Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    12,109 tak tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida
    Trophy icon photography rezeki Tamat left

    apa khabar anak muda ? di sini saya perlukan gambar yang menarik yang diambil menggunakan apa apa kamera asalkan ianya tak buruk. dengan menggunakan apa2 konsep dan style . goodluck gais !

    $12 (Avg Bid)
    $12
    79 penyertaan

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Pr...dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1...Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    10 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari o...mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join ours class. Beritahu orang register now.

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    1 penyertaan

    Privet Viktor, projekt chtoby peredelat pcb lcd, tak kak est izmenenija v mcu i pinah.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung

    $13 - $21 / hr
    $13 - $21 / hr
    0 bida

    ...Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++ tak, chtoby obe versii vydavali identichnye rezul'taty, i zhelatel'no uskorit' rabotu programmy na C++. Pozhalujsta, svjazhites' so mnoj, i ja prishlju Vam kody posmotret...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, say...carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...70 client saya . tak perlu takut penipuan karena saya masih pelajar dan sejak kecil ornag tua saya mengajarkan kepada saya untuk tidak berbohong,kenapa anda harus membayar karena ini termasuk jasa,dan setahu saya tiap tiap jasa berhak mendapatkan bayaran selama itu tidak menipu,kedua saya ini pelajar masa saya harus produktif namun tak menghasilkan? saya

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k 2560 x 1440 (560 ppi) berdiagonal 5.0 inci, fitur lainnya yang tak bisa dianggap remeh adalah kekuatan kamera depan dan belakang yang sama-sama 13MP. lihat detailnya disini 8. Huawei Mulan- Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...didapatkan dengan baik seperti : 1 Asuh, misalnya pemberian ASI di ganti dengan susu formula 2. Asih, misalnya kehamilan yang tidak di inginkan sehingga kasih sayang ibu yang tak benar 3. Asah, misalnya suasana murung , tidak adanya komunikasi , pertengkaran , kekerasan dalam keluarga Oleh karena itu dalam pengasuhan anak ada 4 hal yang harus di

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm...jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hari-hari ku lewati bagai di alam mimpi Yang begitu sulit dan kadang tak terkendali Ingin ku buat rasa itu bukan sekedar perlakuan Namun juga dengan sebesar keinginan Oh,,, Tuhan,, mengapa semua ini terjadi... Engkau membuat rasa ini terasa bagai telah mati Jika memang dirinya tak lagi mengingini... Ku harap semua ini terus terjalani,., Ku benci

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1314 (Avg Bid)
    $1314 Avg Bida
    1 bida

    ...sang surya, bertahan didinginya angin yang semilir. takdir yang tak begitu memihak kepada mereka mematahkan harapan serta angan yang pernah singgah di ruang jiwa. mereka yang terbiasa memendam hasrat serta keinginan yang harus lenyap dalam renung kehidupan yang begitu berat mereka rasa, tak seharusnya tangan mungil mengorbankan masa bermainya hanya karena

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    "Maju tak gentar, membela yang bayar" Semua bisa dikompromikan secara kekeluargaan, Insya Allah sama-sama berkah

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida
    web security Tamat left

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ...wyboru, coś w stylu: [log masuk untuk melihat URL] Podejmę współpracę tylko z kimś, kto będzie gotowy przedstawić niezobowiązująco 3 wstępne propozycje i dopracować jedną z nich. Od lat tak pracuję i każdy komu dawałem zlecenie był zadowolony o czym świadczą same pozytywne komentarze. Jeśli masz dodatkowe pytania pisz - na pewno się porozumiemy.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    Witam. Szukam osoby ktora zrobila by dla mnie 1-3 Profili Pracowniczych, czyli : Firma A szuka np: Elektrykow i wysyla mi zapytanie , na co ja odpowiadam ze tak mamy wolnych pracownikow , i potem oczekuja od nas wyslanie Profili poszczegilnych Pracownikow , teraz mamy takie nie za bardzo ladne :) kontakt [Removed by Freelancer.com Admin]

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    2 bida

    Dobry wieczór Szukałem oferty na tworzenie modułów Prestashop i tak trafiłem tutaj do Pana z jakiegoś starego projektu na Freelancer. Potrzebuję stworzyć moduł pod PS 1.6 i działający pod PS 1.7. Moduł bez widoczności na froncie. Do konfiguracji, zarządzania w panelu. Po określonym przez administratora statusie zamówienia, które uzyska zamówienie miałby

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida

    ...edycje tekstu w kadrze, powielił kadr z tekstem 1 raz z przesunięciem w prawo i określonym odstępie od sąsiedniego elementu. 3. W nowym powielonym elemencie wykonał pkt 1 i tak aż do określonej zadanej liczby powieleń. 4. Utworzony rząd x elementów powielił po osi Y (do góry) określona ilość razy - już jednakowych elementów. Zapraszam do kontaktu

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    1 bida

    ...również link bezpośredni). 2. Druga rzecz to blog [log masuk untuk melihat URL] Chodzi o to, by można było dodać kategorie wpisów. Mogą być wyświetlane tak jak w przypadku case'ów, na górze. Do tego fajnie gdyby udało się też wygenerować bezpośrednie odnośniki do wpisów. Ogólnie kwestia unikalnych adresów URL (nie hashy) jest istot...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    15 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] w poście przenosi on na example.com. Po modyfikacjach do [log masuk untuk melihat URL] Wordpress ma automatycznie dodawać jeszcze jeden fragment linku, by ostatecznie wyglądało to tak: [log masuk untuk melihat URL] Potrzebuje dodać różny tag do jakichś 10 domen. Mam na stronie tysiące różnych linków, więc snippet musi być bardzo lekki....

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Wirtualny kolektor danych. Chciałbym by wchodząc w kartę danego zamówienia w systemie baselinker ustawić sobie tam przycisk akcji własnej ( ...lokalizacji jako plik txt... Ja sobie ustawiam ścięzkę kolektora w magazynowym programie na ten plik i po kilknięciu w przycisk zaciąga mi z tego pliku pozycje zamówienia. Tak po krótce o co chodzi.

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    5 bida

    Mam skonfigurowany mod_rewrite tak, że adresy [log masuk untuk melihat URL] przepisuje na [log masuk untuk melihat URL] Z powodu błędu przechwytuje on także linki, w których "pl" występuje więcej niż raz (np. [log masuk untuk melihat URL]) - zależy mi aby w takim przypadku webserver kierował do [log masuk untuk melihat URL] a kieruje do

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Cześć, Jestem Przemek i potrzebuję walecznego i doświadczonego deva do projektu, który ma wyglądać tak: [log masuk untuk melihat URL] To jest prototyp, który zrobiłem w oparciu o php i wykorzystuję go, jako swoje portfolio. Natomiast docelowy projekt ma działać na zasadzie dostępu do terści przez subskrypcje lub wyświetlane reklamy. Chciałbym porozmawiać o możliwości

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...osoba swobodnie poruszająca się w zagadnieniach tworzenia motywów dla najnowszej wersji CMS Wordpress przepisała na nowo szablon (motyw) strony bazując na obecnym jej wyglądzie, tak aby szablon był maksymalnie prosty. Szablon ma spełniać współczesne wymagania i standardy (lekka, responsywna i szybko ładujaca się strona). Strona [log masuk untuk melihat URL] to strona

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    10 bida

    Szukam osoby która wykona dla mnie określone wzory ikon (przykład w załączniku) na podstawie moich sugestii. Ikony będą ...moich sugestii. Ikony będą potrzebne do katalogu, kart katalogowych, strony internetowej itd. i muszą być w formie przezroczystego tła (to się chyba fachowo nazywa wektorowej) tak by to nie były białe kwadraty z rysunkiem.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    3 bida

    ...correctly and resubmit. If the problem persists, please contact your credit card company to authorize the purchase." I call the bacnk and they said everything is working find I tak to my merchant and they said it not there end. I like the merchant I am with just need this issue fix. Please id with MERCH in your bid so that I know you read the hole job post

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    6 bida

    ...fittings, complete ceilings. Restoration of old guarded buildings. Colours: Orange letters with gray / white background. Comapny name: Günther AS Slogan: Blikkenslager - Tak - Fasader The company uses black workwear with orange logo from Helly Hansen Workwear. The cars will be black or dark gray with orange text / logo. I will add a logo that we

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    73 penyertaan

    ...oprocentowanych lokatach, oraz by ich pieniądze jak najwięcej pracowały a nie leżały na nieoprocentowanych rachunkach. Dzięki internetowemu doradcy będą mogli również inwestować tak jak robią to najbogatsi, za pośrednictwem wyspecjalizowanych do tego firm. Landing page może składać się z jednej responsywnej strony, która będzie zbierała dane kontaktowe osób

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    7 bida

    ...kwota jaką proponuję jest adekwatna. Podejmę współpracę tylko z kimś, kto będzie gotowy przedstawić niezobowiązująco 3 wstępne propozycje i dopracować jedną z nich. Od lat tak pracuję i każdy komu dawałem zlecenie był zadowolony o czym świadczą same pozytywne komentarze. Jeśli masz dodatkowe pytania pisz - na pewno się porozumiemy.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    20 bida
    Data Mining Tamat left

    Need Data mining expert to solve a simple excel sheet task and provides conclusion as per tak

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida
    Logo Design Tamat left

    We are a disposable paper cups production company. We need a creative logo design for the company. The Company name is Tak Sazan Jam. The logo must be icon based and it should indicate production. I would like to stress my concern that the design must be Proffessional enough to satisfy our needs of a creative logo.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    168 bida

    Potrzebujemy atrakcyjne banery reklamowe do naszego sklepu i allegro. Potrzebujemy banery w corelu lub innym programie graficznym- w formie do edycji tak skonstruowany ,żebyśmy mogli podmieniać tylko zdjęcia np produktu i zmienić napisy. Potrzebujemy dwa rodzaje banerów jedne to na allegro 980 x 180 pixeli (maks. 150 kB) drugie do naszego sklepu 1400

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida

    ...podzielonej znakiem '_' (podłogi/podkreślenia) np mamy Name = "Main_ok_dobre11_nie" to struktura wyglądałaby tak: Main ------ok ---------dobre11 --------------------nie drugi element "Main_ok_nieDobre_wiem" i struktura wyglądałaby już tak: Main ------ok ---------dobre11 --------------------nie ---------nieDobre --------------------wiem czyli widać

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida

    Hello I have a 2 dating site if you can work on that if yes then I wanted to see your work report or explain me about your SEO so I can tak a decision to award you

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hello I have a 2 dating site if you can work on that if yes then I wanted to see your work report or explain me about your SEO so I can tak a decision to award you

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Artikel Komuniti tak Teratas