The best graphic designers in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    385,079 the best graphic designers in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    Graphic designer 6 hari left

    I need to design a few phamplets and vouchers for my shop

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida
    keep the books 6 hari left

    my bookkeeper just quit. need a new one. $30 per hour range depending on experience. extimated 20 hours per week

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    8 bida

    Design background and packaging and a flyer for email and do some editing for the images

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    34 bida

    Need some to edit a company offer letter in PDF form changing the logo and the address on the PDF company offer letter i will be providing and also change the company water mark on the PDF form

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    27 bida

    google home will automatically announce notification and also ask questions if user wants to activate device. The notifications and interactions should be fully customizable. Should be able to integrate with IFTTT. Basic Tutorial: [log masuk untuk melihat URL] I want this feature to work for all my customers all around the world. Example: When User reaches home, GPS detects and google home anno...

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    7 bida

    We require several posters and social media banners designed for our Theatre & Film festival. We need one poster (and matching Facebook banner) which promotes all three festivals on the one page, as well as individual posters (and matching Facebook banners) for all three strands (Theatre, Film & Cabaret). Each poster will need to have matching facebook banners in the same style/design as...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    0 penyertaan
    fix code (very simple) 6 hari left
    DISAHKAN

    I downloaded go source code. This is open code. Check out the attachment below The code shows a string on the screen. The code loops indefinitely. I want to run a loop for a specified time and stop loop and write "hello world".

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida
    Graphic Design 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to help me work on my logo. I have the sketches and the ideas done (Which I will give for direction) but no time to digitize it myself, besides it would be good to have a fresh pair of eyes to view and give their input where needed.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    40 bida

    I got a pinterest style site [log masuk untuk melihat URL] What I want: [log masuk untuk melihat URL] homepage pics display correctly [log masuk untuk melihat URL] columns Please check attachments to see the request details. Current situation and some questions: 1. Currently I adjust the middle size to 400px in the backend, then upload the image, and then adjust the middle size to 250px, so wha...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    24 bida

    I need an app developer from the US. Preferably near Los Angeles. The app is for social media.

    $6839 (Avg Bid)
    $6839 Avg Bida
    20 bida

    I would like to sell clothes, accessories, shoes, electronic products on my site

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    6 bida
    fix code (very simple) 6 hari left
    DISAHKAN

    I downloaded go source code. This is open code. Check out the attachment below The code shows a string on the screen. The code loops indefinitely. I want to run a loop for a specified time and stop loop and write "hello world".

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Build the server and front end for a chat system. For part 1, chat functionality is not required, you will be building the dashboard for the chat system, and in part 2 you will add the chat functionality along with other features

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need a graphic to come up with min 50 business card designs in the Real Estate Market as a mock up for clients to view. The have to be high end and modern and professional look. If this works out we have more to grow our library.

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    28 bida

    We are animation agency and we have done very good project of good brands so we need some work from freelancer.com

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    2 bida