The application for create logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    269,078 the application for create logo tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Game yang petualangan yang memiliki unsur teka teki yang rumit

    $739 (Avg Bid)
    $739 Avg Bida
    1 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1866 (Avg Bid)
    $1866 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Build a web application 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a web application to automate a process I currently use an excelsheet to accomplish. I want : 1. Convert a complex excel book (macros enabled) into a webapp 2. automate data input by fetching from API instead of the current process of manual entry into excel sheet

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    4 bida

    hi, I am a student, I like to experiment with different solutions on archlinux, I found a fairly serious problem in this adventure ---> "nsync backup crash". These are the steps I had to perform to extract my "[log masuk untuk melihat URL]" backup and the errors I received during and after the extraction of the "[log masuk untuk melihat URL]" file was completed. -...

    $9 - $32
    $9 - $32
    0 bida

    I have tried different methods and even the experts on siteground is telling me that the transfer is ok, but something wrong with the theme. Please need som help here. I have had other people trying to help but couldn’t fint the answer. It seems that the theme is not able to pull the right information.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Create a logo - The 360 FORMula 13 hari left

    We are a financial advising company and our business is looking to brand a process we provide to our clients with a logo. We are calling our process “The 360 FORMula” and we really want to get across the point that we offer an all-encompassing process for all their financial needs. For colors we are picturing: either all silver or silver and a faded green. We would love to see what l...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    8 penyertaan

    I need two partitions created and two seperate programs installed on the Google Cloud server. They will both require two step verification to access.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    1 bida

    Wat kind Mamoos? Here are the details of my small project: Click here: [log masuk untuk melihat URL] and download the RAR file. It has 4 x PDF's in it. Currently each PDF has the exact same front page. I need all the pics on the front page to be changed. They must keep their current shape. see the attached picture for an example of what I mean (3 x pics are hexagonal. 1 pic is rectangula...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    16 bida

    i need a vpn app for andriod and ios

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    5 bida

    Create the 3D technical drawings for 6 different aluminium extrusion profiles, including the assembled drawings. Create renderings and line drawings for these 6 assembled parts. If possible create a movie to show how the system can be assembled on a roof. Enclosed pictures are indicative, the design we need is almost similar.

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    25 bida

    You are going to read at least 15 published articles from worldwide reputable publications and create a report about these articles. These articles must be about 'detecting emotion by using face analysis'. You have to put a perspective by reading these articles. The report will be kind of literature research. What kind of techniques can be used? What are pros and cons of these techniqu...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    12 bida

    I need you to write up a minimum of 5 Column Cash Book of the Transaction that was done with a random company in the following given month.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Build software/application 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like a developer to create software like [log masuk untuk melihat URL] It is pattern making software which users input an image, change some settings, and then generate a PDF so users can create FOLDED BOOK ART (google it). The application would be installed on a PC or used online via a webpage. please research 'folded book art'

    $2891 (Avg Bid)
    $2891 Avg Bida
    51 bida

    A mobile application (Android) is needed for school management. Which performs functions like maintaining attendance,marks, record etc. online.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    2 bida

    Hi there, I have this website it is just not ranking in search engine anymore i just need to fix the SEO for the front page. [log masuk untuk melihat URL]

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    22 bida
    CREATE A WEBSITE 6 hari left

    CREATE A HTML WEBSITE WITH 10 PAGES

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    25 bida

    assembly language work need to complete pls msg if interested pay is 15usd final price please help need it done in 5 hrs maximum need commented code throughout in basically each line to explain what the code is doing so i can explain to others has to run on raspberry pi 32 bit machine

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    I can not add user in Mysql 8.0. In version5.6 there was not error.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida

    Hello, we are a european company that creates personal notebooks. We have been on the market for 7 years and sell about 100.000 books every year. As business is increasing we are seeking for freelancers who create manuscripts for notebooks. WHAT ARE WE SEARCHING FOR: • We are looking for freelancers who produce manuscripts depending on the order situation. • You do your own designs and...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida
    Web Application 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    8 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new WEB/BAR website. Kindly get back to via martmighty99@[log masuk untuk melihat URL] Regards

    $1033 (Avg Bid)
    $1033 Avg Bida
    3 bida

    We have an ionic1 app. It reads QR codes via a custom plugin and once qr is read, it calls a setTimeout() that later calls a funcion that send the informatio to our API Problem is that it randomly not work, it seems that sometime, after the App has been idle for a while, the setTimeout never fires and then the remote API is never called. App it is using other timeouts for other operations so may...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    15 bida

    Google cloud expert to deploy java application..

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    we want to create an wordpress website to our church . adding features like moodle ,[log masuk untuk melihat URL] video , podcast and chat system you can check the samples like : [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $1150 (Avg Bid)
    $1150 Avg Bida
    84 bida

    I need to make some design changes to my wordpress website.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida