The best designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    296,108 the best designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need help remotly to fix the bug installation [log masuk untuk melihat URL]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    Looking for a logo designer to design a logo

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    46 bida

    I have started the ASP.NET MVC project on top of my database (small) design (I already have theme implemented, layers in place, Autofac,..etc) I want someone to complete the work as per screens sketch I will share later

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    14 bida
    kitchen designer 6 hari left

    Know how to use autocad, knowledge about 2-d and 3-d drawing.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    16 bida

    Our Name Company is Dera Energy Indonesia, for design is free if you are using full name, DERA, or DEI we want a simple design and colorful and applicable for stamp also. We are general trading, general services, technical, engineering, energy business (Oil and Gas, Mining, Geothermal, electricity, etc)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    69 bida
    $16 Avg Bida
    19 bida

    I own a volleyball training business who also wants to own a volleyball clothing line. I would like to start off with T-Shirts and Hoodies. 5 simple sayings: -SORRY Princess NOT EVEN CINDERELLA could get to THIS BALL (but with an indoor court/ball or a silhouette spiking) -Your Mom Called And Said That You Left Your Game At Home (include a picture of a phone) -Volleyball IS Life (a ball inside of...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    55 bida
    GRAPHIC DESIGNER 6 hari left

    NEED A DESIGNER WHO WILL DESIGN LOGO AND IMAGES FOR WEBSITE. REQUIREMENT TO DESIGN ALL IMAGES IN ADOBE ILLUSTRATOR.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    24 bida

    I have an UI definition done using Photoshop and have a HTML design already developed. looking for someone who can convert it into an Angular application. I already have a design, I just need you to convert that with don't business logics.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    27 bida

    The AdvGroup is a boutique business advisory firm supporting start-ups and small to medium sized business’s. We need a Logo designed which will be used on business cards, email signatures and document letter head. Please refer to the attached Brief for more info.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    72 bida
    web designer 6 hari left

    we are looking for a long term graphic desinger for adds and websites

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    35 bida

    For my teenager son' room. It's a small room we expect a single bed study table books almirah and clothes wardrobe every thing in that room

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Avg Bida
    12 bida
    THE 67 SECONDS LIST 6 hari left
    DISAHKAN

    Early warning devices alert people with seconds to tens of seconds before the destructive wave of an earthquake arrives. I need a list of actions necessary and possible to be done during that period of time, ordered by time, from 1 second to 67 seconds, in order to save human life AND ASSETS. The list will contain both HUMAN actions AND AUTOMATIC PROTECTION actions, as in the example (attached fi...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    11 bida

    Need the following changes at the earliest: 1. Parallax effect in the images as on sample website required on the home page. (Sample parallax effect : [log masuk untuk melihat URL]) 2. Improvement in the Mobile view or mobile pages of the website. 3. Removing all the errors of Mobile Usability of the website in Google webmaster 4. Error 404 page is not mobile friendly. 5. Some of the pages of the...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    18 bida

    Artikel Komuniti the best designer Teratas