Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    462 tau tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    saya menerima jasa pemasaran dengan tujuan membuat orang-orang yang belum tau tentang usaha/produk anda menjadi lebih tau dan tertarik dengan produk/usaha yg anda miliki

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    saya menerima pekerjaan sebagai input data atau juga menulis artikel tawarkan saja hal yang lain siapa tau saya bisa mengerjakan nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    ...gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kenapa kita lebih memilih internet gratis dibandingkan internet yang berbayar? ya pastinya kita tau jawabannya tentang hal itu. Internet gratis itu memiliki kekurangan dan kelebihannya. Benar bukan? seperti contoh yang saya berikan yaitu Trik internet gratis melalui Simple

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin membuat website untuk usaha rekening bersama kita sudah tau sudah banyak website sejenis ini maka saya ingin membuat lebih simple dan lebih mudah digunakan ,

    $504 (Avg Bid)
    $504 Avg Bida
    4 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Labas, skype mano: pleskus48 Emai: domasples@[log masuk untuk melihat URL] turiu tau darbo ir ilgalaikio. Noreciau dirbt su lietuviu, todel radau tave

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    hai mbk maaf menggangu mau tanya ini frelance gimna gunainnya ya? saya binggung, saya udah nyoba nyoba dari tadi ga bisa bisa,nyari tempat chatnya jg ga k...mau tanya ini frelance gimna gunainnya ya? saya binggung, saya udah nyoba nyoba dari tadi ga bisa bisa,nyari tempat chatnya jg ga ketemu dimana? maklum saya masih baru jd ga tau gunaninnya gimana.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    coba untuk membuar [log masuk untuk melihat URL] bila ada ingin memberisaya masukan tolong ya...mana tau kita bisa buat ny..dankita aq menjadi org sukses.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    1 bida

    ...software to observe the amyloid/tau plaques from the MRI/PET scans 3. Keep teaching program, by running 25 of each type of brain scans to software ● Python 3.7.0 ● SciKit-Learn 0.21 ● TensorFlow 2.0 ● Access to brain scans of 45 healthy, 45 MCI, and 45 extreme Alzheimer's brains: (MRI and PET showing amyloid and tau protein deposits): Results The

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    27 bida

    Salut Sunt in cautarea unui specialist SEO si am vazut profilul tau. Am urmatoarea problema si te rog sa imi spui daca ma poti ajuta. Am un site care statea destul de bine din punct de vedere SEO, insa de curand a fost spart , l-am curatat dar a cazut destul de mult in rank-ul cuvintelor cheie. Ne poti ajuta sa il reparam, urcand inapoi in clasament

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    The ladies of Tau Iota Mu Psi, Inc. present their first annual Launch Luncheon. The Luncheon will feature many top business owners introducing their products and/or services! New York City's very own Lisa K. Stephenson hopes to bring together both men and women for a chance to learn of new companies, explore new health options and partake in a series

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    5 bida

    N...holiday inspired t-shirt designs for greek organizations (frats and sororities) See attached for inspiration. I need "Delta Gamma", "Pi Beta Phi"," Kappa Kappa Gamma" and "Zeta Tau Alpha" in (.ai format) and high resolution vector art files. I like these designs if they can be recreated with each of these names on them would be great! Thank you!

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    17 bida

    Our project is Tau-Chain, a decentralized blockchain network intended to solve the bottlenecks inherent in large scale human communication and accelerate productivity in human collaboration using logic based Artificial Intelligence. More information can be found here: [log masuk untuk melihat URL] We are looking for C++ experts (with over 10 years of experience) to

    $54 / hr (Avg Bid)
    $54 / hr Avg Bida
    17 bida

    Caut un freelancer care sa traduca articole in romana de pe site-uri in limba engleza. Daca ai experienta si doresti sa aflii mai multe detalii, lasa bid-ul tau si voi lua legatura cu tine.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    38 bida

    Halo, saya butuh marketer berpengalaman untuk memasarkan aplikasi saya. Aplikasinya: [log masuk untuk melihat URL] Co...cetak Coba download dan pelajari aplikasinya, lalu sarankan ke saya apa yang bisa kamu kerjakan untuk memasarkan aplikasi tersebut. Jika bagus saya hire. Jangan lupa kasih tau budgetnya Terima kasih

    $8333 (Avg Bid)
    $8333 Avg Bida
    2 bida

    saya m...web saya karna front end nya sudah jadi tinggal integrated ke backend, dan beberapa platform payment ( yang pasti sudah ada api kok jadi tinggal integrated nya saja) jika mau tau info lebih lanjut bisa hubungin saya di wa nol delapan lima dua satu nol enam dua nol dua enam dua lokasi saya di jakarta jika ingin ketemu langsung tinggal wa saya

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    8 bida

    ...anumite aspecte, de aceea va trebui sa ai si cunostinte avansate de programare. Nu acceptam abonament lunar, ci punctual in functie de lucrarile efectuate. Care ar fi tariful tau orar ? Punctual cat consideri ca ne-ar costa update-ul unui site oarecare (plugin-urile necesare) si efectuarea eventualelor modificari in cazul in care update-ul ar produce

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need a logo for my Massage Therapy business. The image I have in mind for the logo is an S twined (snakelike) round a capital T (like a tau cross) on a clear background inside two circles. I would like to have the vector and source files for the finished logo. I want it to be quite clean and minimalist.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    60 bida

    Salut! Caut pe cineva care sa scrie articole in limba engleza pe teme turistice. Daca ai experienta si doresti sa aflii mai multe detalii, lasa bid-ul tau si voi lua legatura cu tine.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    11 bida

    Suntem Stifler, un magazin online din Romania si cautam un designer serios cu care sa facem un pachet lunar de design ce va contine urmatoarele: - bannere - cop...lucram? la ora sau la proiect/banner/imagine? 2. Putem face un pachet de imagini lunar? Eg. 50/100 de imagini/bannere? 3. La ce suma te-ai gandit? 4. Un link catre portofoliul tau, te rog!

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    16 bida

    ...Foto Copy ijazah dan transkrip - Fotokopi KTP - Pasphoto ukuran 4 x 6 cm - Nomer hp CARA MELAMAR : Silahkan kirimkan data lamaran anda ke email: ( humas@[log masuk untuk melihat URL] ) Siapa tau ada keluarga, teman atau kerabat anda yang membutuhkan lowongan ini silahkan di infokan. Dan jangan lupa di share info ini ke seluruh Group/Contac WhatsApp Dan Sosial Media Anda

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    saya membutuhkan jasa promosi /kerja sama di bidang promosi kursu...ingat ini adalah bentuk kerja [log masuk untuk melihat URL] Lance dimana anda di bayar/mendapatkan komisi apabila. #bisa mereferensikan murid /org utk kursus ditempat kami . caranya gimana biar tau kalau dia referensi dr anda ? = kode etik. bisa dibuat dr anda ataupun dr kami. hub. 085713005313 (wa)

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buna! As avea nevoie de ajutorul tau pentru un logo, mai multe afise si brosuri (pe parcursul anului). Mai bine zis "am avea nevoie", este vorba de un consiliu scolar al elevilor. Poti te rog frumos sa imi spui daca poti sa ne ajuti pe parcursul anului? Normal. contra cost, o sa scot banii de la mine daca este nevoie.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Salut Sergiu, Am gasit profilul tau pe Freelancer si am vazut la sectiunea Skills ca stii VBA si Excel. Am un proiect despre care as vrea sa discut cu tine. Ma poti contacta la adresa de email [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan saya Alim. Saya ingin menulis cerita ftv, dengan cerita yang ringan namun sarat makna. Saat ini saya seorang karyawan swasta dan ingin menulis untu...menulis cerita ftv, dengan cerita yang ringan namun sarat makna. Saat ini saya seorang karyawan swasta dan ingin menulis untuk membagikan ke semua orang tentang apa yang saya tau dan rasakan.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] Am lucret foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus pentru a te promova sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului, iar in cazul in care acesta va avea succes sa fie un mod de promovare foarte bun pentru tine, iar posibilii clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...zi pe o perioada de 2-3 [log masuk untuk melihat URL] accepti proiectu o sa iti trimit meniu precum si poze de la felurile de [log masuk untuk melihat URL] meu de telefon este [log masuk untuk melihat URL] raspunsul tau ...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Te salut Andrei, Am un proiect destul de mare si interesant si fiind mai mult de discutat, as prefera la telefon daca se poate. Exista vreo posibilitate sa obtin contactul tau? Merci Daniel [log masuk untuk melihat URL]

    $11668 (Avg Bid)
    $11668 Avg Bida
    1 bida

    Te salut Radu, Am un proiect destul de mare si interesant si ffind mai mult de discutat, as prefera la telefon daca se poate. Exista vreo posibilitate sa obtin contactul tau? Merci Daniel [log masuk untuk melihat URL]

    $11629 (Avg Bid)
    $11629 Avg Bida
    1 bida

    ...tampil. Setting2anya disesuaikan dengan kebutuhan kami. dibutuhkan orang yang dapat bekerja secara profesional rapih. Teliti, yang pasti punya pengalaman di Input produk dan tau Judul Meta (SEO) Deskripsi Meta (SEO) Tugas: 1. Ambil Foto / Save AS foto Produk dari link suplier minimal 3 foto utama 2. Copy Judul dari suplier --> pindahkan

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    24 bida

    Candidatul ideal Cautam un coleg cu urmatoarele cunostinte: - Administrare CMS WORDPRESS la nivel MEDIU / AVANSAT -...clientilor de pe un server pe altul sau de pe un domeniu pe altul - administrare site-uri din portofoliul companiei Remuneratie: - salariu competitiv - in functie de progresul tau, vei primi un bonus pentru fiecare proiect

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    Buna, Ana, numele meu este Cristina Dumitrascu. Am inceput un proiect legat de industria modei, asadar caut pe cineva cu care sa co...un proiect legat de industria modei, asadar caut pe cineva cu care sa colaborez oferindu-i tot business plan-ul. Mi-ar placea sa iti ofer mai multe informatii. Astept numarul tau de telefon. Multumesc, o zi frumoasa.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual online lebih banyak yang tau,jadi untungnya akan lebih banyak dari pada jualan biasa

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    4 bida

    ...tampil. Setting2anya disesuaikan dengan kebutuhan kami. dibutuhkan orang yang dapat bekerja secara profesional rapih. Teliti, yang pasti punya pengalaman di Input produk dan tau Judul Meta (SEO) Deskripsi Meta (SEO) Tugas: 1. Ambil Foto / Save AS foto Produk dari link suplier minimal 3 foto utama 2. Copy Judul dari suplier --> pindahkan

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida

    Salutare prieteni buni! Suntem in cautarea unor Graphic Designeri cu care sa colaboram pentru proiectele noastre. Design-ul tau v-a ajunge pe o piata internationala, si iti oferim mana libera, sa poti crea asa cum vrei. (in limita criteriilor de marketing, si tinand cont de cerintele clientului) Sarcinile vor fi din domeniul de Logo design, Packaging

    $55 / hr (Avg Bid)
    $55 / hr Avg Bida
    20 bida

    Salutare prieteni buni! Suntem in cautarea unor Graphic Designeri cu care sa colaboram pentru proiectele noastre. Design-ul tau v-a ajunge pe o piata internationala, si iti oferim mana libera, sa poti crea asa cum vrei. (in limita criteriilor de marketing, si tinand cont de cerintele clientului) Sarcinile vor fi din domeniul de Logo design, Packaging

    $400 / hr (Avg Bid)
    $400 / hr Avg Bida
    1 bida

    Salut, Am nevoie de ajutorul tau:), am de facut 11 implementari de cod in php, mysql, java script si ajax. Sunt niste exercitii pt colegiu, o parte o sa le fac eu si ce au mai ramas nu le pot termina la timp. Scripturile si codurile sunt deja date trebuiesc doar facute mici modificari de exemplu adugarea unor poze intr un tabel sau adaugarea unor

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan landing page untuk download aplikasi, detil konten : 1. Ada preview konten video 2. Ada pricelist 3. Ada button untuk download aplikasi android & i...konten video 2. Ada pricelist 3. Ada button untuk download aplikasi android & ios sample : [log masuk untuk melihat URL] Coba buka di desktop & mobile view untuk tau perbedaannya

    $3069 (Avg Bid)
    $3069 Avg Bida
    11 bida