Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    453 tau tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    saya menerima jasa pemasaran dengan tujuan membuat orang-orang yang belum tau tentang usaha/produk anda menjadi lebih tau dan tertarik dengan produk/usaha yg anda miliki

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    saya menerima pekerjaan sebagai input data atau juga menulis artikel tawarkan saja hal yang lain siapa tau saya bisa mengerjakan nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    ...gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kenapa kita lebih memilih internet gratis dibandingkan internet yang berbayar? ya pastinya kita tau jawabannya tentang hal itu. Internet gratis itu memiliki kekurangan dan kelebihannya. Benar bukan? seperti contoh yang saya berikan yaitu Trik internet gratis melalui Simple

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin membuat website untuk usaha rekening bersama kita sudah tau sudah banyak website sejenis ini maka saya ingin membuat lebih simple dan lebih mudah digunakan ,

    $504 (Avg Bid)
    $504 Avg Bida
    4 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Labas, skype mano: pleskus48 Emai: domasples@[login to view URL] turiu tau darbo ir ilgalaikio. Noreciau dirbt su lietuviu, todel radau tave

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    hai mbk maaf menggangu mau tanya ini frelance gimna gunainnya ya? saya binggung, saya udah nyoba nyoba dari tadi ga bisa bisa,nyari tempat chatnya jg ga k...mau tanya ini frelance gimna gunainnya ya? saya binggung, saya udah nyoba nyoba dari tadi ga bisa bisa,nyari tempat chatnya jg ga ketemu dimana? maklum saya masih baru jd ga tau gunaninnya gimana.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    coba untuk membuar [login to view URL] bila ada ingin memberisaya masukan tolong ya...mana tau kita bisa buat ny..dankita aq menjadi org sukses.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    1 bida
    Redactare articole in engleza 5 days left
    DISAHKAN

    Salut! Caut pe cineva care sa scrie articole in limba engleza pe teme turistice. Daca ai experienta si doresti sa aflii mai multe detalii, lasa bid-ul tau si voi lua legatura cu tine.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    8 bida

    Suntem Stifler, un magazin online din Romania si cautam un designer serios cu care sa facem un pachet lunar de design ce va contine urmatoarele: - bannere - cop...lucram? la ora sau la proiect/banner/imagine? 2. Putem face un pachet de imagini lunar? Eg. 50/100 de imagini/bannere? 3. La ce suma te-ai gandit? 4. Un link catre portofoliul tau, te rog!

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    16 bida

    ...Foto Copy ijazah dan transkrip - Fotokopi KTP - Pasphoto ukuran 4 x 6 cm - Nomer hp CARA MELAMAR : Silahkan kirimkan data lamaran anda ke email: ( humas@[login to view URL] ) Siapa tau ada keluarga, teman atau kerabat anda yang membutuhkan lowongan ini silahkan di infokan. Dan jangan lupa di share info ini ke seluruh Group/Contac WhatsApp Dan Sosial Media Anda

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    saya membutuhkan jasa promosi /kerja sama di bidang promosi kursu...ingat ini adalah bentuk kerja [login to view URL] Lance dimana anda di bayar/mendapatkan komisi apabila. #bisa mereferensikan murid /org utk kursus ditempat kami . caranya gimana biar tau kalau dia referensi dr anda ? = kode etik. bisa dibuat dr anda ataupun dr kami. hub. 085713005313 (wa)

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Salut. Am vazut profilul tau si as dori, daca se poate, mai multe detalii. Inca nu am postat proiectul, dar in principiu este vorba despre o baza de date care trebuie sa fie completata cu informatii de catre diversi utilizatori, atat de pe PC cat si de pe Tableta cu sistem IOS.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Buna! As avea nevoie de ajutorul tau pentru un logo, mai multe afise si brosuri (pe parcursul anului). Mai bine zis "am avea nevoie", este vorba de un consiliu scolar al elevilor. Poti te rog frumos sa imi spui daca poti sa ne ajuti pe parcursul anului? Normal. contra cost, o sa scot banii de la mine daca este nevoie.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Salut Sergiu, Am gasit profilul tau pe Freelancer si am vazut la sectiunea Skills ca stii VBA si Excel. Am un proiect despre care as vrea sa discut cu tine. Ma poti contacta la adresa de email [login to view URL]@[login to view URL]

