Terms and conditions of freelancer compekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    310,085 terms and conditions of freelancer com tugasan ditemui, harga dalam USD

    Herbal 40 ([log masuk untuk melihat URL])

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    30 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    15 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya suka sekali menulis artikel kebetulan saya sudah punya blog sendiri dan bekerja menulis artikel di babe. Com

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Murah2.com Tamat left

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    7 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida
    $150 - $150
    0 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    3 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai macam kategori

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat livescore website , gabungan dari [log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan seorang freelancer yang mempunyai kemampuan memposting artikel saya yg berisi baclink ke banyak blog gratis seperti: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk ...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida
    who can design 6 hari left

    Are you good?...Are you a proffesional,...kindly message me via kettyrose915 @gmail com........I have a new website to develop

    $1405 (Avg Bid)
    $1405 Avg Bida
    2 bida
    Audio Streaming App development 13 hari left
    DISAHKAN

    I need a developer to Fully analyze how this open-source code [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Or this clone. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] will be helpful for me in building my audio streaming app. in terms of: what is their mobile apps lang they are using? shall we build our own native ones? how many team members will be needed to ...

    $250 - $750
    Ditampilkan Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $250 - $750
    13 bida

    Project Description Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words on Contractor Evaluation using a certain method. This is not for academic purpose. Budget: 150 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Periodic update: Draft of the content updated to be provided once every 3 days (till end of project) starting from project acceptan...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    17 bida
    Need a Malayalam Blog writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Have an urgent requirement for Malayalam blogs to be delivered by 25th Oct. Total blogs required: 5 Word range: 200 words (max) per article Pictures: relevant pictures required Payout: 50 paisa per word Payment will be made in the first week of Nov. Please bid only if you agree to the payment terms and can deliver within the deadline

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida
    Write me an EBook 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi Freelancers! I am looking for a writer to research and write a "how-to" ebook for more than 7000 words and my budget is $70 USD for 7000 words. Freelancer must be English native and I am only looking for talented and motivated freelancers so I can develop a long term working relationship with them! Working style: 1. Update of Ebook draft every 3 days 2. Willing to do Proper and Comp...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    15 bida

    Need freelancer for generating the leads.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello. I need to scrape generated domain names from [log masuk untuk melihat URL] using common used English words dictionary. Domains should be not registered, mostly contain .com .net .org .biz domains I can provide proxies if needed. The size of DB should be about 1GB I think.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    20 bida

    We only need freelancers who speak Romanian! Please don't apply if you don't speak and write in Romanian. All other proposals will be deleted. We are looking for a Romanian freelancer who can: - write social media posts in Romanian - proofread posts - reply to comments - upload content - research and contact Romanian influencers in Romanian NO SALES involved! Please don't apply i...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    6 bida

    Guten Tag, wir sind eine Firma die Datenbestände aus dem Medicalbereich erfasst und verkauft. Aktuell suchen wir zwei deutschsprachigen Freelancer die uns ab sofort langfristig dabei helfen unseren Datenbestand zu erfassen und zu pflegen. Kürzlich haben wir den Auftrag erhalten Mitarbeiter aus etwa 5.000 Kliniken und Rehakliniken in Deutschland, Österreich und der Schweiz zu er...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    2 bida

    Purpose The App shall be used for visual representation of workflow with conditional flows and exceptions. Overview: A typical workflow usually comprises of one or more sequences of activities to accomplish a goal. These activities may be further divided into smaller activities or tasks. Also, some activities or tasks are executed based on some conditions. Usually, every process has a clear...

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    13 bida

    You should have extensive knowledge of PHP- and SQL-programming as well as appropriate experience of HTML- and css-programming. You should be familiar with the appropriate framework software (symfony, Laravel) and its optimization in terms of performance and security. In addition, it is imperative that you have extensive knowledge of how to implement cryptocurrency payment systems (Bitcoin and M...

    $2702 (Avg Bid)
    $2702 Avg Bida
    63 bida
    copy- paste.... 6 hari left

    we have a bunch of data entry task. this is a long terms project. you can do long period of time Working with us.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    117 bida

    About us: Addwale redefined media is a digital media company established in 2019 for outdoor installations of LED screens in housing societies. Currently company has installed more than 120 LED Screens in premium societies across Mira Road. We try to engage consumers and brands through digital solutions when they are in active mind set, inclined to absorb new messages. Our advertisement package s...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida

    We need the professional, original and attractive logo design for Maru Montes brand, a sports psychologist and elite athlete. BRAND NAME Maru Montes SECTOR Psychology applied to sport and elite athlete. The psychology of sport is the science dedicated to studying how, why and under what conditions athletes, coaches and spectators behave in the way they do, as well as investigate the mutual influ...

    $90 (Avg Bid)
    Dijamin
    $90
    13 penyertaan

    We need someone with a legal background or understanding to draft loan agreement between two companies. This could be a modification of an existing contract or a new one. The terms of the contract should be ------------------------------------------- Amount Borrowed: £35,000 Agreed rate: (.085% per day) or 31.025% per annum (based on 365 days) Duration: 121 days (4 months) Penalty charges: ....

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    9 bida

    Step 1 – A splash screen with branding and language options is visible at all times Step 2 – The form loads in the language the visitor has selected. They enter their details via the touch-screen and indicate the number of wristbands they require. o The Screen will have 2 language options (English / Arabic) with our logo in the middle of the screen. o After the selection of the langua...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    6 bida
    Creat a book 6 hari left

    1.1 Describe the history 1.2 characteristicsand importance of the hospitality industry. 1.3 Different types of businesses with it. 1.4 The hotel grading system. 1.5 The factors that affect the industry and its success. Task 2 tourism industry 2.0 Describe the history 2.1 Characteristics and importance of the tourism industry. 2.2 tourism indicators and patterns of demand . 2.3 emerging forms of ...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    10 bida
    Create a book 6 hari left

    1.1 Describe the history 1.2 characteristicsand importance of the hospitality industry. 1.3 Different types of businesses with it. 1.4 The hotel grading system. 1.5 The factors that affect the industry and its success. Task 2 tourism industry 2.0 Describe the history 2.1 Characteristics and importance of the tourism industry. 2.2 tourism indicators and patterns of demand . 2.3 emerging forms of ...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    14 bida

    We are looking for a talented graphic designer to help us rebrand our care compliance company eCompliance ([log masuk untuk melihat URL]). We would like a high quality logo designed, as well as a set of brand guidelines to help us ensure consistency across our website, products and online content. Further to this the quote should also make provision for design of our company stationary including...

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    72 bida

    Dear Professional Website Developer, I would like to re-create the following in my website [log masuk untuk melihat URL]: 1) 1 Form to fill (in different sections) - I should be able to attach photos, save the draft of the form and also to send the filled form and photos by email as a report (like the attached, including photos and text) 2) 1 Calculator attached to the 1st Form (like [log masuk...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    40 bida