The events calendar facebook eventspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    310,059 the events calendar facebook events tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    4 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan seorang yang boleh meningkatkan sales produk kami di facebook. buat iklan,copywriting untuk menaikkan sales kami 50-70%

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida
    facebook share Tamat left

    saya mampu memberikan yang terbaik untuk sebuah pekerjaan

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    mendapatkan pelanggan sebanyak banyak nya menguasai bahasa jepang bisa menguasai komputer standar dasar promosi online rekrut anggota baru

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Saya masih pemula, belum mengerti sepenuhnya tentang aturan mainnya,, harap anda memperkerjakan saya untuk pertama kalinya.. semoga saya bisa membantu menyelesaikan pekerjaan anda. terima kasih

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    5000k likes for pan pages [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ingin mendapatkan banyak penggemar

    $2 (Avg Bid)
    $2 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Need 400 vote in facebook app... daily Reffal: [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan membuat facebook untuk semua kalangan, untuk Anak-anak, anak muda, dan juga bisa untuk orang tua

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    I would like to build a website with the following criteria: Quick Search function Free Registration Paid Registration Login for both cleint and service provider. Ability to schedule a time in a calendar to provide a service. Ability to create a page with service on offer Ability for service provider to have a profile page (which they can update). Ability for clients to purchases service with ...

    $2630 (Avg Bid)
    $2630 Avg Bida
    40 bida

    Functions and Responsibilities: [log masuk untuk melihat URL] day-to-day administrative support (filing, copying, answering incoming calls, assisting with Email handling, etc.). [log masuk untuk melihat URL] Travel arrangement. [log masuk untuk melihat URL] Management. [log masuk untuk melihat URL] other duties as assigned. Qualifications and Skills: [log masuk untuk melihat URL] of 2- 3 y...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone to manage and optimise campaigns to help us sell a book we've just launched on a free + shipping setup. The book will be targeted to musicians and songwriters (not music consumers). The advertisements are already created (copy, image, etc), I just need someone to run the campaigns, optimise for conversions and scale. If you'd like to apply, please let me know any p...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    Here in this document i have shown a shop of size 10.15×10.15 so please let me know Asap

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    5 bida

    Task 1: I need a compilation video about the rare and greatest things that people, reports and the media say about President Donald Trump: Can you make me a 5 minute great compilation video of rare footage, highlighting powerful moments which make people love President Donald Trump? The second part of this compilation should highlight the President’s greatest achievements and all the element...

    $45 (Avg Bid)
    $45
    0 penyertaan

    I need you to write some articles. Check out the blog, read the articles and come up with one that is unique, creative and in the same category as the other ones. [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    We are an advertising agency providing the real estate and mortgage industry with a done-for-you ad & automated lead generation solution. We have a system and process to follow. Attention to extreme detail needed. 4 years minimum experience. Must know how to leverage audiences, pixel data, and scale campaigns to thousands of dollars per day. This is a monthly on-going position with potential o...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida
    Facebook ad manager 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for 1-3 contractors who would be paid on per client basis with expertise in a niche. You will be asked to answer the following questions when submitting a proposal: 1)how many years of experience you have in facebook advertising? 2)how to do you find best performing ad? 3)what is the first thing you look at when working with a client? 4)Which niches do you specialize in? Why? Wh...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    looking for a good business person who can create and manage a facebook page for me

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    27 bida

    I would like to see if it is possible to build a CAD using the pattern supplied and put into different woven shirt models. For these 2 patterns, I would like a 2 front flap pocket, button down shirt.

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    5 bida

    Seeking an really creative Android Developer. I want to develop an Android app. I want to be able to take photo of my calendar (thats on the wall) and have all the events of that month entered into my google calendar. This photograph schedule App will be able to run OCR keyword search for dates, days and times. And be able to Insert calendar entries Set alarm based on a pre-selected amount o...

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    18 bida
    $19 Avg Bida
    24 bida

    This is the URL we are sending traffic to: [log masuk untuk melihat URL] Please make a Facebook ad to drive traffic to that page. We want to make sure that it passes the 20% rule... [log masuk untuk melihat URL] It should be the right size for a Facebook ad The winner will be chosen based on how eye-catching the ad graphic is, we need clicks

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan

    Hi, I am beauty therapist I mostly deal with facial, skin treatments and permanent make up

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    31 bida