The easiest way to build a new wordpress site while the old site is livepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,368,999 the easiest way to build a new wordpress site while the old site is live tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5223 (Avg Bid)
    $5223 Avg Bida
    2 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida

    Hakikat Hidup Berbicara masalah hakekat hidup sebenarnya membutuhkan rincian yang sangat panjang dan terinci. Namun secara ringkas, hakikat hidup bisa terungkap dari pernyataan Ali bin Abi Thalib. Menurutnya, awal kehidupan adalah tangisan, pertengahannya adalah ujian dan ujungnya adalah kefanaan. Ketika anda lahir anda menangis, dan tangisan itu akan menjadi warna kehidupan. Saat anda sedih da...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim l...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    I need the script that is within this video (---> see here: [log masuk untuk melihat URL]) The code is already written, and I want to be able to just copy and paste the code that I get from the winner, into my ClickFunnels account. (There are 2 pieces of code to write: one piece that will go into the footer, and one piece that will go into the custom CSS) If you have any questions, just let...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    1 penyertaan
    New Logo for School 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to create a new logo for our school

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    93 bida

    I need help to Write Python script to linker to find conflicts, examine the output of gcc with link time optimizations. I will share more details in chat.

    $40 - $41
    $40 - $41
    0 bida
    Trophy icon 1776 is the Answer 4 hari left

    I need this across the chest of a shirt, I just need creative fonts and possibly an american flag across or next to it. Be creative please.

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    2 penyertaan

    ... The code is in php and the java application in the panel the statistics page does not appear the rest is working normal and in the application it compiles but at the time of starting it from the stop I sent the screen of the original and what is with urgent precise error

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    React Stripe Bug Fix 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to fix the bug on my site where its talking about a session id is for a test environment while the stripe api key is for the live mode. When I try and buy a subscription the button isn't bringing up the stripe payment screen. If you can fix this today, please apply.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    12 bida

    About Task: - This is a kinds of long term business, not any one time project. - You will just collaborate and help me for things what I want fully. Budget: - You will never work for me, Your work only is to run your pc all day. - Your budget will be 300~500$ in a month. Questions - Are you male? - How old are you? - Do you have right bank account / doc? - Do you consider yourself an hon...

    $250 - $750
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $250 - $750
    12 bida
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I need my site fixed from showing this error (attached). Options are selected but it stills shows this error "Please select some product options before adding this product to your cart." and options are selected. Also the site site is super slow, if you good address that as well.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    62 bida

    I want it to go on a T-shirt in my shop

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    41 bida

    I am looking for an engineer to design a floating cage to swim long distances in the sea, while protected fron sea predators and large jellyfish. The cage is inspired in the one from the following link [log masuk untuk melihat URL] Considerations: - can be built on pneumatic boats like the one in the picture as the base. Ideally we can design it based on existing second hand pneumatic boats...

    $549 (Avg Bid)
    $549 Avg Bida
    10 bida

    This project is a series of apps that do the following: Market for all kinds of product categories example restaurant, groceries, medicine, services, taxi, farmers, winery, distilleries Frontend Website with Admin login, ordering customer login, set pricing for shop to use site etc.. Seller/Restaurant User Management with charges based on number of activated apps logging in to the system or numbe...

    $22 - $187
    Dimeterai
    $22 - $187
    11 bida

    Photon Energy is a Solar Company providing wide range of solutions like Solar PV Modules, Solar Power Plants and Solar Thermal Solutions. We built a analytics dashboard platform in MERN Stack to monitor efficiency and performance of our Solar Plants at various locations. While the existing system is stable, we are looking to upgrade our platform with new features and functionalities. The Project w...

    $772 (Avg Bid)
    $772 Avg Bida
    2 bida

    Your are required to write a 4-page font 14 times new roman literary student essay on Frankenstein including aspects such as: Theme, motives, relation to other literary works and genres, settings, the circumstances and the times when it was written, including the author etc. At the end, you should include a works cited page in APA format. 7€ per page, well edited, proofread, fact-checked...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    48 bida
    Trophy icon The Crystal Fairy 2 hari left

    ***PLEASE READ BEFORE SUBMITTING**** ***No work that will violate copyright laws *** I have a rough design of my product image that I need cleaned up and turned into something magical. I am a green witch/fairy/tarot reader/herbalist/crystal healer. I would like to incorporate shrooms and a weed leaf somehow. Also I would like I crystal in her hand and some tarot cards in her hand. I kind of wante...

    $81 (Avg Bid)
    Dijamin
    $81
    40 penyertaan