The art of multiprocessor programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    302,340 the art of multiprocessor programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a logo designed. It’s very simple. I need just the number 7 to look very different then the number. It can have a longer stem, it can be a brush stroke ,but what I am looking for is somehow making it resemble something that would go along with my Yoga studio Again it’s just the 7

    $50 (Avg Bid)
    $50
    38 penyertaan
    Trophy icon I need a logo 9 hari left

    I'm starting a company that hosts Art Parties. Basically, I walk guests through making a painting while we all drink wine and chat. Google 'Paint & Sip' for similar companies. Most of the logos seem to have a wine glass and paint streaks. The name of the company is Tipsy Doodle. It should be bright and colorful, but simple enough to recognize from a thumbnail image. I...

    $42 (Avg Bid)
    Dijamin
    $42
    0 penyertaan
    check my mvc application 6 hari left
    DISAHKAN

    i am a beginner at programming and i build a mvc application with a mssql database for a small company i would like some one with experience should go over and check that every thing is ok and test it should be bug free is it possible? how will it work?

    $1051 (Avg Bid)
    $1051 Avg Bida
    32 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to build my online store.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    9 bida

    Design Engineer and CNC Programmer Metal forming and Sheet metal designs. Metal doors. Balusters for stairs. Auto Parts & Accessories, Auto Cast & Production Lines, Sheet Metal, Home Decoration & All Laser Works Autocad-Solidworks-Corel -flex-art cam

    $451 (Avg Bid)
    $451 Avg Bida
    4 bida

    I want to have picture painted of the state of Michigan on my wall and also would like some type of material over it to make it 3d(something like paper mache maybe?). Best example I can give are those globes that buldge out where mountains are located. I'll attached picture to better [log masuk untuk melihat URL] would be around 12 square feet with upper and lower peninsula included.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    4 bida

    Hi ART LAND DESIGN, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I want to have picture painted of the state of Michigan on my wall and also would like some type of material over it to make it 3d. Best example I can give are those globes that buldge out where mountains are located. I'll attached picture to better explain. Size would be around 12 square feet with upper and lower peninsula included.

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    8 bida

    DO NOT BID IF YOU ARE NOT AN IDX EXPERT! I am a real estate broker and I have 12 agents working for me. I would like to build a beautiful mobile-friendly IDX real estate landing page showcasing our listings with all the goodies modern MLS has to offer: multiple pictures, virtual tours, property video, etc. I've read that Karibu WP template is especially good for that, but I'm not sure. ...

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    25 bida

    It is a hair company named SLAY//. I would like for the name to be incorporated in the logo. If possible i would like the S in Slay to be a bundle of hair weave with the // at the back actually being waves. If those things are possible anything extra will be lagniappe!

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    43 bida

    summary many the paragraphs to one page and tell us what is the main point.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    25 bida

    Hi, I have just recently setup this site and was wondering if you could help with SEO and being able to achieve 1st page Google ranking? Best wishes Thomas Galbraith

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Oil Painting 6 hari left

    I am looking to develop a relationship with an excellent painter, specifically someone who is an expert in oil paintings. I am looking to reproduce a few famous images as well as paint some original portraits in a classical style. It's very important that the person be an expert in creating faces - always the hardest part of any painting. If things go well, I can open you up to my network of ...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    22 bida

    We have real estate site which is developed on OOP with PHP Smarty. Please bid if you only have expertise in Object Oriented Programming plus having know how of PHP Smarty.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    4 bida

    Need Someone who can Create Social Media Profile for my Company

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida
    Logo design of the number 7 6 hari left
    DISAHKAN

    I need the coolest number 7 it can be done with Yoga Poses or not colors are either Black or Sky Blue this is for a yoga studio called YOGA-7 the 7 is the main logo and area of focus

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    93 bida
    Create Invitation Online 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, Interested in creating a website to create an online invitation. Programming ASP.NET MVC C #. Welcome to contact us

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    13 bida