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan saya Alim. Saya ingin menulis cerita ftv, dengan cerita yang ringan namun sarat makna. Saat ini saya seorang karyawan swasta dan ingin menulis untu...menulis cerita ftv, dengan cerita yang ringan namun sarat makna. Saat ini saya seorang karyawan swasta dan ingin menulis untuk membagikan ke semua orang tentang apa yang saya tau dan rasakan.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...lucrat foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus cu scop de promovare servicii sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului incat posibili clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea ta. Anunturile auto online sunt si vor fi mereu o necesitate. Telefonul meu de contact

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...[login to view URL] Am lucret foarte mult la el si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare in acest sens pentru finalizarea lui. Ca bonus pentru a te promova sunt de acord cu logo-ul tau in partea de jos a site-ului, iar in cazul in care acesta va avea succes sa fie un mod de promovare foarte bun pentru tine, iar posibilii clienti vor vedea site-ul ca fiind realizarea

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...zi pe o perioada de 2-3 [login to view URL] accepti proiectu o sa iti trimit meniu precum si poze de la felurile de [login to view URL] meu de telefon este [login to view URL] raspunsul tau ...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Te salut Andrei, Am un proiect destul de mare si interesant si fiind mai mult de discutat, as prefera la telefon daca se poate. Exista vreo posibilitate sa obtin contactul tau? Merci Daniel [login to view URL]

    $11668 (Avg Bid)
    $11668 Avg Bida
    1 bida

    Te salut Radu, Am un proiect destul de mare si interesant si ffind mai mult de discutat, as prefera la telefon daca se poate. Exista vreo posibilitate sa obtin contactul tau? Merci Daniel [login to view URL]

    $11629 (Avg Bid)
    $11629 Avg Bida
    1 bida

    ...tampil. Setting2anya disesuaikan dengan kebutuhan kami. dibutuhkan orang yang dapat bekerja secara profesional rapih. Teliti, yang pasti punya pengalaman di Input produk dan tau Judul Meta (SEO) Deskripsi Meta (SEO) Tugas: 1. Ambil Foto / Save AS foto Produk dari link suplier minimal 3 foto utama 2. Copy Judul dari suplier --> pindahkan

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    24 bida

    Candidatul ideal Cautam un coleg cu urmatoarele cunostinte: - Administrare CMS WORDPRESS la nivel MEDIU / AVANSAT -...clientilor de pe un server pe altul sau de pe un domeniu pe altul - administrare site-uri din portofoliul companiei Remuneratie: - salariu competitiv - in functie de progresul tau, vei primi un bonus pentru fiecare proiect

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    Buna, Ana, numele meu este Cristina Dumitrascu. Am inceput un proiect legat de industria modei, asadar caut pe cineva cu care sa co...un proiect legat de industria modei, asadar caut pe cineva cu care sa colaborez oferindu-i tot business plan-ul. Mi-ar placea sa iti ofer mai multe informatii. Astept numarul tau de telefon. Multumesc, o zi frumoasa.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual online lebih banyak yang tau,jadi untungnya akan lebih banyak dari pada jualan biasa

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    4 bida

    ...tampil. Setting2anya disesuaikan dengan kebutuhan kami. dibutuhkan orang yang dapat bekerja secara profesional rapih. Teliti, yang pasti punya pengalaman di Input produk dan tau Judul Meta (SEO) Deskripsi Meta (SEO) Tugas: 1. Ambil Foto / Save AS foto Produk dari link suplier minimal 3 foto utama 2. Copy Judul dari suplier --> pindahkan

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida

    Salutare prieteni buni! Suntem in cautarea unor Graphic Designeri cu care sa colaboram pentru proiectele noastre. Design-ul tau v-a ajunge pe o piata internationala, si iti oferim mana libera, sa poti crea asa cum vrei. (in limita criteriilor de marketing, si tinand cont de cerintele clientului) Sarcinile vor fi din domeniul de Logo design, Packaging

    $55 / hr (Avg Bid)
    $55 / hr Avg Bida
    20 bida

    Salutare prieteni buni! Suntem in cautarea unor Graphic Designeri cu care sa colaboram pentru proiectele noastre. Design-ul tau v-a ajunge pe o piata internationala, si iti oferim mana libera, sa poti crea asa cum vrei. (in limita criteriilor de marketing, si tinand cont de cerintele clientului) Sarcinile vor fi din domeniul de Logo design, Packaging

    $400 / hr (Avg Bid)
    $400 / hr Avg Bida
    1 bida

    Salut, Am nevoie de ajutorul tau:), am de facut 11 implementari de cod in php, mysql, java script si ajax. Sunt niste exercitii pt colegiu, o parte o sa le fac eu si ce au mai ramas nu le pot termina la timp. Scripturile si codurile sunt deja date trebuiesc doar facute mici modificari de exemplu adugarea unor poze intr un tabel sau adaugarea unor

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan landing page untuk download aplikasi, detil konten : 1. Ada preview konten video 2. Ada pricelist 3. Ada button untuk download aplikasi android & i...konten video 2. Ada pricelist 3. Ada button untuk download aplikasi android & ios sample : [login to view URL] Coba buka di desktop & mobile view untuk tau perbedaannya

    $3069 (Avg Bid)
    $3069 Avg Bida
    11 bida

    Salut! Am vazut profilul tau si ma intereseaza dezvoltarea unui proiect cu Ionic. Esti disponibil in perioada urmatoare? Multumesc.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    ...webinare in mod "live stream' in Bucuresti, sec.2. Vloggerii fiind lectori fara experienta on-line, avem nevoie de un vlogger sau tehnician sa ne ajute cu difuzare. Rolul tau va fi sa pregatesti scena, sa stai langa lector in timpul webinarului si sa manovrezi aparatele IT (setare laptop, camera, microfon, internet, manovrare software-ului de streaming

    $8 - $15 / hr
    Ditampilkan
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Realizează un logo Scrie-mi pe email detalii despre viitorul tau logo sau o tema si eu voi crea cateva modele pentru ca tu sa poti alege ce iti place mai mult! :)

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    9 bida

    Candidatul ideal Cautam un coleg cu urmatoarele cunostinte: - Administrare CMS WORDPRESS la nivel MEDIU / AVANSAT -...clientilor de pe un server pe altul sau de pe un domeniu pe altul - administrare site-uri din portofoliul companiei Remuneratie: - salariu competitiv - in functie de progresul tau, vei primi un bonus pentru fiecare proiect

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    28 bida

    ...ne pasa de viitorul copiiilor nostri. Tie? (the message) TEXT2: Recicleaza deseurile electrice si bateriile uzate. (the action) TEXT3: Vezi puncte de reciclare din orasul tau pe [login to view URL] (call to action) You can translate it with Google to know what means (is romanian text) - good ideas are welcomed and have biggest chances to win

    $36 (Avg Bid)
    Dijamin
    $36
    8 penyertaan
    Trophy icon Desain Dus Packaging Buku Ended

    Halo, Saya membutuhkan desain yang menarik untuk dus packaging kirim buku (Seperti Periplus), tuangkan kreativitas Anda untuk cover kardus ini....selanjutnya saya butuh file corel atau photoshopnya untuk saya serahkan ke bagian percetakannya. mau ditulis kecil designed by [Nama Anda] di ujung bawah dus tidak apa2, siapa tau jadi terkenal, hahaha

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    19 penyertaan

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    22 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website menyalin informasi agar masyarakat lebih tau mengenai informasi yang ada

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    salut. vad ca ai experienta pe design si as avea nevoie de ajutorul tau, daca ai avut proiecte pentru a concepe un dashboard admin. Vreau sa cumpar un tamplate si sa il structurez in functie de cerintele care le am.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida