The art of cold callingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    315,224 the art of cold calling tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    5 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    I have attached the file that contained the details of the Project. Please read it carefully and if you think you can do it perfectly then bid on it.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    4 bida
    art &design 6 hari left

    I need some help with finding an accountant.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Hey, I started selling mobile cases, skins, stickers, posters etc on Amazon/Flipkart. And I'm looking for artists that can produce original art so I'll use that designs on my products and sell on amazon /flipkart. All rights of the art will remain to you. This work will be on commission based i.e you will get a revenue depending on how much product is sold with your designs. The more the...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    8 bida

    I'd like to create some fresh company apparel with a more localized "flare" to our company logo. My branch is in Minneapolis. So I wanted to create a sort of company logo with a "Minnesota" flare. I'd hope to do the same for our Iowa, Nebraska, and KC branches. I guess it doesnt have to incorporate the logo at all, just the name. i.e. Minnesota is known for its ...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    57 bida

    I designed a form reqister and login page. I want to program this form using jquery and php and mysql and ajax and plugin form valiadate jquery

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    I designed a form reqister and login page. I want to program this form using jquery and php and mysql and ajax and plugin form valiadate jquery

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    15 bida
    Chibi illustrator needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone who is familar with the Chibi art. Need be fast and good.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi! I want to refresh the look of a document we're using internally. We're talking about a form made in word format. Color has to be upgrated so does the look... we need something more professionnal. (see attached) I need one version with the ''arrow logo'' as a watermark and one without it. Full logo has to be at the top. Thanks, David

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    21 bida

    We need to scrape/collect the business name, e-mail, phone and address from the search result on this webpage [log masuk untuk melihat URL] There are approximately 10 000 businesses and the information is located under each business contact card. The job needs to be completed during the month of November.

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    47 bida
    Trophy icon Diamanté Lash 22 jam left

    I would like the smoke to be a light blue since it’s a diamond theme, instead of Adeline I want it to say Diamanté Lash, by ksiia where art director is. I want a diamond shape instead of the shape shown. It’s for a Lash extension business.

    $114 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $114
    74 penyertaan

    I want the smoke to be a light blue instead of pink. Diamond shape instead of the shape shown. Where Adeline is I want it to say Diamanté Lash where it says art director I want it to say by Ksiia.

    $106 (Avg Bid)
    $106
    26 penyertaan

    I am looking to outsource some of the work involved with searching for cold leads for my business. I am a php developer who provides web development services to my clients and I am looking for new clients. I need a virtual assistant to seek out potential clients and make a connection, as well as bidding for job postings for me. Applicant should have fluent english (written and spoken) and will ne...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    Need a Graphic designer to revamp the existing Logo & UI of our Mobile Application - Flashlight App. The Logo should be catchy and UI should engage the user. We need the designs to be submitted in PNG & SVG formats. Our app: [log masuk untuk melihat URL] * Design the UI by taking inspiration from the app mentioned below (Screenshots attached) [log masuk untuk melihat URL] * Add buttons...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    8 bida

    I need a sms triggering platform or services that do not have message content blocking.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    8 bida

    logo design for ( Paper Art / فن الورق )

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a researcher with great web research skills, and a strong understanding of the startup ecosystem to help me with a quick research project. New freelancers are most welcome. Apart from the web research skills and understanding of the startup ecosystem and related terminology, the only other requirement is perseverance as what you will be looking for is not easily available on the w...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    11 bida
    Tele sales 6 hari left

    Need centres for domestic tele calling process - this is pure sales process and revenue sharing model. Centre who runs domestic outbound process can bid.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    4 bida