Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    12,062 tak tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida
    Trophy icon photography rezeki Tamat left

    apa khabar anak muda ? di sini saya perlukan gambar yang menarik yang diambil menggunakan apa apa kamera asalkan ianya tak buruk. dengan menggunakan apa2 konsep dan style . goodluck gais !

    $12 (Avg Bid)
    $12
    79 penyertaan

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Pr...dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1...Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    10 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari o...mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join ours class. Beritahu orang register now.

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    1 penyertaan

    Privet Viktor, projekt chtoby peredelat pcb lcd, tak kak est izmenenija v mcu i pinah.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung

    $13 - $21 / hr
    $13 - $21 / hr
    0 bida

    ...Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++ tak, chtoby obe versii vydavali identichnye rezul'taty, i zhelatel'no uskorit' rabotu programmy na C++. Pozhalujsta, svjazhites' so mnoj, i ja prishlju Vam kody posmotret...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, say...carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...70 client saya . tak perlu takut penipuan karena saya masih pelajar dan sejak kecil ornag tua saya mengajarkan kepada saya untuk tidak berbohong,kenapa anda harus membayar karena ini termasuk jasa,dan setahu saya tiap tiap jasa berhak mendapatkan bayaran selama itu tidak menipu,kedua saya ini pelajar masa saya harus produktif namun tak menghasilkan? saya

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k 2560 x 1440 (560 ppi) berdiagonal 5.0 inci, fitur lainnya yang tak bisa dianggap remeh adalah kekuatan kamera depan dan belakang yang sama-sama 13MP. lihat detailnya disini 8. Huawei Mulan- Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hari-hari ku lewati bagai di alam mimpi Yang begitu sulit dan kadang tak terkendali Ingin ku buat rasa itu bukan sekedar perlakuan Namun juga dengan sebesar keinginan Oh,,, Tuhan,, mengapa semua ini terjadi... Engkau membuat rasa ini terasa bagai telah mati Jika memang dirinya tak lagi mengingini... Ku harap semua ini terus terjalani,., Ku benci

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1314 (Avg Bid)
    $1314 Avg Bida
    1 bida

    ...sang surya, bertahan didinginya angin yang semilir. takdir yang tak begitu memihak kepada mereka mematahkan harapan serta angan yang pernah singgah di ruang jiwa. mereka yang terbiasa memendam hasrat serta keinginan yang harus lenyap dalam renung kehidupan yang begitu berat mereka rasa, tak seharusnya tangan mungil mengorbankan masa bermainya hanya karena

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    "Maju tak gentar, membela yang bayar" Semua bisa dikompromikan secara kekeluargaan, Insya Allah sama-sama berkah

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida
    web security Tamat left

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ...verktøy for å få lastet ned disse resultatlistene til Excel. Et scraping-program bør vel kunne gjøre dette? De nye web-sidene til FIS gjør at man må gå igjennom 3 nivåer for å få tak i dataene. Se utklippene i vedlagte filer. På start-nivå klikker man på raden for å gå ned, så klikke...

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    23 bida
    Trophy icon Logo KUBE ATELIER 10 hari left

    ...KUBE ATELIER, specializuji se na focení business portrétů. Bude se jednat o jednoduché logo, hrubý nástřel už jsem si vytvořila v Canvě (viz foto), ale v Ilustrátoru nejsem tak zběhlá, proto hledám někoho, kdo ano. Má se jednat o neúplný rámeček 16:9 - viz foto, a to proto, že mám ráda fo...

    $64 (Avg Bid)
    $64
    50 penyertaan

    ...pl/remedizer/ (niestety z obecnym wykonawcą urwał się kontakt). To czego brakuje to w powyższym projekcie: a) obsługa zmiany języka (chciałbym aby wszystkie teksty były w osobnym pliku tak aby można było łatwo dodać w przyszłości kolejne wersje językowe), b) obsługa subskrypcji newslettera (z mechanizmem double opt-in i zaprojektowaniem maila potwierdzającego)

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    6 bida

    Zlecę następujące modyfikacje do sklepu internetowego: - zamiana ikon wyboru języka z JPG/SVG na CSS sprite, - poprawa procesu zamówienia tak, aby połączyć dwa obecnie istniejące kroki w jeden oraz zmodyfikować sposób informowania o błędnej transakcji a dodatkowo umożliwić dokonanie ponownej płatności, - obsługa dodatkowego wariantu produktu, -

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    9 bida

    Witam, poszukuję osoby która przystosuje moją stronę pod standardy G2A Pay, tak aby strona została zaakceptowana do tego systemu płatności. Chciałbym aby strona była postawiona na wordpress i wtyczce woocommerce.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    2 bida

    Zlece przerobienie zdjecia na te z wizerunkiem jokera tak by jak najbardziej upodobnilo sie do origyinalu tj. [log masuk untuk melihat URL] Jako iz jest to projekt Albumu to musi byc wykonane profesjonalnie

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Chcę zintegrować Shopify z Przelewy24 oraz PayU tak, aby przy checkout pojawiała się bramka płatności zintegrowana z tymi metodami płatności.

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    3 bida

    ...więc zostaną stworzone wszystkie dostępne warianty danej soczewki to powstaje ich nawet kilkaset tysięcy. (rekodrowy produkt to 131 788 800 możliwości konfiguracji). Dodanie tak dużej ilości wariantów sprawia, że witryna przestaje działać. Szukam rozwiązania, które pozwalało by na pozostawienie dotychczasowych korzyści wynikających z używania wariantów

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    2 bida

    Wygeneruj plik xml pod ceneo sklep na Shopify Struktura pliku powinna wyglądać tak: [log masuk untuk melihat URL] sklep: [log masuk untuk melihat URL]

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    4 bida

    ...klient-partner w pdf - automatyzacja mailowa - powiadomienie partnera 3. "sprytny" filtr produktów oparty o formularz skłądający się z zestawu pytań, który filtruje wyniki wyszukiwań To tak na początek. Do zrobienia jest więcej rzeczy małych i dużych. Można to zrobić w oparciu o jakieś wtyczki / napisać od zera... jestem otwarty i chętnie posłucham propozycji.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    7 bida

    Poszukuje osoby lub firmy ktora wykona html i css i minimalna grafike dla strony: [log masuk untuk melihat URL] tak aby oprocz tego ze dziala to zaczela ladnie wygladac.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    19 bida

    Heldame zukove studio & hlas tak 7 video ccz 1 min kazda.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    Hledáme kandidáta, který by chtěl stát části naší ...společnosti v rolí správce prodeje. Naše společnost se specializuje na výrobě a prodeje italských vín různých cenových kategorii a typů. Cílové klienti jsou v sektoru jak on-trade tak i off-trade na různých ú...

    $3413 - $5689
    $3413 - $5689
    0 bida

    Poszukuję osoby która wykona wizualizację wnętrza domu jed...wykonania na podstawie projektu budowlanego i zdjęć stanu aktualnego tj. surowego. Docelowo będę chciał te zdjęcia wykorzystać w ogłoszeniu sprzedaży domu w stanie deweloperskim, tak jak to robią typowi deweloperzy. Budowa jest w trakcie a pokazać chcę stan po ukończeniu budowy.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    3 bida

    czy istnieje możliwość napisania programu który po wpisaniu MACka urządzenia, znajdzie jego IP? jeśli tak to proszę o napisanie tego programu i podawanie ceny

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    ...atau blog. Gambaran pekerjaan: - Menulis minimal 500 kata sebanyak 40 artikel. - Penulis dapat menggunakan artikel-artikel berbahasa Inggris sebagai referensi ide. Penulis tak lagi harus mencari ide tulisan. - Artikel yang dibuat harus menyertakan sumber rujukan jika ide tulisan didapat melalui sebuah rujukan (rujukan diharuskan dari sumber berita

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    30 bida

    Cześć Melania :) o...sposób aby przyciągać odpowiednich followersow. To bym potrzebowała do dwóch kont swoich. Poza rym potrzebuje pomoc w znalezieniu odpowiednich hashtagow na swój kanał na YT tak żeby zaczął pojawiać się w wyszukiwarce. Proszę daj znać czy zajmujesz się czymś takim oraz jak to wyglada wówczas cenowo? Pozdrawiam Zuza

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for a computer typist who have good typing skill in hand at computer keyboard with accuracy can able to work on this project.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    13 bida

    9 juli 2018 Dimana disitu fini mulai jadi grab, Berbagi pengalaman bukan bermaksud ria yah kawan** semoga bisa memotivasi kalian, In...tanpa sim, hanya stnk, Mungkin sudah menjadi jalan dari allah,motor saya di tilang oleh pak polisi yang begitu tampan, dan membuat saya ingin marah namun tak bisa karna itu kesalahan saya sendiri tak mempunyai sim

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...potrebovali by sme najst sikovneho copywritera ktory nam poradi spravne texty v anglictine, ktore zaujmu potencionalnych studentov, a kedze mas v popise ze robis aj preklady tak kludne by sme sa vedeli dohodnut aj na tom kedze hladame cloveka aj na prekladanie niektorych veci, je to hlavne spojene s webom. Je mozne ze neskor budeme potrebovat copywriting

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Logo for Roofing Business Tamat left

    Need a logo for a roofing business I have a logo that i like that i have att...a "split" color like you can see on the picture. The top have lighter silver color, and the bottom have darker silver color. Remeber to use the "-" in the name! NAME: TAK-TEAM AS COLORS: Silver gray/Metallic gray and Red SLOGAN: MARKUS ZILLER TAKTEKKERMESTER

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    118 penyertaan

    Artikel Komuniti tak Teratas