The best web designer sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    301,764 the best web designer site tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a reliable person who is expert in preparing research proposals based on specific topic which I will provide and with specific format. The proposal has to be done in maximum 5 days. Please, I have seen so many freelancers who just do copy paste and poor quality work, If you can't do it, don't bid. You should be familiar with the theories below to write the research pr...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    27 bida
    Graphic designer 6 hari left

    I am looking for a graphics designer that is able to do Heatmap/Thermography style design to a high quality

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    43 bida

    We are looking for fast, reliable, creative UI/UX designer to create website layouts as per latest standards keeping best User experience in mind. Designer we are looking for should think out of the box to create interactive designs as per the requirements. We are looking for freelancers only, no companies. Initially we have one project to designer inner pages (Homepage already approved). Complet...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    10 bida

    I will need vectors, pdf, jpg, png and available in different size. Will need to copy the same colour scheme as well. This will need to duplicate the attached.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    65 bida

    I have an iOS app, I just need an app designer for this project all you are doing is to design the app. Just front end design, i will give you the video of the desired app then you will add your creativity for a great design. My budget is 50 dollars max. Dont bid if you will not do it at this price.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    14 bida
    T-shirt Designer 6 hari left

    Design 5 T-shirts with my erquired dimesions

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    35 bida

    We are looking for graphic designers for designing social media creatives. Currently we are looking at a target of around 20-30 creatives for a month, which will go as clients grow. We are looking for long term relationship.

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    32 bida

    Thats what I neeed: - There is an excel file with a list of urls. - Need to find the equivalent of that url in another website. - Need to copy the content of that url and translate with deepl. - After that just paste it in the original excel. The job is so easy. THERE IS NO WAY TO DO AUTOMATIC. The total amount of urls is arround 700. For each url normally we take less than 30 seconds. S...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    47 bida

    My name is Sgt KLou. I am a Female combat wounded Veteran. I lost my left leg due to an IED attack while deployed to Afghanistan. I will become the #1 Female Motivational Speaker of the world through inspiring and empowering our youth by sharing my life experiences & lessons with them. I need a logo designed for my Brand. A Logo that represents wHo I am and what I stand for.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    88 bida

    design two-page e-poster to present simple tour package. if done well, the job will be repetitive and recurring going forward. please see attached sample as reference for the "look and feel"

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    58 bida

    I am heading an NGO and would like to hire a developer just for 3 hours who can fix the four errors as per our server reports. The person who is going to fix the errors will be awarded the whole project as part of AMC. First I want the applicant to read the error log and then apply. Do not waste time without reading the logs and initiating the chat conversation.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    The SolidWorks CAD Designer will create and maintain 2D and 3D prints and related documentation on past and current projects. Essential Job Functions Create solid models and assemblies based on sketches and instruction. Convert SolidWorks models and assemblies to 2D drawings. Generate product documentation from concept drawings, to complete working assembly prints and tooling drawings. Control re...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    16 bida

    CAD due by 18 Nov Pay only for project 50 to 100 dollars for the completion.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida
    Logo designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I am looking for a very creative logo designer to design a logo for my business. I am a Bollywood performer. I would like my name (Shiraz Shah) to be my logo. The logo should speak for itself. I sing, play punjabi dhol, DJ. So I would the logo to speak for itself. Maybe you could have an image of me in it as well..I dont know i need ideas.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    139 bida