The best php framework for 2015pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    232,158 the best php framework for 2015 tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Irsan Nurdin Tamat left

    Ekspasi 2015,bareng kawan-kawan

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    2 bida
    Rian Ripadi Tamat left

    Ekspasi 2015,bareng kawan-kawan

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida

    Pekerjaan melakukan enhancement framework dari sisi teknologi dan security

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need man power to assist my online store customers.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    Ebay Auction template design is clear

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    buy every time a blue arrow appears and sell every time a red arrow appears, when in buy position(s) exit all buy positions on on red arrow sell signal, open sell position close all sells position(s) at blue buy candle

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Find the perfect name and design the logo for this page: [log masuk untuk melihat URL] I also need mockups my membership area, also 1 mockup for every of my 6 bonuses and I mockup with all the thing together (please see attached file). (If you don't understand me, please ask). NB: This website is in French.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    5 penyertaan

    We, the International Logic Party, are seeking a programmer to build an MVP of Egora, which is The Worldwide Stock-Market of Ideas. Egora is a [r]evolutionary technology––part of a larger system of Intelligent Democracy––that makes democracy logical, efficient, and incorruptible – EVERYWHERE. We are here to do nothing short of taking control of all governments and g...

    $2164 (Avg Bid)
    $2164 Avg Bida
    11 bida

    We are a software development team focused mainly on mobile application development. Whether we are talking about Android, iOS or Web apps, DevRevolution can provide you with the consulting and resources to help you develop your projects. We deal with the development of software applications, especially with the development of mobile applications – Android and iOS, but also Web applications...

    $3812 (Avg Bid)
    $3812 Avg Bida
    55 bida

    Hi there, I prepared an interactive map for my website, however, it still needs a few adjustments. It is a map in the form of a floor plan, so it would be ideal if you have an architectural background or are knowledgeable in the field. It would be much appreciated if you could showcase examples of your past work. All the best, Bernard

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    8 bida

    Hello I require someone who can work on journal writing in the area of transformer less inverter for grid integration using PV.

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    7 bida
    Best of Ohio Sports 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. Current website is [log masuk untuk melihat URL] Looking to change entire website.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    30 bida

    Hi, I would like to make a mobile app that is developed hybrid framework. This app is containing only 2 screens and design suggested already. If you have experience of hybrid framework for mobile app development, we can discuss more detail. Thank you.

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    27 bida

    I need a professional with experience in websites hosted on the Onion network in the well known Deep Web, I need a rewrite in my script site as * PHP Code Update * Add some extra functions on the site * Reconfigure some permissions of the Administrative panel of the site * R and configure the background of the site's homepage * Know City a payment Checker * Attention the script of the site a...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    14 bida

    will surely pay if anybody solves the problem. willing to pay upto 2000 urgently I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Linux using Javascript.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    5 bida
    SEO in the TOP10 in a month! 6 hari left
    DISAHKAN

    - Who can place 1 keyword in the TOP10 at [log masuk untuk melihat URL] in one month? - Who can place multiple keywords in TOP10 at [log masuk untuk melihat URL] in a month? If you can, contact me.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    74 bida

    This is In house Job! No Remote assistance required. Only in Lahore, Pakistan. We're looking for a React Native Developer to join our growing frontend team. As a React Native Developer, you will help develop the next generation of our apps using tools such as React.js, Redux, Enzyme, and Webpack. You should be familiar with React and its ecosystem. Responsibilities: IOT Develop new com...

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    13 bida

    Should have good experience in Java, J2EE, Spring framework, Spring Boot, Spring Cloud, Cassandra, Kafka, docker and kubernetes for a software Engineer role. Should have sound experienced with REST services,Spring Boot, API security, Cassandra Need a very flexible Indian guy. This is a final round 8.30 - 9.15 PM IST coming Tuesday

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    8 bida

    I have a comic character in a bathing suit. I would like someone with graphic design skills to remove the swimsuit so that the body of this character can be observed. This character also has some beach glasses, I would like to take them off too. it may be necessary to make the image from scratch, or it may only need to be edited on the image. (I can't publish the image)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    36 bida

    Hello when u bid u should be expert in CI PHP -the bidding amount is clear - i need to integrate just one api functions to work .. will discuss all on anydesk

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    36 bida

    Hy,,,,as u can see from the title. I need android app like [log masuk untuk melihat URL] which has the same exact features similar like that. Or you can search Setmore for references on android platform. For the UI, I'll just give it all to the developer, but basically I want it to have similar feature like [log masuk untuk melihat URL] Please bid your price and tell me about your experienc...

    $468 (Avg Bid)
    $468 Avg Bida
    35 bida

    Google Analytics not tracking the sales of woo commerce every thing is set up in the woo commerece. tracking ID etc still GA not tracking the sales ONLY PROFESSIONALS CAN APPLY THANKS

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    We need a website developer for our company but we want to make website like this website [log masuk untuk melihat URL]  themes and setting should like this website because we need website like this which i give link

    $1099 (Avg Bid)
    $1099 Avg Bida
    40 bida