Terms condition commerce websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    260,926 terms condition commerce website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    30 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida
    App creation, e commerce. 6 hari left
    DISAHKAN

    Our company is looking for someone to create a basic app for clients to come through and create orders for our products such as T-Shirts and uniforms with quantities, sizing. then the app creates the order form and sends to our email.

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    21 bida

    Do you want to fast grow your business? SEO ? DIGITAL MARKETING? WANT to work on Most POPULAR KEYWORDS ? Very Fast Rank on Google? want to grow fast on Affiliate marketing ? Less time fast growth on Dropshipping? Here I have a great deal only for you :- IN AMAZON E-COMMERCE MOST SEARCH PRODUCTS NAME (KEYWORDS)  :- Ama...

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Build a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a website builder to create a e-commerce website. My company sells bespoke paintings to clients who commission these paintings. The business is very similar to [log masuk untuk melihat URL] and my website will need to include most if not all functionality that is on that website. It is a reasonably complex website with high touch points. Only apply if you have at least 7-10 years exper...

    $1085 (Avg Bid)
    $1085 Avg Bida
    25 bida

    !!! PLEASE! READ THOROUGHLY FIRST BEFORE SENDING PROPOSAL !!! Hello ! thank you for having interest in this topic ! I'm sorry for making you to do additional effort, But due to the type limit (4000 bytes) to describe what the project is about, I had to paste the project explanation in pastebin. :) [log masuk untuk melihat URL] This is pure text form so please don't be worried and ...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    5 bida
    Write An eBook 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "keto diet" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 10 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upo...

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    10 bida

    i want to fix a lot of pictures pictures from a shooting photo repairing pictures i want the picture to be done with photoshop and to be high quality but it has to be done really fast

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    42 bida

    Hi i am looking for a website developer and graphic designer who can make creative designs and ideas to promote . I am looking for someone who is new and is willing to work with me long term as my budgets are very low and i will need a small trial for few hours while i get things done to launch . Only bid if you are willing to agree these terms.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Web application for on e-commerce trend but has some unique features

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    4 bida
    e-commerce 6 hari left

    Tienda online de camisetas de diseño únicas.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    24 bida

    Hi, I would like to hire a writer to research and write a "Life Coaching" eBook for 30,000 words. Budget: $50 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors You agree to me ...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida
    PHP Script Inprovement 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a small PHP project. I have a relatively simple PHP script that needs to be improved in terms of performance. The algorithm actually works fine but at the moment the script is taking almost 2 minutes to run and I would like it to be reduced it to around a minute if possible. The SQL database structure can be provided if needed. It would be acceptable to change some of the tables structures...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    15 bida

    If you are seeking For Regular work, then I can offer that. Kindly read the whole project description and if all TOC agreed, Only then you are welcome to bid. ONLY BID IF YOU ARE LOOKING FOR REGULAR INCOME And bid After reading full I have no problem to create small milestone to start to ensure I am legit. I need versatile writer who would be able to write on any topic given.... Right now I am u...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    14 bida
    Create a logo 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a logo created for a new business GRIP marketing The text should be stacked on top of each other with GRIP in capital letters and marketing in lower case. I would like some sort of effect on the logo which represents gripping, whether that be an icon or being creative with one of the letters in terms of fonts I like - Aventura, Proxima Nova, Frutiger With Colours, I would like Orange an...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    88 bida
    Ebook Writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I would like to hire a writer to research and write a "how-to" eBook for 7,000 words. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors You agree to me having t...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    8 bida

    I need a website somewhat similar to this website [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], a place where it is an E-commerce of bitcoins where customers can register, create a user where you have to empty all their personal data, where they have to upload the image of your identity document in front and behind, a selfie holding your identity document and a document that says t...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    20 bida

    Want a website very similar to: [log masuk untuk melihat URL] Must have E-commerce ability Must have backend to edit text, pictures and format of website Ability to mass email

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    56 bida
    Write an eBook 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for flexible writers to research and write a 7,000 word eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors Upon pr...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    10 bida

    Write user agreements, policies etc

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    19 bida

    3 research writers needed to join my team of writers. Qualified writers must be in a position to deliver high quality work, non-plagiarized and grammar error free. My projects are deadline oriented and as such, only flexible and fulltime available writers shall be considered for the positions. Terms; 1. Compensation of 7CAD per page of 300 words 2. Low quality work to be penalized 30% of total amo...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    26 bida

    We need you to write some articles on a website that will require you to work once or more every month. The project depends on the subject or title you'll be given to work on. NOTE: You must be well experienced and a good team worker. You need to be accurate at typing as we only accept those able to deliver results within 3-4 hours a day. You must have good grammar; hence, your English must ...

    $957 (Avg Bid)
    $957 Avg Bida
    33 bida
    eBook Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm seeking a eBook writer that can do research and write at least 7,000 words on various "how-to" topics. Deadline: 14 days upon project acceptance. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) The eBook require must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spellin...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    10 bida
    Looking for eBook Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a "how-to" eBook for more than 7,000 words. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon proje...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    16 bida

    Website is built but needed to be up and running for classes. Want the calendar and classes (4/5) places indicators. Have all plugins for website inclduding woo commerce etc but needs tweeking to work together with no glitches.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    10 bida

    Hi there, I'm looking for a writer to conduct research and write a 7,000 words eBook on a variety of "how-to" topics. The details of the work is as follow: Budget: USD 70. Payment conditions: Full payment upon completion (no upfront fees). Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape). * Be written in a positive, conversatio...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    12 bida

    Hello. We are looking for someone to Submit products on the website Full Time - 40 hours a week Here are the fields Product Name Product Description SKU Price Special Price Image Url Key Meta Title Meta Description Keywords

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    34 bida
    Looking for eBook Writers 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am seeking a eBook writer to research and write on “how-to” and various other topics. The length of the eBook will be 7,000 words. The eBook must: -Contain original content (pass copyscape) -Be written in a positive, conversational tone -Be free from grammar/spelling errors The budget is USD70. Will make full payment upon completion of the project (no upfront fees). The dead...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    13 bida

    E-commerce project for clothing

    $562 (Avg Bid)
    $562 Avg Bida
    16 bida