Terms illustrator designer shirtspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    405,871 terms illustrator designer shirts tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2387 (Avg Bid)
    $2387 Avg Bida
    29 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    26 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida
    Design project Tamat left

    Illustrator anime chibi yang menggemaskan.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida
    Phases Series Tamat left

    Sebuah novel fiksi fantasy yang sedng saya kerjakan sejauh ini saya masih berusaha utnk menerbitkannya. Dicari sebuah illustrator yang bisa membuat buku saya menjadi lebih menarik lagi!

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    memberikan design T-shirts, sesuai dengan perkembang zaman, diman kita ketahui sekarang ini banyak motif-motif baru yang bermunculan. oleh karena itu saya mulai tertarik untuk memulainya,, nah, saya disini akan memberikan desing untuk T-shirts setelah desing telah saya selesaikan, saya ingin design saya banyak di minati teman-teman sekalian.. namun design yang saya berikan bukan semata cuma-cu...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a swimming pool online retailer logo design. K&J Leisure in larger font, Pool Supply in smaller font. Looking for something that is mostly blues and white with small red accent somehow (maybe "pool supply". Water and luxury and relaxation I guess would be the main theme. I have attached a competitor logo that is nice

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    22 bida
    Conference Producer 6 hari left
    DISAHKAN

    Seeking a Conference / Event planner to produce educational and networking conferences for C-Level executives, entrepreneurs and college students. Our events are held in high-end venues throughout the United States, with global participation. Conference Producers coordinate and manage all aspects of these events. This includes researching and creating new conference topics, writing agendas, recru...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Innusta is a new music project. I am starting fresh from a discontinued electronic music project under Leeorify (Spotify or Soundcloud) I am looking for some design work particularly calligraphy or some kind of digital style artwork. Will be mainly for banners for social media and album artwork.

    $69 (Avg Bid)
    $69
    0 penyertaan
    logo designer 6 hari left

    Looking to design a logo for an online travel portal for air flights booking website. The domain name is [log masuk untuk melihat URL] I would like a logo which depicts that the company is for air flight booking and it should be contain hidden symbol of regular growth, happy customer and I would like to have an Indian God "HANUMAN" (or may be flying Hanuman) in the logo as a hidden sym...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    39 bida
    Article Writer 6 hari left

    We want a 30 Articles For Our Website. Following Terms Apply For Article - 1] Unique Article 2]Seo -Friendly Content 3] High Volume Keyword Used Content 4] Minimum 400 to 600 Words Required 5] Good Readability In Content mean Content In Simple Language. Attach The Sample Article With Your Bids. We select you from the sample article. Attach Minimum 3 Articles In Bid Is Required For Hiring. The Cont...

    $3450 (Avg Bid)
    $3450 Avg Bida
    10 bida

    I need help to create my company profile, A5 Flyer, Tax Invoice Format, Letter Head Format and re-design my business card. Kindly contact me on (Removed by Freelancer.com Admin)

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    27 bida

    Hi there! I'd like to work with American freelancers. New US freelancers are also welcome! Not welcome indian, pakistan.... Looking for a senior UI/UX designer who will help a transform vision and brand to a web application design. Working in a large team with a weekly interaction will enable fast and agile development. The main deliverable would be UX and UI visual system for the web applica...

    $1119 (Avg Bid)
    $1119 Avg Bida
    9 bida

    Dear Freelancers, I'm looking for a web developer to do design for e-commerce website by woocommerce - A complete build-in and design e-commerce website - 1 product, but 3 different packaging - 5 web pages (Home, Product List, About Us, Blog post, Contact us) - Plug-in to facebook chat. - Set up inventory stock - Set up invoice and receipt - Set up coupon and collect points to a customer. -...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    21 bida

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "Weight Loss" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon project compl...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a Graphic Designer who could create a logo for my company. As my logo I want to have a mexican style skull made out of car parts. (Check the attached picture of a skull made out of bicycle parts as reference)

    $275 (Avg Bid)
    $275
    0 penyertaan
    Trophy icon Diner logo 9 hari left

    We want to update the restaurant logo, but keep the original 60’s / 70’s feel. You can google Dick Church’s Costa Mesa to get photos of the inside and the vibe. Orange booths, wood paneling on the walls. We need a logo that will work on a large sign, menus, coffee mugs, staff shirts. I want the final logo in Photoshop, illustrator, and jpeg files, in color and b/w.

    $350 (Avg Bid)
    Dijamin
    $350
    27 penyertaan

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on fitness topic. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance (As earlier as possible) The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And u...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    7 bida
    UI Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Web UI designer for our website

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    25 bida

    Hi , I have a wordpress website . I need help in integrating google ads conversion tracking in amp code payments terms : as per freelancer terms no upfront

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida

    Looking to design a logo for an online travel portal for air flights booking website. The domain name is [log masuk untuk melihat URL] I would like a logo which depicts that the company is for air flight booking and I would like to have an Indian God "HANUMAN" (or may be flying Hanuman) in the logo in hidden symbol, so you will have to use your imagination and skills to the highest sta...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    58 bida
    Fashion designer 6 hari left

    I need a fashion designer who can select out fit for photo shoots. My self a fitness trainer wanna try modeling too. So looking for a person who can change my look.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida
    Leaflet design 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a creative designer for our next pizza menu design. Please have a look at the last design we have done. The design will need to include all of the products within the menu. There needs to be a master design, which have 2 versions. 1 version is halal and 1 version is non halal. They 2 versions will be exactly the same however a couple of sentences will be changed in terms and con...

    $5077 (Avg Bid)
    $5077 Avg Bida
    35 bida