Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    12,039 tak tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida
    Trophy icon photography rezeki Ended

    apa khabar anak muda ? di sini saya perlukan gambar yang menarik yang diambil menggunakan apa apa kamera asalkan ianya tak buruk. dengan menggunakan apa2 konsep dan style . goodluck gais !

    $12 (Avg Bid)
    $12
    79 penyertaan

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Pr...dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1...Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    10 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari o...mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [login to view URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join ours class. Beritahu orang register now.

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    1 penyertaan

    Privet Viktor, projekt chtoby peredelat pcb lcd, tak kak est izmenenija v mcu i pinah.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung

    $13 - $21 / hr
    $13 - $21 / hr
    0 bida

    ...Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++ tak, chtoby obe versii vydavali identichnye rezul'taty, i zhelatel'no uskorit' rabotu programmy na C++. Pozhalujsta, svjazhites' so mnoj, i ja prishlju Vam kody posmotret...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, say...carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...70 client saya . tak perlu takut penipuan karena saya masih pelajar dan sejak kecil ornag tua saya mengajarkan kepada saya untuk tidak berbohong,kenapa anda harus membayar karena ini termasuk jasa,dan setahu saya tiap tiap jasa berhak mendapatkan bayaran selama itu tidak menipu,kedua saya ini pelajar masa saya harus produktif namun tak menghasilkan? saya

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k 2560 x 1440 (560 ppi) berdiagonal 5.0 inci, fitur lainnya yang tak bisa dianggap remeh adalah kekuatan kamera depan dan belakang yang sama-sama 13MP. lihat detailnya disini 8. Huawei Mulan- Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hari-hari ku lewati bagai di alam mimpi Yang begitu sulit dan kadang tak terkendali Ingin ku buat rasa itu bukan sekedar perlakuan Namun juga dengan sebesar keinginan Oh,,, Tuhan,, mengapa semua ini terjadi... Engkau membuat rasa ini terasa bagai telah mati Jika memang dirinya tak lagi mengingini... Ku harap semua ini terus terjalani,., Ku benci

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1314 (Avg Bid)
    $1314 Avg Bida
    1 bida

    ...sang surya, bertahan didinginya angin yang semilir. takdir yang tak begitu memihak kepada mereka mematahkan harapan serta angan yang pernah singgah di ruang jiwa. mereka yang terbiasa memendam hasrat serta keinginan yang harus lenyap dalam renung kehidupan yang begitu berat mereka rasa, tak seharusnya tangan mungil mengorbankan masa bermainya hanya karena

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    "Maju tak gentar, membela yang bayar" Semua bisa dikompromikan secara kekeluargaan, Insya Allah sama-sama berkah

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Moduł Rich Revievs (https://pl.wordp..."The Treść recenzji field is required." W efekcie recenzja się nie dodaje. Przeinstalowanie modułu nie przyniosło efektu. Potrzebuję pomocy w jego naprawieniu i konfiguracji. Tak aby recenzje się dodawały i po akceptacji wyświetlały na konkretnych podstronach serwisu. Wordpress 4.9.8 ; Wersja php 7.0

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    8 bida

    Utworzenie katalogu produktów w oparciu o narzędzie WooCommerce Product Filter ([login to view URL]). Katalog ma wyglądać tak: [login to view URL] Obecna faza wygląda tak: [login to view URL] Proszę o oferty cenowe oraz terminowe (realne). W przypadku pytań, proszę o kontakt. Sprawa PILNA.

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    7 bida

    Poszukuję sposobu na zlokalizowanie (wylistowanie) administratora grupy na FB. Ma to działać tak że podaje hasło np. "meble", system wyszukuje wszystkie grupy z tym hasłem i wrzuca do tabeli link do grupy i np ID Administratora (lub link do jego profilu).

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Potrzebuję przerobić gotowy projekt tak żeby pasował pod mój, połączyć go z oraclem żeby wszystko ładnie śmigało. Generalnie baza w oraclu jest praktycznie gotowa kwestia wprowadzić drobne poprawki i przerobić program w javie z podobnego projektu. Do projektu potrzebuję przerobić również dokumentację. Potrzebuję kogoś kto będzie w stanie dokończyć projekt

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    2 bida

    ...will be paying Rs. 10,000 INR / writer / month. You must be very highly qualified in Hindi adult writing. Sample keywords : 1. ling ko mota karne ki exercise, 2. lambe samay tak sambhog karne ka nuskha, 3. shighrapatan ka gharelu upchar in hindi All 90 articles / month / writer must be hand written and well researched for a Ayurveda website. No plagiarism

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    12 bida

    ...will be paying Rs. 10,000 INR / writer / month. You must be very highly qualified in Hindi adult writing. Sample keywords : 1. ling ko mota karne ki exercise, 2. lambe samay tak sambhog karne ka nuskha, 3. shighrapatan ka gharelu upchar in hindi All 90 articles / month / writer must be hand written and well researched for a Ayurveda website. No plagiarism

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    12 bida

    I need you to write a research article. Ek research ye bhi ho sakti hai ya mene jana hai jaha tak ye baat prove hui hai ki jo School day pr time se nhi uth ta hai vh other day yani ki sunday time pr uth jata hai kyu show me reason.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    5 bida

