The best graphic designer in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    346,963 the best graphic designer in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello, my name is Tamia, and I am starting a new business called 'Leonie London', where we will be selling shoes online and therefore I need a freelance designer to help bring my ideas to life and take them to my manufacture.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    20 bida
    Graphic Work 6 hari left
    DISAHKAN

    Most people have no idea how incredibly taxing it is to have to deal with people without F*=/King common sense. Please be kind and do not waste my time if you one of the masses! PLEASE BE KIND, HAVE THE COMMON RESPECT TO ACTUALLY READ MY BRIEFING AND UNDERSTAND MY PROJECT BEFORE YOU RESPOND TO ME. ONLY RESPOND IN THE FORMAT I LAID OUT! The response format I ONLY want to see is: 1) How long to ...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    10 bida

    find me elderly clients who need spoken counseling. I specialize in giving the elderly company over skype or other video calls apps. the client must agree to pay first for ordered hours of counseling get the client to agree to counsel for 6 dollars/hr confirm how many hours of counseling is required schedule counseling time table after talking to me YOU WILL GET 2 DOLLARS for each counseling hou...

    $2 - $2 / hr
    $2 - $2 / hr
    0 bida

    i need the graphic designer for a newly opened magazine , would like this graphic design to be with us full time.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    43 bida

    I am looking for a graphic designer and a content producer/editor to help me to produce at least one good image a day to bring values to our client's social media strategy.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    19 bida

    The website must be focused on elegant design. I need the expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

    $3813 (Avg Bid)
    $3813 Avg Bida
    42 bida

    A CodeIgnitor expert is required. Need to customize and modify the website.

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    92 bida

    I need a freelancer who can rank my website within the first five in google searches through the specific keywords (which I will let you know once the job is awarded). Also, the freelacer should create backlinks and do-follow links for the certain recommended posts. The website name is www.startfurnishing.com. Please bid only if you are sure of the results. The results have to be satisfactory for...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    17 bida

    Looking for a person with the following qualifications: - Advance user of Elementor page builder & related plugins - Specializes in Wordpress design & development - Strong modern design sense - Attention to details - Can follow very specific instructions with project management tool - Understand site speed & performance optimization - Good understanding of UX/UI best practices - Can...

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    38 bida

    You will need to create an Excel file with information about all major science museums world-wide. For each museum you need to collect the following information: * Name * Country * State (where applicable) * City * Website * Link to wikipedia article * Number of visitors a year * If they have hands-on activities for kids * Is it science specific museum (like "The Science Museum in London"...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    56 bida

    One of the websites is not following DMCA & cloning the content of our website. Can anyone help in finding that person & removing it's website's content? Contact us immediately to resolve this issue. Thank You.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Hello, everybody. I am working on a Qt project. I want to add a feature on project. * application search feature The feature should run on windows & mac OS. I will share more detail on chatting.

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    5 bida

    Milestone 3/6 Payment for Project Service Ads

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida

    I will need advice on how and who to host this site with please. I think WordPress will be a good option for me but feel free to advise on this subject too. The price is to see this stage built and working well. I will continue to pay for further development once this stage is ready. Below is a detailed description of what I would like. Once you have created a site that is to this design I will...

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    77 bida