The complete guide to django rest framework and vue jspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    553,812 the complete guide to django rest framework and vue js tugasan ditemui, harga dalam USD

    projek cepat butuh Front End - Angular Js.

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    4 bida

    Salam..sis,blh bg fon no x? Sy baru dlm platform ni..sis dh lame ke? byk technical isu yg sy xfaham sgt dlm freelancer.com ni..ingat nak mintak sis guide sikit..ni no fon sy, 0167255524, Nadirah..tq sis

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Buat aplikasi lelang dengan framework ionic dan firebase. Pengguna dapat login/logout user, user dapat melakukan lelang, daftar barang yang dilelang, notifikasi lelang, user memasukkan lelang

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    7 bida
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Bekerja Membuat sebuah game multiplayer dengan node js (web socket) dan integrasi dengan hp frontend. Anda akan di gaji perbulan untuk menyelesaikan projek game.

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    6 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan melakukan enhancement framework dari sisi teknologi dan security

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    unlock the LCD screen 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to have a solution for the LCD screen to make it usable for different mobile phones. Details as follows, This LCD screen is Sharp LS055R3SX01 and it is workable for specific mobile phones models only. We aim to make this screen can be adaptable for any other models. This screen uses Samsung's IC. This IC has a feature that you can transfer in compressed format. The transmissio...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    It is a similar project to the last one i posted plus some addons on the first project

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    12 bida

    The design is simple , we need a WEB example using ITextSharp and .NET Framework or .NET Core to sign PDFs using certificates installed on machines ( .pfx or .cert ) the User or SmartCard connected to the USB User 's Machine . Software flow is as follows . The User selects the PDF. And click the button to sign the PDF. At this time should be requested from the User to select the certific...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are looking for a Laravel developer to work with us as a Remote Developer on Monthly Salary Basis. Skill Set Required: HTML, CSS, JS, Jquery. Laravel, PHP, MySql Please bid your expected salary. Thanks

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    7 bida

    Looking for a senior Django/Angular full-stack developer for a commercial SaaS application. We're building a very innovative web application with Django/Angular and need someone who can help us add some new features. You should have experience building REST APIs with Django Rest framework and frontend with Angular. I prefer working with an individual developer who can directly communicate ...

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need a flutter who can integrate our django api to flutter app we have already created the layout and design candidate just have to integrate api data and payment gateway student or professional freelance in preferred We also required candidates for other projects

    $21 - $171
    $21 - $171
    0 bida

    Yes, we're everywhere i know. Looking to stand out from the rest so a professional yet gamer looking logo i what im after. not cookie cutter stuff.. not TOO minimal. unique and eye catching. If this interests you at all please contact me for more info.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    34 bida

    Hi, I need a developer / designer to create a small comic website using any technology or framework in PHP (Laravel, Codeigniter or any other). It should have a control panel (backend) with very basic options that can be developed with Bootstrap or any other technology that is easier for it and is compatible with PHP. The important thing about the project is that the required specifications are m...

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    35 bida

    Description Description 1. This is a Vtiger open source basic PHP software that is currently up and running. Please. If you do not have a validated 5 years of experience in V tiger, please do not apply. I'd like to have someone fully experienced to finish some software updates for my own work that I have completed on the front end. We need to change some contact fields and then put them back...

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    6 bida

    I need to collect a questionnaire about the use of toaster by Americans. A total of 500 answers are needed. Here is the survey link: [log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Agile Systems, I'm Rustam who worked with your for Django API. So, can you work for me?

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    its quite urgent work,you will create an innovative business startup by evaluating the world and circumstances surrounding Australia. Your business startup must be related to the Travel and Tourism Industry in Australia. all related information will be provide price approximation :30 usd

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    1 bida

    I have an excel spread sheet with all the products I need on it. 87 products in 9 categories (first part of this words only, text) No pictures or prices yet. *By morning for me - or in 8 hours Two products have multiple options and the rest have only a few. Colors are limited to Black, White, Bronze,Black Top & Bottom/White Pickets, White Top & Bottom/Black Pickets, Black Top & Bot...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    42 bida

    At the prestashop (version 1.7) [log masuk untuk melihat URL] the rewrite stopped working for the index page. On the rest of the pages it works. The rewrites should be: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I tried many things, but I don't know much about how it works.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    8 bida
    NodeJS Expert 6 hari left

    We are looking for a talented NodeJS developer who has some experience in Sails framework. You should be able to understand Russian. It's long term position for various projects. Here is first project explanation videos. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Let me know if you think you are a right person. Thanks

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    10 bida

    i have designed it, it just needs lil bit more editing preferably all background colour to be black my gym colour is black and yellow and I want mix of Black and yellow

    $23 (Avg Bid)
    Dijamin
    $23
    2 penyertaan
    vue formulate ne 6 hari left

    I need this form below coded out using buefy steps and vue formulate [log masuk untuk melihat URL] Its about 5 - 6 steps. The first one has been done already.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    8 bida

    We are looking for an experienced React developer to implement designs from photoshop for a responsive web app with 3 pages. This developer must have had experience working with making responsive and mobile friendly web pages. Also must have experience working with making pixel perfect web pages from Photoshop design files. Also much have worked with: - Git / github - media queries - flexbox and ...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    14 bida

    I need you to develop a small spectrum poc project which that spectrum should dynamically increase the size based on the inputs and different rows should have different colours. This implementation needs to be don e in reactjs or angular js

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Simple PWA Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a PWA created for a simple application. It needs to work on all platforms. (desktop, tablet, mobile) There will be 3 different pages that need to be created. I have requirements and mockups. Looking for someone who can quickly put together this application. Looking for someone who can go beyond the basics and give the application a great looking design. I have a general color palette that I w...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    24 bida

    Adjust my logo size and match the site colors to go with the logo. it is on the divi theme on wordpress url: [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida