The best logo designer in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    474,913 the best logo designer in the world tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1858 Avg Bida
    38 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    26 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    14 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    21 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looking for talented graphic designer to design a prize ticket for our business, we have the general idea so we need the final touches, the ticket design will be on PDF so we can use to send to our customers after purchase.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    7 bida

    We are looking for the people who can set the "cross-sell app", buy more save more app, Recard App for our Shopify website

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    3 bida

    NEED LOGO DESIGNER FOR MY BRAND & CATALOG E-BOURCHER FOR CLOTHING AND ACCESSORIES BRAND NAME: GOCHORDS DESIGNER

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    20 bida

    You are asked to simulate the functionality of “Gas & Co.” fuel station. The station consists of a number of fuel pumps, initially three of them. Each pump contains an input area, a display (status, amount being dispensed, amount of money), and a dispenser, and gives out one type of fuel (diesel, gasoline, etc.). Each type of fuel has a variable price that is configured on ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Need a graphic designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Our client want to launch a first product in their clothing line "T Shirt" Need to design for the same which will be used for many years to come. As this is the first t shirt to be launched, it plays a very important role. Need a sophisticated and sober design. Share the T shirt you have designed and we will look at them. Wasim.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    11 bida

    We are looking for talented graphic designer to design a prize ticket for our business, we have the general idea so we need the final touches, the ticket design will be on PDF so we can use to send to our customers after purchase.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    26 bida

    Provide me the best blockchain DeFi idea for a project. This idea must be new and can't exist in the blockchain space already. Summit your ideas to me. The person who summits the best idea wins the contest.

    $60 (Avg Bid)
    $60
    0 penyertaan

    need to start blogging you can make WordPress with customisation or any fastest theme liker generate press or ocean wp. or any customisation budget is 1000 inr. catagaries

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    I have some photos of different people but I need to separate the people's photos from the background and to have them with a transparent background. I need to hire 5 designers to work in parallel so I can finish this project maximum by Thursday morning, each designer will work on a single character from the 5 characters I have and each character has from 15-20 photo to be done. My proposal i...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    41 bida

    Objective: 1. Explore different approaches to reduce cost, this cost should be in a way that passenger is paying less yet getting better services, also the company and driver are getting good amount at the end of the day. 2. Focus on parameters that can help company and drivers to reduce expenditure so that the net profit increases in some fold with the possibilities of reducing waiting time, as w...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Logo Designer for New Startup 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking to hire a Logo Designer for New Startup.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    51 bida
    T Shirt Designer 6 hari left

    Looking for an experienced T shirt designer. I'm selling Tees in UK and Canada. So the designs must come accordingly. my Budget per design is not more than Rs.250/-. I want 50 of them. The designs are mainly text based with a vector here and there. Anyone who is interested in this job can send their demo work done in the past.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    11 bida