The 9 best free html editors for web developerspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    482,408 the 9 best free html editors for web developers tugasan ditemui, harga dalam USD

    Compilar y subir .ipa a App Store

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    23 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    NEED IONCUBE DECODER . PHP 5.6 IONCUBE 9

    $1211 (Avg Bid)
    $1211 Avg Bida
    11 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Pembuatan survey kepuasan karyawan dengan menggunakan online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Selama ini isu rokok dan merokok menjadi sangat krusial, terutama ketika dikaitkan dengan dampak negatif akibat merokok. tapi apakah memang merokok hanya meninggalkan akibat negatif saja. Adakah sedikit keuntungan yang bisa diperoleh dari perokok? Pertanyaan yang sepertinya ngaur, tetapi kali ini saya dapat menguraikan sejumlah jawaban keuntungan apa saja yang bisa didapatkan dengan menjadi ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida
    The offiicial translator 6 hari left
    DISAHKAN

    100% availability. I will be at your complete disposal for your translations.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi! I'm looking for a very good writer. I have plenty of work for a specific project and would like to get it done ASAP. I'm offering $2 USD per hour. Perfect English grammar is mandatory. Knowldge of Wordpress is a plus. Do you have experience with Pinterest? If you do, let me know in your pitch! Make sure that your bid is for $2 USD per hour, other bids will be ignored.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    For one of our clients we need a French translation for the Belgian market. It's website content and it's very generic. We do however, need this back by tomorrow morning (Monday) 9 am CET (Amsterdam). The file will be available later today, probably around 9 pm. Please let us know your experience with translations. We have many projects EN-FR, so if you're a good translator we ...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    31 bida
    Code Review: PHP 6 hari left

    Looking for freelancer developers in *PHP* Requirements: - 4 years of professional experience in PHP - Experience of doing code reviews - Should know PHP programming Job Description - Code Review including giving rank to codes and improvement feedback

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    9 bida

    Looking for freelancer developers in *Python* Requirements: - 4 years of professional experience in Python - Experience of doing code reviews - Should know Python or R programming Job Description - Code Review including giving rank to codes and improvement feedback in Python

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need a new website. I need you to design a website for my small Business. I waant to look design of Home page for my online shopping Platform using Html only then i will hire you Looking at your work. So send your Prototypes designing A homepage Of my E commerce site. Then I will hire you for a complete website development.[Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    I really like this song: Wait for the moment by Vulfpeck. I am looking for a music arranger to arrange the song for piano solo. I want to keep the melody (sing) and bass line ideas as good as possible. The original piece includes an electric piano but it's only accompaniment. I would like to keep the ideas (especially bass line) of this original piano in the final arrangement, but concentrat...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    Opsly is a platform that integrates Cloud & DevOps tools/platforms in a central hub allowing novice developers to build, test, deploy their cloud infrastructure using a simple web interface. Developers can drag-and-drop cloud components onto a visual designer and the tool will generate DevOps code in real-time on the web interface. Type of Freelancer: Full-stack developer specialized in - Jav...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    18 bida

    PLEASE PAY ATTENTION I need someone who is experienced in Architectural Technology, Quantity Surveying and/or Construction Management to help me with some reports. I need 3 different reports in 3 places each totalling 9 (3 x 3 report writing). I will give samles and helping materials towards this. I need only freelancers who can start now. Plagiarism is a no, turnitin check availability will be ...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    13 bida

    Small sales company located in the Heights area seeking a highly motivated administrative assistant. Must have excellent computer skills and be able to learn industry software. Must be organized and detail oriented. Must be able to multi-task as needed. Daily Duties: Enter sales orders. Answer phones. Filing Pack small items for daily UPS shipments. Keep inventory organized in small warehouse. ...

    $1191 (Avg Bid)
    $1191 Avg Bida
    11 bida

    I need a highly professional animation graphics & media designer to design a Video for similar to the one in attached YT video. the idea is very similar for a grand opening but we gonna use 3D DNA model in stead of the locker! with all the lighting and sound effects! Please only highly skilled designer contact me [log masuk untuk melihat URL]

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    10 bida

    Hey dear , I need help about PSD to HTML Convert. You should do it according to follow requirements. 1) PSD to HTML 2) W3School Validate Code 3) Pixel Perfect Design . If you are able to serve it , response here. Thanks

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    31 bida

    I want a freelancer who can provide the best website theme for the idea in the 3 steps stated in the video at [log masuk untuk melihat URL] HOW TO BID ON THIS PROJECT. To show that you understand this task, tell me what the action in step 2 of the video at [log masuk untuk melihat URL] is all about?

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    17 bida

    I want a lesson in programming android, the lesson explains activating the bottun to upload files in webview my application in attachments Required : 1-Modify the code in order to enable uploading of files. 2-Comments on each line of code. 3-The code should work on all versions of Android. 4-This code becomes me, Without restrictions.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    16 bida