The eight personas of retail customer basespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    163,947 the eight personas of retail customer bases tugasan ditemui, harga dalam USD

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya frelancer desain logo,retail,consulting,teknologi,dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    membuat design t-shirt dengan berbagai macam tema untuk di jual secara retail estimasi waktu pembuatan design kurang lebih seminggu design di utamakan untuk remaja dan dewasa

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    4 bida

    ...job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ...job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    pernah membuat program inventori sekolahan dan spp lagi tahap pembuatan program retail

    $2056 (Avg Bid)
    $2056 Avg Bida
    5 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ...understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inform...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL]

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We are a staircase manufacturing company. We need someone to design steel staircase and balustrades for jobs ... this will be a job by job bases. need to be able to produce 3D render. Engineering drawings Work shop drawings

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Hi I need to create an Android base application. Simple as can be. Stocking shelves in retail store.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    22 bida

    ...login to and view details of the project that we're working on. This includes project details, project contacts, assessment status and progress, etc. The backend would be for the consultant to run tasks remotely via SSH (I can assist with this), retrieve the results, and parse the data, which would then be presented to the customer da...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida

    I have eight pages of contacts that need to be put into xls quickly and accurately. I'm looking for someone who is detail oriented, available immediately and can get the document back to me asap.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    47 bida

    I need the header and footer from one website copied to my new wordpress cms. Hoping someone can just dissect the code from 'Developer Tools' to my WordPress site via the code. Thanks.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    37 bida

    Looking for a highly experienced writer to write a 1300 word report on the analytical investigation of an object . Information for the report will be provided. The writer is to use this information in writing the report.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    27 bida

    I have a blog in the cannabis industry and I need some Pinterest images. This is an ongoing project but I will start with 30 images which will be 3 images each for 10 posts.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    11 bida

    Hi all! We are looking for a UI/UX Designer to build the UI/UX to an iOS app. The industry we are targeting is the Restaurant space. This is a content heavy app which requires you to be up to date with the simplistic and minimalist design styles seen in latest mobile experiences. Must have experience using Native Apple elements, previous experience

    $1167 (Avg Bid)
    $1167 Avg Bida
    14 bida

    Check Attached Website Performance Enhancement (GtMetric, Google ...PageSpeed, Pingdom) I have a web project in Angular V6 & Laravel. Website Performance need to be Enhanced as per the statistics from (GtMetric, Google PageSpeed, Pingdom) You will work on gitlab Provide your plan in a pdf before submitting the bid Previous similar work should be dome

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    Need a 10-15 slide deck created that is modern, professional, and clean Need a freelancer to build a presentation for legal, medical, and local retail category These presentations are being presented to local businesses and need to look professional and modern Thanks

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    29 bida

    The project must be less than 2 weeks target bases. Once this project completed. Will give you more. I am gonna hire right away ...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    3 bida

    Hi all! We are looking for a UI/UX Designer to build the UI/UX to an iOS app. The industry we are targeting is the Restaurant space. This is a content heavy app which requires you to be up to date with the simplistic and minimalist design styles seen in latest mobile experiences. Must have experience using Native Apple elements, previous experience

    $1121 (Avg Bid)
    $1121 Avg Bida
    28 bida

    We're the creative association "FMZ Corporation" ([log masuk untuk melihat URL]), which offers custom-made services and carries out all projects from the very beginning, making up even technical tasks independently. The main goal is to create maximum comfort and simplicity, when a potential customers are addressing

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    ...writing articles related to the PR, Luxury events, campaigns, press .. etc) It will be a constant work for the proper functioning of the our pages on [log masuk untuk melihat URL],Facebook. We would kindly ask them to have a look at our website [log masuk untuk melihat URL], review it and study it well, see what kind of services we offer and the luxur...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    31 bida

    i have a plugin that needs the Ioncube loader to be installed in directory.. IonCube already installed but it might me in wrong directory my hosting company is [log masuk untuk melihat URL] i need PHP expert with wordpress experience

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    I need to design some basic logos, banners and icons for a Shisha Lounge I will be opening in Hamburg Germany. The colour scheme is Black&White/Monochrome, so colours are easy. Just in need of long form logo, a square logo that can be printed onto things and a banner possibly. This job will hopefully start further work in future that will also need

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    22 bida

    Create a landing page with an image linking to contact information.

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    21 bida

    I need a mobile app ( android and ios )with the source code, I would like it designed and built.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida

    ...administradores para contactarlos y poder promocionar mi contenido. Los grupos de Facebook y foros deben tener al menos 300 personas hispanohablantes, deben de tener actividad constante en el sitio y lo más importante es que tengan personas que busquen temas relacionados a programación en ingeniería, en especial programación en Matlab....

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Creative powerpoint professional wanted for a sales pitch to a corporate customer. Should be familiar with corporate style presentations, creativity and marketing skills

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    16 bida

    Nuestra empresa busca personas que vivan en España y hablen español para analizar nuestros productos y darnos su evaluación de todo el proceso (calidad del producto, experiencia del cliente...). Necesitamos contratar a 10 freelancers. Contáctenos para más información.

    $21 (Avg Bid)
    Tempatan
    $21 Avg Bida
    9 bida

    Una aplicación web que tenga interacción con bases de datos no relacionales (MongoDB, y apis en go y java). El proyecto está iniciando así que también busco alguien que esté interesado en el diseño arquitectónico. Los detalles del proyecto se darán después de entrevista. De preferencia recién egresados, entusiastas...

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    17 bida

    I need to make the script as reference site ( [log masuk untuk melihat URL] workflow) [log masuk untuk melihat URL] you can see workflow on there. Best

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    12 bida