The best graphic design software of 2016pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    305,768 the best graphic design software of 2016 tugasan ditemui, harga dalam USD
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    SDN CONTROLLER

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    ini adalah design gambar kaos depan Pendidikan Matematika UIN Walisongo Semarang'

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Cara Mendapatkan Gems Clash Of Clan Gratis [log masuk untuk melihat URL]

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Pembuatan survey kepuasan karyawan dengan menggunakan online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami adalah perusahaan yang begerak di bidang teknologi 3D Printing akan melakukan expo/pameran pada tanggal 10-14 Febuary 2016 (5 Hari) di Cambridge City Mall, Medan. Memerlukan beberapa Freelance Marketing/Sales untuk ditempatkan di lokasi pameran. Anggaran dari Rp80.000-Rp200.000/hari (10.00WIB-22.00WIB) tergantung pengalaman dan skills. Ditambah bonus/komisi penjualan. Produk yang dipasarkan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am currently a software development student and will create my first app soon. Therefore, I am looking for a graphic designer that can help me with some graphics that I can use in my website. I can explain a little bit of what I'm doing and hope you can get an idea. I will be creating an app where the user will be able to log medical injections. So, I want something in the background l...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    21 bida

    This is long term position. We have a number of ideas to develop mini games and we are looking for an experienced game developer to help us. You must be able to complete work end to end based on specifications, test your work, and deliver great code into the repo. We don't care where you are based, but you will need to be available during US business hours - Please confirm that you understand...

    $3913 (Avg Bid)
    $3913 Avg Bida
    13 bida

    1. Branding of Le Reve including the logo, stationeries, like envelope, letterhead, documents and business card 2. 3D Rendering of attached 3 kitchens and 1 dressing with attached PDF drawing and actual photos for reference. (Ceiling and Flooring have to change.) 3. Walk-through video of the kitchen and dressing NOTE: Rendered images and videos of the 3 kitchens and dressing must show the elega...

    $1725 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Peraduan Teratas
    $1725
    42 penyertaan

    My website is an online search tool for exam question papers. So I need a typist who can enter the questions from the exam question paper (mostly in PDF format for exams such as UPSC) into an Excel sheet.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    21 bida

    The job is for a musian/singer/composer and wants to incorporate a current click funnel site into a new site (delting the clickfunnel) promoting her online courses and local song circles. It will need an events calendar for sign up, payment/receipts for her local events in vancouver It will include a blog, her youtube channel and a store for MP3's. The majority of her MP3s will be sold on CD...

    $563 (Avg Bid)
    $563 Avg Bida
    7 bida

    I want to develop software like Pulse Connect Secure. Please review reference ([log masuk untuk melihat URL]) and help me out.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    1 bida

    HI, I have a project that uses a US Robotics 5637 USB Modem, we use it to capture the caller I.D. phone number of the caller and send it to our website API. I need to know a couple of things: 1 - Can we log the call duration time with the modem? What AT commands would be used for this? 2 - Can we also record the phone call through the USB Modem? A normal telephone handset is used and plugged i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need a workflow. Using Sharepoint on prem 2016. And SP designer. Need to create a workflow/lists that allow a select group to report incidents tied to a specific numbered event. Using [log masuk untuk melihat URL] (modified)I enter ID number of the event. then Select users then get an email with link to list to report their issues pertaining to the event. The link will be an edit form I crea...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    12 bida

    We have a web-accessible toolset for image reading, loading, viewing and image manipulation. This application is mainly built with different libraries in JavaScript, Python, C++, HTML and CSS. The different libraries (containers) are put together with docker to make a single application. We want you to update the front end and related back end(1-2 pages) of the web viewer of this toolset, which ...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    4 bida

    Looking for a partner (co-founder) to join us for a project that will bring in a great amount of money in the long run. We can negotiate a equity rate percentage that works for you and get a contract going. I'm passionate entrepreneur with a wonderful idea and I'm looking for a co-founder to bring their knowledge and ideas to the table to help the organization grow. I'm not greedy ...

    $51913 (Avg Bid)
    $51913 Avg Bida
    29 bida