The best websites for studying programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    315,418 the best websites for studying programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Although the project is very easy, it requires some intellect, attention to detail, time management and basic Excel skills.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for a programmer to build 3-4 websites for our small companies. Please post your work and we'll contact you. Please mention your price as well. Our work is related to immigration consulting. We may be interested in SEO services too. Our budget is pretty small. All quotes are welcome but we'll contact only competitive quotes with quality of work.

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    51 bida
    Trophy icon Spot The Ball Game 29 hari left

    we would like to create a game for a nee site in development. - we would like someone who is good at making apps will be good for this job as the game will have to be high quality and nice visuals so knowing adobe photoshop is a must for this project!! - game will have two game modes. - game will use its own payment processing gateway stripe, paypal and use SCA, PSD2 - game will have its own adm...

    $1010 (Avg Bid)
    $1010
    1 penyertaan

    In Codeigniter Developer will built CMS

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    14 bida

    Debugging and developing the android app in our existing source code

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Job Duties: Develops system to account for financial transactions by establishing a chart of accounts; defining bookkeeping policies and procedures. Maintains subsidiary accounts by verifying, allocating, and posting transactions. Balances subsidiary accounts by reconciling entries. Maintains general ledger by transferring subsidiary account summaries. Balances general ledger by preparing a trial ...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hello Very Urgently need developer to prepare design document for distributed programming using c++ for which the code is ready and the document part done urgently, so apply if you are available to start assp

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    1 bida

    I need help creating a promotional video for my company. It will be 1 minutes in length and I will provide the script, my company logo (attached), and the basic idea of what I want in it (graphics, icons, company logo, etc.). I will need you to do the rest along with a voiceover from a native English speaker (American, Canadian, British, or Australian accent is fine).

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    38 bida

    aMIbROKER AFl CODING FOR ONE OF THE sTRATEGY rEQUIRED.. Need to code based ont the snaps. no specifications

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    2 bida

    We are new swimming product company And we looking for new swimming logo for our swimming caps It will like to be with day of the dead and if posible our name “[log masuk untuk melihat URL]” Can you help us ?

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    73 bida

    remove partial background of 11 images and replace with simple image of sky that I will provide

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    107 bida

    Hi Satya - The Web Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    1 bida

    Blackjack (21 points). This question is adpoted from John Zelle's Book: Python Programming: an intro to comp sci. Blackjack (twenty-one) is a casino game played with cards. The goal of the game to draw cards that total as close to 21 points as possible without going over. All face cards count as 10 points, aces count as 1 or 11, and all other cards count their numeric value. The game is pla...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    Need to a simplified logo for a preschool. Preschool name " Bailey's - School of Early learning" . PFA including an overview.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    20 bida

    A full instruction sheet is provided. Our new Word Template is also provided. Chosen Contractors will need to execute a non-disclosure / confidentiality agreement. This is a test case. Three to four contractors will be picked. The best two contractors will be awarded the main contract works. There are 400 documents to convert. Most documents are in Word while others have been converted from PDF us...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    22 bida

    I have an advanced Excel spreadsheet that does a lot of calculation, I need to add a new functions. Read more about what I need here:: [log masuk untuk melihat URL] For someone with good Excel knowledge, this should be a quick fix. Thisi is the first job of many more that will follow, so I need one person that I can hire more times later on.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    31 bida

    Hi Urgently need expert to prepare design document for distributed programming project using c++ The code is ready and the document part done by 21st sept , so apply if you are available to start immediately

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    2 bida

    Hello there. We want you to make the banner images to advertise our product. We need 2 banners: Header Banner (728x90) and Sidebar Banner (250x250). Please message me if interested. We will wait the best designers!

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    27 bida

    I need a logo designed for my twitch and YouTube channel. Check the two images that I’ve uploaded for reference. The dog logo is the current one I am using, but I would like it to look more interesting, adding a little more flair to the current design, taking inspiration from the other image that I posted. My twitch name is MurrdogTV if you want to incorporate that too, but is not necessary

    $30 (Avg Bid)
    $30
    28 penyertaan

    Need a computer science engineer who has knowledge in the emergence of computers and the basics behind the algorithms and programming. There will be weekly tasks and time schedule to complete the project. Need to be consistent and dedicated.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    9 bida

    We are looking for writers to write SEO content about acting, modeling, and filmmaking. Content should be at least 3,000 words long, original content, and educational. Writers should have experience with writing SEO articles. Do not have to have experience about the entertainment industry but should be able to do their own research. This could be a long-term opportunity. Availability to write ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    34 bida

    I have some [log masuk untuk melihat URL] conversation from PDF to documents

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    46 bida

    Write a python script that checks the type of a proxy (HTTP, HTTPS, SOCKS4, SOCKS5) and its anonymity level (transparent, anonymous, elite).

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida