The c programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    338,194 the c programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Make run for lab 1: Performing Reconnaissance from the WAN in Infosec Learning: then I want answers for challenges CHALLENGE SAMPLE #1 View the sample flag number from the nmap scan. Type the Flag number displayed. CHALLENGE #2 You will find flag 2 Below the sentence "Your browser (or proxy) sent a request that this server could not understand.". Type the Flag number displayed...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    I need a logo designed. Show me your suggestions

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    33 bida

    Hi harrychoksi, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Java programming 6 hari left

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Java.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon Spot The Ball Game 29 hari left

    we would like to create a game for a nee site in development. - we would like someone who is good at making apps will be good for this job as the game will have to be high quality and nice visuals so knowing adobe photoshop is a must for this project!! - game will have two game modes. - game will use its own payment processing gateway stripe, paypal and use SCA, PSD2 - game will have its own adm...

    $1010 (Avg Bid)
    $1010
    1 penyertaan

    I have some strings that are possibly JSON output that consists of rows and items. And, I'm looking for a general solution in c# to parse them into a table (or could even be some structure like List<Dictionary, List<string>>). Here are a couple of examples of the strings I need to parse: type: MY_TYPE_TABLE table_data { total_count: 5 rows { name: "cStuff" latency: 0 c...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    17 bida

    Hi Saty C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need reverse engineering of few c++ base binaries to get root access .. just like capture the flag. Will be hiring immediately Thanks

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    7 bida

    Hi Sujata C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    1 bida

    In Codeigniter Developer will built CMS

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    14 bida

    Debugging and developing the android app in our existing source code

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello Very Urgently need developer to prepare design document for distributed programming using c++ for which the code is ready and the document part done urgently, so apply if you are available to start assp

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    1 bida

    I need help creating a promotional video for my company. It will be 1 minutes in length and I will provide the script, my company logo (attached), and the basic idea of what I want in it (graphics, icons, company logo, etc.). I will need you to do the rest along with a voiceover from a native English speaker (American, Canadian, British, or Australian accent is fine).

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    38 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Linux using C.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    aMIbROKER AFl CODING FOR ONE OF THE sTRATEGY rEQUIRED.. Need to code based ont the snaps. no specifications

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    2 bida

    We are new swimming product company And we looking for new swimming logo for our swimming caps It will like to be with day of the dead and if posible our name “[log masuk untuk melihat URL]” Can you help us ?

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    77 bida

    Hi Kai C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    1 bida

    Php modifications for Contact Form

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using C or C++.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    remove partial background of 11 images and replace with simple image of sky that I will provide

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    107 bida

    Hi Satya - The Web Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    1 bida

    Artikel Komuniti the c programming Teratas