The art of programming pdfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    360,833 the art of programming pdf tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    The Chequers 6 hari left

    I have just bought a Pub/Indian restaurant and want a new eye catching design to really put my stamp on it but following a Chequers theme to suite the name but and Indian twist to it .

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    33 bida

    Help me save PDF file in "Secure" mode so nobody can edit, NOT WITH PASSWORD i paypal 1 dollar

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    We have calendar files in PDF form that need to be converted into a Google Calendar. We need the software to live in AWS. Preferrably in Python.

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    14 bida

    Implement a program that can optimally solve random instances of the 15-puzzle (some notes are attached regarding the basic idea of pattern databases in case it helps) The following criteria must be met: - Use of a memory-efficient A* algorithm, such as IDA*. - Use of an efficient programming language, such as C++ (Python is probably not efficient enough). - Creation and use of pattern databases...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    12 bida

    I need you to write some content for a website.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    18 bida

    ASSIGNMENT: Create and enhance existing artwork with the use of Illustrator or Photoshop or both. Take existing automobile manufacturer logo's and elevate their appearance with chrome, or satin, high gloss finish, or textured sand-cast appearance. APPLICATION: High resolution dome labels. Approximately 3"x1.5" oval shape. I will provide artwork logos that are high resolution...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    32 bida

    You have to convert a PDF to excel. The PDF is 800 Pages.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    16 bida

    We are hiring a Web Developer for our new development team. You will be part of our international development team and you will be involved through all phases of software development. You will be involved into internal and customer projects and working close with the markteting and support department. If you are a highly motivated and talented programmer who engages him/herself in developing web...

    $532 (Avg Bid)
    $532 Avg Bida
    58 bida
    Simple R Programming Project 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a simple project and needs it to be done within 6 hours.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    <<<<PLEASE READ THE DETAILS & ATTACHED FILE BEFORE ANY PROPOSAL>>>> Hi, I’m looking to create a new mobile app working on both IOS & Android with backend and the possibility to link it with and y POS cloud system Main points: - Build the app in native with latest programming technology and fronted in Angular 5 or 6 - The possibility from customer side to pre...

    $1205 (Avg Bid)
    $1205 Avg Bida
    74 bida

    1. An ORIGINAL design that deals with the Grateful Dead ( a band ) it must encompass their culture Artist must know: -- about JAM BANDS (such as PHISH, Widespread Panic, Grateful Dead, ect... and trends within this community -- about psychedelic art --sacred geometry art 2. A rendition of the Turtle/Terrapin design, it must encompass the psychedelic art. We want some with the earth inside the ...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    1 penyertaan

    Hello, I’m an art student who is skilled in drawing and 2D mediums. Sadly I have no talent for 3D mediums and would need help rendering one of my 2D detailed art sculpture drawing into a 3D model for 3D printing. Size and all details would be added to help make the job as easy as possible. Don’t worry the sketch/idea are made of a combination of basic shapes. I understand how some cust...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    10 bida

    You have to convert a PDF to excel. The PDF is 800 Pages.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    39 bida

    We want to create an app or web platform for the users that want to create a personalize GIF using the camera. The app understand who is the person in the video and add differents effects. it has to be easy for the user and convert the final design in GIF. developers, design, video, apps developers, ia developers.

    $1041 (Avg Bid)
    $1041 Avg Bida
    33 bida

    I am looking for freelancers with good typing speed to copy type large number of files in Microsoft Word.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    79 bida

    The Bucket Company is an Agricultural Company that sells Grow Systems for both Agriculture and Horticulture. We sell different size systems for different purposes which can be a smaller grow or a larger commercial scale operation. What we need done is a rendering video of our system being assembled.

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    27 bida