The fee of hiring a lawyer in the companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    312,171 the fee of hiring a lawyer in the company tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I am a corporate advisory practice specialising in valuations and business sales for small and medium size businesses. my business is called Peloton Advisors. I am keen to incorporate a bicycle (or numerous hence peloton) into the logo. Similar to attached file but i am not associated with that company so need to make sure it is different logo to be used on website, stationary and business ...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    38 bida

    Landing page required for digital marketing company

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    10 bida

    [Note: I'm also going to be hiring an executive virtual assistant so if you do a great job on this project and are interested in virtual assistant work, let me know!] Must sign short confidentiality agreement, destroy information after project has concluded, do not share or distribute at all. Deliverable: Create Excel spreadsheet with approx 30 rows and 6-7 columns titled. First column: ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are a small adult video website ( [log masuk untuk melihat URL] ) that produces niche interest male-male corporal punishment and spanking videos, primarily with Asian talent. We are looking for a freelance recruiter who can search for and find new male actors for filming with us in and around Hong Kong. The recruiter would be paid a one time, flat finder’s fee for each actor after a s...

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    My website is an online search tool for exam question papers. So I need a typist who can enter the questions from the exam question paper (mostly in PDF format for exams such as UPSC) into an Excel sheet.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    16 bida

    This will be a FLAT fee for taking a particular small existing Linux based distribution (CentOS) that normally installs onto a hard drive and have it boot and run completely in ram. I have significant Linux skills and a lot of experience but currently lack the time to complete this effort. This will require someone with expert Linux skills and experience, but should not take a capable developer...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello We need a US freelancer to write 8 articles for us. The articles should be original and grammatically correct. Our budget is $750 for this job. Please only apply if you are experienced and talented. We are hiring today, please apply now. Regards.

    $853 (Avg Bid)
    $853 Avg Bida
    15 bida

    This is long term position. We have a number of ideas to develop mini games and we are looking for an experienced game developer to help us. You must be able to complete work end to end based on specifications, test your work, and deliver great code into the repo. We don't care where you are based, but you will need to be available during US business hours - Please confirm that you understand...

    $3882 (Avg Bid)
    $3882 Avg Bida
    18 bida

    1. Branding of Le Reve including the logo, stationeries, like envelope, letterhead, documents and business card 2. 3D Rendering of attached 3 kitchens and 1 dressing with attached PDF drawing and actual photos for reference. (Ceiling and Flooring have to change.) 3. Walk-through video of the kitchen and dressing NOTE: Rendered images and videos of the 3 kitchens and dressing must show the elega...

    $1725 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Peraduan Teratas
    $1725
    42 penyertaan

    I need someone with experience to write a 500 article about Blockchain, I will provide keywords and audience we're talking to

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    38 bida

    A. passive cycle 1. How to register invoices (EU) 2. How to register receipts 3. How to reconcile with bank transactions B. sale cycle (up and running) just need to deal with British new e-invoice - module -install how to get payment integrations how to reconcile

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    4 bida

    My website is an online search tool for exam question papers. So I need a typist who can enter the questions from the exam question paper (mostly in PDF format for exams such as UPSC) into an Excel sheet.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    30 bida

    The job is for a musian/singer/composer and wants to incorporate a current click funnel site into a new site (delting the clickfunnel) promoting her online courses and local song circles. It will need an events calendar for sign up, payment/receipts for her local events in vancouver It will include a blog, her youtube channel and a store for MP3's. The majority of her MP3s will be sold on CD...

    $563 (Avg Bid)
    $563 Avg Bida
    7 bida

    We are a startup in tourism industry selling tours and travel experiences globally. We run an affiliate program where bloggers and influencers can earn a commission on promoting our products. The commission is earned for every successful booking made on our side that came through the affiliate link. We look for someone who will be researching potential affiliates, contacting them, presenting the...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    7 bida

    We are looking to develop a web scraping project for 3,006 records on a website.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    36 bida

    We would like to find person for helping us with our starting project. After time we would be making step by step other designs.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    64 bida

    My web design client is a trucking/logistics company with 2 trucks. Wants an app in which he puts in a load and driver picks up. He does dry van/refer/intermodal and car hauling. He wants a demo, I'll need it from white label. 2 demos if you have a budget plan and a premium one... Both lowest price possible. I dont think he has a lot of money, he only spent $400 on the website with me. I w...

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    11 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    12 bida

    We have a web-accessible toolset for image reading, loading, viewing and image manipulation. This application is mainly built with different libraries in JavaScript, Python, C++, HTML and CSS. The different libraries (containers) are put together with docker to make a single application. We want you to update the front end and related back end(1-2 pages) of the web viewer of this toolset, which ...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    4 bida