Template landing page repair computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    508,578 template landing page repair computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    6 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    69 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    template sesuai kengingan anda

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    Build a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Functional medicine website. Landing page with info/contact details Services page Contact page Page with articles

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    2 bida
    ASP.NET Log In Page 6 hari left
    DISAHKAN

    ASP.Net one page For SSO integration with Microsoft ADFS and Google, Microsoft Authentication - ASP.NET MVC; - .NET 4 or .NET 4.5 - JAVASCRIPT/JQUERY - BOOTSTRAP 4;

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    3 bida

    Hey, I am looking for a freelancer who create designs for a yoga platform. Its planned to have a website, but also a mobile friendly/app version. In total I roughly have 10-15 screens planned. Only looking to hire true talents, no time wasters please. Before we kick off the project, I would like to receive a design for a landing page upfront, just to evaluate the quality of your work. Please q...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    42 bida

    I need a backdrop design for my shop wall. Its a mobile repair shop so i need some pictures to be shown like series mobile to be displayed. and wasome eyecatching design needed.. the design need to be HD or Vector.. the design need in (230cm X 380cm)...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Urgently Needed Data Entry Specialist Data Entry Posted 1 month ago Hi I have a lot of Data entry work I need help . . Are you able to do this? project details – CFO Email Lists – Travel Agencies Email Lists – Fitness Spa Clubs Email Lists – Manufacturing Email Lists – Engineering Email Lists – ATTORNEY Email Lists – COLLEGES UNIVERSITIES Email Lists &...

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    34 bida

    Looking for Native Norwegian speakers to participate in a paid speech collection project for research. Participants will have to record 45 short phrases using a website and will be paid $30 each on successful completion of the recordings. Requirements: - You must be in the age group of 18 - 65 years - Participant must be a native Norwegian speaker born in Norway - You must have a PC/Laptop + Hea...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Data Entry 6 hari left

    Transfer data from paper formats into computer files or database systems using keyboards, data recorders or optical scanners Type in data provided directly from customers Create spreadsheets with large numbers of figures without mistakes Verify data by comparing it to source documents Update existing data Retrieve data from the database or electronic files as requested Perform regular backups to e...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    49 bida

    Get the list of all universities in the USA from this link which group by area based. [log masuk untuk melihat URL] Shortlist all the universities which contain Ph.D. in Computer science position from all the universities in USA based on table format, Use below columns in the table. 1. GRE score, 2. TOEFL (iBT) score, 3. Percentage of masters and percentage of bachelors. some universities ask ...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    19 bida
    Computer project 6 hari left
    DISAHKAN

    AU$10 to complete within 5 days. MySQL and PostgreSQL. Single milestone. The milstone is $10. Payment at the end of completion.

    $6 (Avg Bid)
    $6 Avg Bida
    2 bida
    $113 Avg Bida
    10 bida

    I already have a website online and wanted to setup and configure a booking page that redirect to paypal account

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    15 bida

    Project Basic Details Hi, this is Pratap, from Guntur, AP. I am looking to develop a system for my restaurant’s back of house. I am currently working with a POS system which will take care of the sales part. It has its own API which will be given by the POS vendor company to us. So leaving the pos part of the restaurant, we need to develop below modules for our back of house. Restaurant Man...

    $1654 (Avg Bid)
    $1654 Avg Bida
    31 bida

    NEED A QUICK FIX ON MY WOOCOMMERCE HOME PAGE DISPLAY AND SETTINGS

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    36 bida

    Design the look and feel of a website in the Security/Banking industry. Wireframes provided

    $1079 (Avg Bid)
    $1079 Avg Bida
    83 bida
    Who can create wikipedia page 6 hari left
    DISAHKAN

    I want someone to create wikipediapage for my insta page.... tell me ur price.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    7 bida