    I need you to develop telegram bot for ico where conform reffreal ,join tak into telegram group and follow and retweet in tweeter

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    4 bida

    ...tablety i telefony z Androidem. Kod komponentow musi byc czysty i sensowny. Kazdy komponent ma byc w oddzielnym folderze w strukturze projektu. Aplikacja ma miec menu i 5 ekranow tak jak jest to przedstawione na zalaczonych obrazkach. Nawigacja pomiedzy ekranami powinna dzialac. Komponenty powinny ladowac hardkodowane dane z zamockowanego API. Jeszcze raz

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    4 bida

    Hej, jeg har ofte brug for dygtige medarbejder og pt. har jeg vundet en opgave på udnyttelse af 1. sal, og der til mangler jeg freelancer i fler...medhjælper til mine opgaver. Jeg ved slet ikke hvor prisen ligger hos jer der bruger denne måde at få jobs på, men prøv mig -så skal jeg gøre mit til at der kommer et samarbejde. Tak... Mvh Mich...

    $11588 - $23175
    Tempatan
    $11588 - $23175
    0 bida

    ...znajdować się tylko powyższa nazwa. Nie mamy jakiś wymagań co do kolorystyki, prosimy o propozycje. UWAGA! 1) Proszę, aby projekt był dostępny jako wektor (np. Adobe Illustrator), tak aby w przyszłości możliwe było wykorzystywanie go w dowolnych wymiarach. 2) Proszę użyc jakieś fajnej eleganckiej czcionki ==================== ENGLISH: ====================

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    62 penyertaan

    ...drugiej umożliwi tworzenie schematów (algorytmów) na podstawie której dane strony będą wyświetlane. Warunki wyświetlania stron mogą być na podstawie wcześniejszych odpowiedzi TAK/NIE lub na podstawie wartości liczbowych - Np jeśli na pytanie Ile średnio wydajesz na zakupy spożywcze w sklepie online klient poda jakąś wartość, to na podstawie wcześniej

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    8 bida

    ...(nejspíš): - vytvořit stránky, které budou třeba (úvodní stránka, registrační a přihlašovací stránka, blog,..) - zprovoznit platební bránu na online platby kartou + pokud to půjde, tak propojit s ekonomickým systémem POHODA kvůli fakturám a EET Mám koupenou ša...

    $554 (Avg Bid)
    $554 Avg Bida
    8 bida

    Mám několik projektů, momentálně potřebuji zprovoznit dva, další jsou připravené. Jedná se o redakč...enginethemes, které mají "své" platební metody programované přímo v obsahu. Poptávám připojení platební brány buď comgate tam mám přístupy, nebo pokud bud...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    4 bida

    Kalendarz ( wyświetla cały miesiąc w małej...Wybieram godzinę i rezerwuje termin do Mysql z wyborem na jaki czas od wybranej godziny. ( np. wybieram termin z godziną 11:00 , następnie na jaki czas 30 min , 1h, 1,5h i tak do zakończenia godzin przyjęć i dodaje do bazy dancych w mysql. ( prosty skrypt bez wodotrysków ma stabilnie funkcjonować )

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    4 bida

    Zlece wykonanie projektu loga oraz opakowania dla nowo wchodzacego na rynek produktu z branzy gastronomicznej. Logo raczej proste tak samo jak i opakowanie.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    31 bida

    ...seznamu a b) balení (možno i v mezikroku před samotným přidáním do košíku). Toto ideálně řešit vlastním modulem, kdy tyto volby budou naprosto totožné u všech produktů, tedy tak, aby se výběr grafiky, textu a balení zaktivnil pro všechny produkty (abychom toto nemuseli přidávat indiv...

    $1585 (Avg Bid)
    $1585 Avg Bida
    6 bida

    ...Tomek, Nie wiem czy to wogule Cie zainteresuje, ale moja firma otwiera biuro w Gdansku i zaczynamy zatrudniać naszych pierwszych programistów, projektantów, kierowników biur i tak dalej. Praca jest interesująca. Inowacja, praca z miedzynarodowymi firmami, itd. Mamy biura w Nowym Jorku i Austin w Teksasie. Czy mógłbyś skakać na skype? Doceniłbym rozmowę

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Potrzebuję przerobić projekt. Inny wygląd szablonu, zmienne. Tak aby projekt był zdolny do oddania na zaliczenie.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Dobrý den, Jedná o vytvoření jedinečného prost...Pokud se do tohodle chce někdo pustit je vítan v budoucnu se může jednat o docela zajímavý projekt. Důvodem proč volím tuto cestu je, že nemám kolem sebe tak schopné lidi a těch pár co schopných je, tak nemají čas, protože mají vlastn&iacu...

    $2514 (Avg Bid)
    $2514 Avg Bida
    6 bida

    Dobrý den, Jedná o vytvoření jedinečného prost...Pokud se do tohodle chce někdo pustit je vítan v budoucnu se může jednat o docela zajímavý projekt. Důvodem proč volím tuto cestu je, že nemám kolem sebe tak schopné lidi a těch pár co schopných je, tak nemají čas, protože mají vlastn&iacu...

    $2442 (Avg Bid)
    $2442 Avg Bida
    6 bida

    Artikel Komuniti tak Teratas