Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    12,491 tak tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam..saya Ashikin drp Melaka. Saya guna Python (fmin algorithm) untuk mencari parameter estimation..harap sudi membantu..saya dh buat separuh jalan tetapi macam tak jadi..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Salam bang boleh tolong saya gabung dua sistem tak bang? Guna framework codeigniter

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    DESIGN BAJU Tamat left

    Hello..Saya memerlukan design baju bertemakan travelling dan backpackers..Design baju hendaklah nampak simple and good looking..Tak nak design yang terlalu hardcore just simple and nice..design tak nak 100% ciplak dari goggle..Nak yang fresh design

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    27 bida

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini ter...

    $67 / hr (Avg Bid)
    $67 / hr Avg Bida
    4 bida
    Pembuat Puisi Tamat left

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini teru...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    nak job tak? geli2 isap2 je

    $250 - $250
    $250 - $250
    0 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    Privet Viktor, projekt chtoby peredelat pcb lcd, tak kak est izmenenija v mcu i pinah.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    aura merupakan gelombang electromagnetik yang dipancarkanoleh aktifitas dan tubuh manusia,jadi tiap tiap manusia memiliki aura,aura bukanlah hal goib aura seperti suara,anda tidak dapat melihat suara tapi anda tapat mnedengarnya bukan,pada frekquensi tertentu aura pada manusia dapat menjadi warna itulah yang digunakan untuk fhoto aura,aura berbanding lurus denGAN pemiliknya dimana aura melambangka...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Menikah lalu punya anak,di sinilah awal kita mulai menerapkan pola asuh [log masuk untuk melihat URL] tahun-tahun pertama kehidupan anak merupakan kurun waktu yang sangat penting dan kritis dalam hal tumbah kembang fisik, mental , dan psikososial dimana semua nya berjalan sedemikian cepatnya sehingga keberhasilan pertama untuk sebagian besar menentukan hari depan [log masuk untuk melihat URL] atau...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menikah lalu punya anak,di sinilah awal kita mulai menerapkan pola asuh [log masuk untuk melihat URL] tahun-tahun pertama kehidupan anak merupakan kurun waktu yang sangat penting dan kritis dalam hal tumbah kembang fisik, mental , dan psikososial dimana semua nya berjalan sedemikian cepatnya sehingga keberhasilan pertama untuk sebagian besar menentukan hari depan [log masuk untuk melihat URL] atau...

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hari-hari ku lewati bagai di alam mimpi Yang begitu sulit dan kadang tak terkendali Ingin ku buat rasa itu bukan sekedar perlakuan Namun juga dengan sebesar keinginan Oh,,, Tuhan,, mengapa semua ini terjadi... Engkau membuat rasa ini terasa bagai telah mati Jika memang dirinya tak lagi mengingini... Ku harap semua ini terus terjalani,., Ku benci saat ku coba untuk mengingat... Saat di...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    "Tangan mungil yang perkasa, tiada lelah, tiada keluh-kesah. bertahan di panasnya terik sang surya, bertahan didinginya angin yang semilir. takdir yang tak begitu memihak kepada mereka mematahkan harapan serta angan yang pernah singgah di ruang jiwa. mereka yang terbiasa memendam hasrat serta keinginan yang harus lenyap dalam renung kehidupan yang begitu berat mereka rasa, tak seharusnya tang...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    "Maju tak gentar, membela yang bayar" Semua bisa dikompromikan secara kekeluargaan, Insya Allah sama-sama berkah

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida
    web security Tamat left

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Witam! Potrzebuję pomocy, odnośnie mojego sklepu. Należy zmodyfikować szablon mojego sklepu, tak, żeby przy wyłączonym JavaScript widoczne byływszystkie treści, zdjęcia i linki. Ponadto, rozbudować dane strukturalne sklepu. Również przyśpieszyć działanie strony, gdy się na nią wejdzie. Należy zmniejszyć ilość plików do minimum przez wyeliminowanie zbędnych plików i / lub łącz...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    10 bida

    Develop a tik tak toe game with logic controlled over backend with a functional frontend (No designing required as such). Result of every game should be stored in some way Tech Stack - python (django/flask) preferred

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    I NEED SOMEONE TO CREAT BOLLYWOOD MOVIE POSTER TURNED INTO. FOOD POSTER TO LOOK LIKE STREET VANDOR CART HEAD TAG. TO GO ON WEDDING FOOD STATION FOOD STATION / ORIGINAL NAME OF MOVIE. / CHANGE MOVIE NAME PASTA STATION. / DIL DHADAKNE DO. / PASTA DHADAK NE DO CHOCOLATE FOUNTAIN / STATION/ BAND BAAJA BAARAT. / BAND BAAJA CHOCOLATE PANI PURI STATION/ TANU WEDS MANU....

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    24 bida
    TIC TAC TOE GAME 3 hari left

    Develop a tik taDevelop a tik tak toe game with logic controlled over backend with a functional frontend (No designing required as such). Result of every game should be stored in some way Tech Stack - python (django/flask) preferred or any other stack source code- [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    6 bida

    Hľadám hlas (muž alebo žena v produktívnom veku, česky alebo slovensky) do dokumentárnych videí na YouTube. Dlžka videa je cca 10 minút, scenár má priblížne 1500-1600 slov. Témy, ktoré budem obsadzovať sú osobný rozvoj, podnikanie (byznys/biznis), TOP10 zaujímavosti, kuriozity, psychológia atď. Hľad...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    1 bida

    Zlecę zaimportowanie produktów z aukcji Allegro do sklepu Shoper. Około 100-120 produktów. Zależy mi, aby było to zrobione indywidualnie do każdego produktu. Nie wrzucenie z "automatu"; ustalenie indywidualnego opisu, kategorii, ustandaryzować miniatury, powiązać opcje produktów. Tak by miało to "oko", a nie z automatu. Rozważam również dłuższą wsp&o...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    4 bida

    Naše firma, IMESO spol.s r.o., se zabývá importem specializovaného gastrozařízení a kávovarů. Pro zboží od několika námi zastupovaných výrobců potřebujeme vytvořit ceníky pro český trh. Tyto potřebujeme zároveň vytvořit tak, aby byli co nejjednodušeji aktualizovatelné (ceny v nich obsaže...

    $1102 (Avg Bid)
    $1102 Avg Bida
    11 bida

    Jesteśmy firmą marketingową zajmującą się marketingiem na Facebooku/Instagramie, poszukującą odpowiedniej osoby, która ma motywację, zaangażowanie i umiejętności, aby jak najlepiej wykorzystać tę okazję. Nasza firma NIE poszukuje pracowników tymczasowych, którzy odbijają się od pracy do pracy. Ciężko pracujemy, aby stać się jednym z najlepszych w naszej niszy. Jedyne, czego ...

    $13734 - $27469
    $13734 - $27469
    0 bida

    Potřebuji vytvořit design a zpracovat dokumentaci, kterou mám pro obchodní styk s partnery a další přílohy k smlouvám. Jedná se cca o 45listů. Poskytnu logo společnosti a barevnou paletu podle které by se měl inspirovat design dokumentace tak, aby i ostatní prvky byly propojené - na Vás by bylo vymyslet decentní de...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Artikel Komuniti tak Teratas