work closely with the development team (including design, art and engineering) to create and shepherd the development of monetization features for a live game. - Responsibilities: Defining virtual products and their statistics with the devel...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    27 bida