The best way to make a decision for programmerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    238,838 the best way to make a decision for programmer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan...saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Hi, *******...JOB OF YOUR PROJECT IN CAR INDUSTRY ****************** - I need a WordPress professional programmer for a few projects IN CAR INDUSTRY. - It is very urgent, and If it goes well we will continue for a long term job. - If you are not free not now or working on other projects or wants to sleep or it is holiday please don't apply. ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    18 bida
    statistics 6 hari left

    ...sells a variety of new and innovative children’s toys. Management learned that the preholiday season is the best time to introduce a new toy, because many families use this time to look for new ideas for December holiday gifts. When Specialty discovers a new toy with good market potential, it chooses an October market e...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    I have a wordpress website which I use ultimate affiliate pro, mycred and user submitted post, I want android and iOS app for my user, in which they will able to submit post through the app, see their mycred earnings and ultimate affiliate pro earnings also, the app home page will be post, menu bar will be categories,profile and login and register?

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    7 bida

    We're the creative association "FMZ Corporation" ([log masuk untuk melihat URL]), which offers custom-made services and carries out all projects from the very beginning, making up even technical tasks independently. The main goal is to create maximum comfort and simplicity, when a potential customers are addressing

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    I need a freelancer who is able to do all the following: 1) rip a website 2) make appropriate changes (images, some text) 3) create a new link and host this link for me The website will hold only information and images. There will be a review page which people can right on, but the reviews need to be accepted by myself...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    17 bida

    We are looking for a blogger for our page, main role is for writing articles related to the PR, Luxury events, campaigns, press .. etc) It will be a constant work for the proper functioning of the our pages on [log masuk untuk melihat URL],Facebook. We would kindly ask them to have a look at our website [log masu...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    27 bida

    i have a plugin that needs the Ioncube loader to be installed in directory.. IonCube already installed but it might me in wrong directory my hosting company is [log masuk untuk melihat URL] i need PHP expert with wordpress experience

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    i want to make a logo for my company which is a e-seller or e-commerce seller company. So i want a complete logo which can suit on my all business accounts to packaging material , business cards , cover image , profile image etc.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    15 bida

    I need to design some basic logos, banners and icons for a Shisha Lounge I will be opening in Hamburg Germany. The colour scheme is Black&White/Monochrome, so colours are easy. Just in need of long form logo, a square logo that can be printed onto things and a banner possibly. This job will hopefully start further work in future that will also need

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    Create a landing page with an image linking to contact information.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    19 bida

    I need a mobile app ( android and ios )with the source code, I would like it designed and built.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    4 bida

    My small game is an mmorpg - medieval orientated. The logo needs to come with an icon - Name of the game is RuneLore. Main colour scheme is blue.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    42 bida

    I want you to write an ebook about "Mind hacking: How to Make Your Brain Smarter, Stronger and Faster"

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    18 bida
    Make a simple logo on PSD 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a simple logo done for a cannabis company.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    98 bida

    hello i want some can who can make mind map to hr web site here the script demo [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida

    I would need a professional to help me make changes in the picture attached. I need all the "NYC" removed and changed to "CEETY". Please maintain the high resolution of the picture I have just $5 to spend on this project. Thanks

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    54 bida

    Need to Build a fast scraping and get alerts.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    1. Develop 2 WP Plugins that will accept 2 customized API Service calls (Ashley & Coaster) 2. 1000 products need to imported into new WP website. (Client will provide the product names) 3. The same Products need to be categorized after importation.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    8 bida

    I need to make the script as reference site ( [log masuk untuk melihat URL] workflow) [log masuk untuk melihat URL] you can see workflow on there. Best

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    12 bida
    The Micro Eyes Platform 14 hari left
    DISAHKAN

    Micro Eyewear Inc is a new tech startup. We need market research and business analysis in 3 market segments. Government B2B Consumer Micro Eyes 1 is a line of hi-tech autonomous eye wear, products and services. That will enable users to see at Micro and Nano scale. We planned to reinvent the microscope into wearable technology. Our

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    11 bida