The flyer customer servicepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    330,567 the flyer customer service tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Nazovi me: +387 62 973 483. Flyer A5, sahat posla.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1121 (Avg Bid)
    $1121 Avg Bida
    61 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I would like to modify the "[log masuk untuk melihat URL]" plugin for wrodpress. Major changes: - possibility to add 2 area design (bottom and top) in one view - setting prices depending on the size of the print in each area and adding up their prices - setting different prices for white T-shirts and other colors (all on one product) Details to be sent on priv.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    9 bida

    I will like to make changes and add features to this envato web script [log masuk untuk melihat URL] as well as edit its Android script. Thank you

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    15 bida

    Creative Virtual Design is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to ema...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida
    Project for T S. 9 hari left

    Brittany household Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data proc...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon logo for The Happy Horseman 6 hari left

    Need a logo for a bar serving wine and beer that is at a horse riding facility. Thinking an english crop and helmet with wine glass resting against it. Or a girl in english riding attire next to horse and holding a glass of wine?

    $50 (Avg Bid)
    $50
    0 penyertaan

    if you look at [log masuk untuk melihat URL] at the footer you can change the language and it will change the currency as well. Design does not matter right now I will give you design later after finishing this. Functionality required Works with all currencies Works both B2B and B2C Works with latest klarna API (v3) use shopify for the products will multiple currency option. Flow would be as fol...

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    7 bida

    I went through your profile and I find you qualified to work as a virtual assistant or customer assistant for my company. I will be glad to work with you and I want you to know that your payment will be 300$ weekly. You are just to work for 3 hours daily, 5 days per week and you are to let me know the convenient time for you to work daily. No form financial investment into this project as the stor...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I would like you to design a Thank you postcard that will be sent with a customer order. About us: We sell textile products (sofa covers, rugs, lines, beddings, etc) and our brand name is homelife. You can see our products on the website home-life.it. We sell mostly to italian customers so the text will be in Italian About the project: I want you to design an elegant and visually appealing &quo...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    1 penyertaan
    Market Research 6 hari left

    Make Europe market research of online platforms for reselling fashion brand bags (only fashion brands - Chanel, Louis Vuitton, Hermes). Selling terms step-by-step requirements: List product on the online market place = bargain/selling with/to potential customer throw online marketplace = shipping product directly to the online market place for or straight to the customer (undesirable) = receiving ...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    5 bida
    $38 Avg Bida
    9 bida

    We are launching a Kickstarter Project in the first week of March. The product is called 'UnSmudge'. It's a portable eyeglass cleaner. The product is patented. We have a website, facebook, instagram, pinterest pages. We built a messenger chatbot thru manychat. We have videos, gifs, and images of the product. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    I would like you to increase the quality and file size of the image attached

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    24 bida

    Hello! I would like a flyer for my small business. My name is Marisa and I teach piano lessons. I have dark curly/wavy hair and tan skin. Can you make a flyer of me teaching piano to small children. Can the words: "Marisa's Piano Lessons" be on the flyer.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    55 bida

    I need to rewrite 1 or 2 pages avoiding plagiarism. The document will be checked using ithenticate software

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    28 bida

    I would like you to search the internet and find the very best quality image from the movie blade rubber 2049. The image is of Joi the Hologram from the film Blade Runner 2049 , please see an example below . I am looking for the highest mpg , best quality photo. Thank You

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    10 bida