The art of drawing 3rd editionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,866 the art of drawing 3rd edition tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida

    Lukis drawing untuk pelan kelulusan bagi cadangan pindaan dan projek baru.

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    ingin bekerja Tamat left

    Membuat drawing bangunan gedung struktur baja dan lain2

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    Kanopi kantor Tamat left

    Kami Melayani jasa Design untuk Rumah, Warehouse,Mekanikal (Steel Work), dan Detail Drawing.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    saya seorang mahasiswa desain grafis disurabaya, saya membutuhkan kerja yang bisa saya kerjakan sambil kuliah keahlian yang saya miliki adalah olah gambar dengan photoshop dan manual drawing objek-objek sederhana

    $7368421 (Avg Bid)
    $7368421 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi I have a site that's under development. We have a placeholder in place hoke page in place. Its responsive the domain is [log masuk untuk melihat URL] The final home page will be in two formats and each one targets: 1) Asia ladies who are looking for a western guy + (and very importantly) Asian women who are looking for a second income from just chatting to western men. 2) US, Europe,...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    13 bida
    Wedding Card 6 hari left

    Need to design a single page wedding card in the form of Islamic Art.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    I need people who has membership in locally big websites. What you need to do is to create a post which advertises my Telegram group that is about Banggood (Online Shopping). I don't have much of a budget. So I can only pay for 1 hour of working. 1 hour will be enough for what you will do. Please send me a message containing the websites you have membership and can create a advertising post....

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    We've started an IELTS Institute two months before. We need someone to make students to join our institute. We are willing to pay you affiliate commission per qualified sales capture. We are strictly looking for people who can actually bring us students, not marketers who can bring us leads. Thank you

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    Pet Care Facility 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a technical drawing of the the attached image describing the size and shape of the building, acceptable variations, load limits, materials etc.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    5 bida

    Frontend Code customizations Need to work with offshore inhouse team with JIRA tickets Need to be more creative with CSS3 styling (SCSS) giving fine touch and smoothness with interactions to the designs

    $774 (Avg Bid)
    $774 Avg Bida
    5 bida
    Tattoo idea 6 hari left

    I’m wanting to bring a tattoo artist a drawing to use as a tattoo because what I’m wanting is quite specific. I would like a tiger very similar to the picture I’ve provided. It is neo American traditional mixed with some Japanese traditional. I love the pose of the tiger and the colours used and would love something very similar to bring to my tattoo artist.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    15 bida

    We manufacture and import industrial lifting products and we have a need for help with design and layout of brochures and catalogs, also art for promotional items. Past examples attached.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    54 bida

    so i have this app in android and ios and ipad and it is connected to an admin dashboard : the changes and are in the App(android , ios ) : 1-(current login in the app is by using the email ) i want to shift it by using phone number. 2-( current reset password is by using email) >> i want to add the option to reset it by using SMS. changes in the admin dashbored is : there is a table of ...

    $211 (Avg Bid)
    $211 Avg Bida
    26 bida

    Draw something in very details and express emotion

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    24 bida

    we need to have the same application like abra, [log masuk untuk melihat URL] just with other payment gateaway and our own coin. we need also fiat account and them 6 coin wallets where people can exchange.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Hi! I need a new logo created for one of my clients. Here's what we're looking for: Business Name: Tom Cook, M.D. - Beyond Mental Health Color Preferences: Earth tones (greens, browns, neutral colors). Here are some colors he's currently using - 9CA377, 3F4430, AC6F40. You don't have to use these colors, but it's a good reference point. Please use your creativity. D...

    $35 (Avg Bid)
    $35
    5 penyertaan
    Trophy icon Pollution Tub 14 hari left

    I have a plumbing business and I would like to expand our reach to whole house water filtration. Very few people drink their tap water because they don't trust it but don't realize they are bathing and cooking with that water too and that many chemicals are absorbed through the skin. It is so important to drink good water to hydrate and cleanse the system. I need a graphic that will d...

    $185 (Avg Bid)
    Dijamin
    $185
    0 penyertaan
    The H.D H.Q 6 hari left

    Fast Food Restaurant concentrated on HotDog only

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hello, here are the instructions for the job. Very easy .ai work. Here are the instructions: [log masuk untuk melihat URL] Please read carefully and good luck with your bid.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida