The c programming languagepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    326,315 the c programming language tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Sandeep C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    1 bida

    This project doesn't require programming, I just need an environment setup such that I can go ahead and use python/opencv for xbox kinnect programming eg object recognition and depth sensing etc.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I have a bronze statue collection that we produce from Australia. Some of the statues are of US Presidents and I want to be able to promote these statues in the USA. They will be classed as "Political Adverts" on Facebook so I need to work with someone that is a resident of the USA.

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I'm doing a research in the field of automatic speech recognition. I did the project and I wrote everything. But I need some one to help me writing the technical part which includes: introduction about HTK toolkit, how it works, features extraction, acoustic modeling, language modeling.. I can provide the basic information and the the options we used in this research to help in writing th...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    6 bida
    Assembly Language project1 6 hari left
    DISAHKAN

    I need help in that project and need it to be done in 24-26 Hours.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida
    Website Testers From the UK 6 hari left
    DISAHKAN

    Requirement: 1. Female 2. From the UK You will be assigned: Conduct usability testing on your mobile device. During the test, you should think aloud and let us know our feedback about the product. All the test can finish within 20 minutes After the test, you will receive 10 USD as an incentive.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hi, Please refer to the guide (word doc) that I attached. It is a very simple (yet repetitive and time-consuming) copy-and-paste task for humans to do, but with programming should be quite easy. I don't mind which programming language you use, but I am sure Python can do it. END PRODUCT WILL BE EXCEL SPREADSHEET just like the sample file I provided (but with longer history) There are at ...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    20 bida

    Hi Adolfo C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for someone to write a method for Unity that can re-position a vertex at a given index of a SkinnedMeshRenderer at runtime. A function like this: void SetVertexPositon(int vertexIndex, Vector3 vertexPosition, SkinnedMeshRenderer smr) Apart from the moved vertex, no other property of the mesh may be altered (if they are altered, they must be reset to their previous value so it s...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    7 bida

    Hi Shradha C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I wanna a menu list (picture and text) sample. Menu would be like a tree structure. Data will upload from static value (from xamls or .cs files) I wanna only a sample with formatting.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    6 bida
    Assembly Language project 6 hari left
    DISAHKAN

    I need help in that project and need it to be done in 24-26 Hours.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    2 bida

    ** HIRING IMMEDIATELY ** Need someone reliable and trustable to answer the conceptual questions. They are regarding Object Oriented Programming & Design: Compare the designs of reusable Button classes. Compare and contrast how at least two different frameworks implement a reusable Button class. 1. How do different instances of a Button class trigger different operations e.g. Undo vs. Redo o...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    Hi guys, We are interested in creating a business website ([log masuk untuk melihat URL]) and we would like you to design a layout for the landing page/home page that will have a high conversion rate. Our business is an immigration consultancy that provides assistance with visa applications. Our service involves: advising the client on what visa they are eligible for and then doing everyt...

    $135 (Avg Bid)
    $135
    1 penyertaan

    Need to connect c++ text scan program to pdf file uploads in ASP.NET form. C++ program scans the pdf natural text and returns a value. Results are to be rendered on ASP.NET view page and also added into database column for the pdf model. The c++ program is already done. Need to: create a managed assembly with the C++ program in it and then call it from the ASP.NET app and also make the SQL data ta...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    7 bida
    c#, vba, pearl 6 hari left

    around 1800 line code, visual studio

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    15 bida

    Artikel Komuniti the c programming language Teratas