The development of the world wide webpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    319,556 the development of the world wide web tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, I want to hire someone that knows how to do research from items from aliexpress (that will be sold) and upload them to ebay via shopmaster You need to know also how to optimize the title, and calculate ebay and paypal fees. My range - 0.05$ per list. We can upload between 100-500 listings and maybe more If the project is relevant for you, and you have ALL the skills, write in the description: ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida
    Fashion line 6 hari left

    I am starting a high end fashion line and have many ideas but when it comes to putting them down on paper, it’s a whole different world. I need to work with someone to help me with sketches

    $2773 (Avg Bid)
    $2773 Avg Bida
    2 bida

    i have a website builder linked with sql server which is based on .NET MVC framework and grapesjs script URL : [log masuk untuk melihat URL] I want the user to be able to edit his template/site using our builder and everything should be dynamic (stored and retrieved from the database) before bidding ,i advice to take a look at some site builders/editors such as [log masuk untuk melihat URL...

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    17 bida

    Convert the Banking Application to Razor pages using the Entity Framework as well as Identity framework for the role based security. Follow the Banking Application Document, to develop the application and then convert that using Razor pages using the Entity Framework as well as Identity framework for the role based security. Follow the PDF documents for your reference. Once you develop, You nee...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    I need an Android App which receives and sends data via Bluetooth from an external hardware unit and stores the data on the phone and also the server. The data is only text. The system is like an Bluetooth based IoT enabled alarm box.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I want to learn android development as a crash course. May be it will be for 4 weeks around. I am hybrid application developer and now want to learn Android Native App development using kotlin. You will need to use teamviewer/ anydesk or any other screen sharing software. After completing course I will assign some live project of our client and will work with you as your team partner. Pl...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Seeking a Mandarin-English translator to translate a 178-word permission form from the Mandarin to the English.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    10 bida

    Redesign the page - [log masuk untuk melihat URL] - The page needs to look very contemporary - The page should look good on mobile devices as well. - A floating panel to request for custom itineraries is to be added - A menu to request a custom itinerary is to be added. I will explain about the purpose of this website after selecting the freelancer. Before selecting the freelancer, I would like ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    10 bida

    I need some help with my business.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need this result: 1. name of hive type 2. country 3. size/dimension or schema 4. weblink or any pdf file

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    19 bida

    Filppa consultant required ! Suggest the product that can help to boost the traffic. I will pay you the fee of your idea.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for an experienced full stack developer to help kickstart our AI-driven job platform. The project is based on MongoDB, Elasticsearch and Node.js and Python Microservices. It is running on Kubernetes and Google Compute Services. Your primary focus will be the component-based development of business-facing and user-facing web applications and their integration with microservices. You...

    $451 (Avg Bid)
    $451 Avg Bida
    24 bida

    I need to re-develop a website which is made with php. #add new feature #add costume design

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    32 bida

    If you are passionate about the world of EDM and Music Festivals then this project might be interesting for you! Before moving forward, you need to know about music festivals like Tomorrowland and Djs like Martin Garrix. I want to pitch the idea of a new concept for a music festival with camping that's as good (or Better) as Tomorrowland but smaller, more unique, more intimate, and more ex...

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    10 bida

    Who is your favorite Warchief?^^ please only make an offer if it is in budget!! not negotiable. Budget: 150$ Time: 7-10 days I dont want a Game! Only an custom Interface! I'm looking for someone who can write / program an custom interface for the Videogame "World of Warcraft". LUA skills are needed. Please someone who knows the game :) Combine the functions of the two add-...

    Lua
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for an Opencart expert who will decrease my page load time and speed up the website. OC version - 2.3.0.2 with Journal 2 theme. I will give you more info about the current situation and caching modules. I would like to see a portfolio and a plan what could be done to speed up the website before choosing you for this project.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    30 bida
    Editare foto 6 hari left

    I want to be edited a picture taken with the mobile phone and then edited in the world as a document.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    29 bida

    I need someone to configure and solve all the errors of bitrix24 18.5.180. corporate portal

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    5 bida

    I have an issues with Android Application. I want to fix the issues till the day end. And also i have a web development task on Web Platform need to be done with perfect delivery. So, i have following list to do on web platform: #. API Integration #. Payment Integration by using Paypal and stripe gateway. I want the cheap and best services. Priority for new commer. Thank you.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    15 bida

    I need someone to configure and solve all the errors of bitrix24 18.5.180. corporate portal

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    2 bida

    Hello! Need to add a feature in the app. As my budget is very low, only interested and serious people bid..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    design a logo can be patented and labels for red and white dragon fruit wine. This a new factory using Japanese enzymes technology, pioneer, in Vietnam. Will be sold world wide so logo and label must be unique, eye catching with dragon fruit pictures/image appearing some where in the logo and labels for 750ml wine bottles. Labels must be in English with a slogan that can also be patented. Emphasi...

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    67 bida

    Please answer the following questions to be considered. 1. What is your budget per what number of conversion after how long? 2. What is your strategy? How will you prove the claims above? Lets chat more details in msg Regards,

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    17 bida