The elements of graphic designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    493,760 the elements of graphic design tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1820 Avg Bida
    30 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    9 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    21 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2034 (Avg Bid)
    $2034 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya bergerak pada bidang design graphic

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida
    $15 Avg Bida
    6 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello guys, im looking for someone who help me to market an investment plan from Mexico to around the globe, this program is focused on crypto market since any person around the globe can use this great technology to invest in the beach area of México, im familiar with this kind of projects so we are a construction and developer company lauching this great oportunity in this new market. yo...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Single cover 4 hari left

    Graphic designer needed to create a album cover. I would prefer a solid black or white background, photoshop the image to make it look great. Artist name: EDIDI FRENCH CONNECTION Tittle: BALOLA

    $50 (Avg Bid)
    $50
    6 penyertaan

    Please create conditional formatting for 270 cells in a single column. I created conditional formatting rules for the first 3 cells in the 270 cells, and I need a freelancer who will continue the simple pattern by adding one to the formula therewithin the conditional formatting rule, so that each cell in the column has a rule set to it's unique row. Column P is merged with Q, but for all pur...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    30 bida

    The name of this project is the saying you will use on the design. Attached is an excel spreadsheet showing the layout... with measurements Also attached are a couple of previous contest winner's layouts... use those as a sample for the layout.

    $25 (Avg Bid)
    $25
    0 penyertaan

    Provide the iterations (use as many as deemed reasonable) for the MLE, the associated log-likelihood of the observed, truncated likelihood as well as an estimate of the variance of the MLE at termination for each of the algorithms (except the EM)

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida
    Videography 6 hari left

    I am looking for an individual to come and video a Christmas themed light show. This show is approximately 35-45 minutes long. The show is nightly from 5:30-9:30. Ideally a video feature all three yards and various elements in each is preferred.

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Software Application User Experience Developer What needs to be done: Take existing prototype application Ux and turn it into a delightful end user experience. Iterate on UI prototypes by working closely with production managers and engineers Create high-fidelity design for web apps that are both elegant and easy to use You will be working directly with the developers on our team Required sk...

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon The older I get 6 hari left

    The entire saying is The older I get...the earlier it gets late. Attached is a layout format in excel and copies of a couple of entries form winners of previous contest winners

    $25 (Avg Bid)
    $25
    2 penyertaan

    I have a book 21cmx21cm consists of introduction, and twelve articles. each article is on one page. the opposite page has a comic drawing and a statement. the book has a sense of humor. the book is about transformation projects. the book will need a front and back cover design. the book will be printed in luminated pages therefore expected to have attractive modern feel to it. an example of one of...

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    61 bida

    Modular Arithmetic, Conway Checkers, The Erdos-Straus Conjecture, Sylver Coinage, Complex Numbers, Induction, The Ross-Littlewood Paradox and Series

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida
    Pantry Design using SketchUp 6 hari left
    DISAHKAN

    1021 Home is a design and decor firm that my wife and I own and operate. We have are soon offering e-design services, and need someone that we can use for Sketchup designs and renderings. We would provide pictures, descriptions, and dimensions of rooms/spaces, and you would create them in sketchup and work with us to get them finalized. For this initial project, we are updating a large, walk-in pa...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    32 bida
    Graphic Design 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    7 bida

    We want the desktop application working with existing backend apis. Totally, 42 apis must be integrated. I want Egor for this project, We already discussed about this.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida