Technical writer english native speakerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    730,626 technical writer english native speaker tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu untuk translate 450 pages

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    37 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    27 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Salam..sis,blh bg fon no x? Sy baru dlm platform ni..sis dh lame ke? byk technical isu yg sy xfaham sgt dlm freelancer.com ni..ingat nak mintak sis guide sikit..ni no fon sy, 0167255524, Nadirah..tq sis

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    ...membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    metro ethernet

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    17 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites...untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    ...the forests of Israel belong to the people, JNF ensures their environmental soundness and is focusing on diversification, planting trees indigenous to the Middle East such as native oaks, carob, redbud, almond, pear, hawthorn, cypress and the exotic Atlantic cedar.” Tampaknya ada ketakutan yang amat sangat akan Yahudi, sampai pohonnya pun ditakuti.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    I need native speakers for this project it is a speaking project that consists of 1050 words

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    13 bida
    Nepali into English 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to translate 3 small papers into English

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    19 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    9 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    15 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    6 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    8 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    I am looking to create an Andr...start, and then eventually to expand the app to more cities if succesful). I have absolutely no knowledge of this and I am searching for someone that I could even call a technical partner who could also guide me in the process and with whom I can have great communication. if that's sound good, please let´s talk more.

    $14 - $21 / hr
    $14 - $21 / hr
    0 bida

    After the last project post didn't go so well. I need a writer who has and passion for crypto and making it a safer space. Knowledge of blockchains and how to navigate and analysis the results and come to a conclusion based on the evidence I provide. Mostly it will be exposing scams within crypto from various organisations. I want it to be raw and to

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    10 bida

    I am looking to create an Andr...start, and then eventually to expand the app to more cities if succesful). I have absolutely no knowledge of this and I am searching for someone that I could even call a technical partner who could also guide me in the process and with whom I can have great communication. if that's sound good, please let´s talk more.

    $168 / hr (Avg Bid)
    $168 / hr Avg Bida
    10 bida

    I am looking to create an Andr...start, and then eventually to expand the app to more cities if succesful). I have absolutely no knowledge of this and I am searching for someone that I could even call a technical partner who could also guide me in the process and with whom I can have great communication. if that's sound good, please let´s talk more.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a TCM (Traditional Chinese Medicine) content writer to write about women's health. Content topics include (1) health facts such as liver qi stagnation, blood volume deficiency, kidney deficiency (2) functional foods e.g. properties and contraindications of of goji berries, properties and contraindications of chamomile, properties

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need a PowerPoint writer that can do some essay and article presentation for us

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    24 bida

    Hey! We are starting a new project and are in need of native speakers to translate from English to the following languages: Spanish, arabic, Portuguese We prefer to work only with native speakers, so for every language we are looking for freelancer. Bid should only be 200USD, as this is the budget for the project - bids that are in different values

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    12 bida

    Hi, I have a cli...need some help translating a keyword document into French. The French keyword research has already been done and the content has been mapped out in English, it would just be a case of translating the English document into French using the relevant keywords. The document covers target keywords, meta titles, meta descriptions and H1s.

    $565 (Avg Bid)
    $565 Avg Bida
    12 bida

    busy acupuncture clinic needs a quick hands quality soap note writer. long term contract

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    Translate an article from English to Spanish. The texts for translation will be provided in word documents. Looking for 100% accurate translation only. We need this translation for our website software document. Native spanish speakers can place bids also New freelancers can place bids but only qualified freelancers will be considered

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    6 bida

    Proficient with developing, deploying, customizing and integrating Microsoft Dynamics CRM and Microsoft Dynamics Intelligent Order Management. Other roles and ...refactor and debug code Improve existing software Develop documentation throughout the software development life cycle (SDLC) Serve as an expert on applications and provide technical support

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida
    $323 Avg Bida
    5 bida